Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada migrant migrantu kaze da je smrdljiv iliti autoportret autosovinizma  (Pročitano 5414 puta)
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Nokia 33-10
Ma ja to za Sirijce samo iz zdravstvenih razloga, pošto je moguće da boluju od raznoraznih zaraznih boleština. Zato i jesam za njihovo što manje zadržavanje kod nas i protiv sam kampova, nek im prave kampove u Makedoniji. Problem sa njima u centru grada je u tome što autobusi i vozovi staju u centru grada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Samsung Galaxy S2
Sa Vračara čobanica prigovara

Ozabavile gnušanjem: e-Novine

Veličina slova:  Decrease font  Enlarge font
Između mržnje i požude kao od čipke tanka je linija: Dević Natalija, sluti, moglo bi da joj prija
Između mržnje i požude kao od čipke tanka je linija: Dević Natalija, sluti, moglo bi da joj prija

Imaju časni urednik Zoran Panović i ponosna redakcija Danasa jednu kolumnistkinju-fašistkinju koja palanačkom mediju građanske "elite", u erotskoj rubrici “Poljupci i potpetice”, prosipa najodvratniju mržnju, valjda u ime celog kolektiva koji se, ni dan posle objavljivanja smrdljivog teksta na 17. strani lista, nije oglasio, da se ne složi sa primitivnom ispadom jedne iz plejade nepismenih nesrećnica koje samo u ovoj varoši slove kao spisateljice i intelektualne starlete

Iz najmračnijih kutaka uma, izvesna Natalija Dević , inače vrla članica NUNS, potrudila se da tekstom pod naslovom “Stranci u Beogradu”, satre svaku nadu da od dnevnika  Danas može ispasti nešto, barem dok je tamo glavni i odgovorni urednik Panović Zoran, za svakojake idiotarije uvek oran.

Zgađeni ćutanjem kolega, odlučili smo da sami počistimo mentalne pomije Dević Natalije:

Muška je ćud smiješna rabota ako je ovo: Vračarska lepota
Photo: Stock
ČITALA SAM DEJANA LUČIĆA KOJI JE LJAKSE OPŠTE PRAKSE: Srbija će uskoro imati socijalne, demografske pa i bezbednosne probleme, najavljuju stručnjaci.

VIŠE VOLIMO DA STRANCA MLATIMO NEGO DA GA U NESREĆI PRIHVATIMO: Ali, kao država kandidat za članstvo u EU, nema nam izbora nego da ih prihvatimo.

PLAŠIM SE DA ĆE NAM GA ALBANCI STERATI MAJCI: Ministar policije Stefanović izjavio je tada da je čak 60.000 Albanaca sa Kosova zatražilo srpski pasoš.

ŽENA NALIK NA HIJENU OD MIGRANATA DOBIJA MIGRENU: Istovremeno, broj migranata iz Sirije, Pakistana i ko zna još odakle povećava se iz dana u dan.

ŠTETA ŠTO VIŠE NISAM TOLIKO IZDRŽLJIVA I MLADA: Ima ih na desetine hiljada!

RECITE KOLIKO IH TAČNO IMA, DA JAVIM KOLEGAMA FAŠISTIMA: I mada nam niko ne saopštava tačan broj, njihovo prisustvo je upadljivo.

DA BAR NEŠTO U MOM PRISUSTVU SKAČE I ČUDNO RASTE: Živa u termometru skače, loše vesti sustižu jedna drugu, avgust pritiska iščekivanjem preokreta u septembru, a broj čudnih stranaca u Beogradu raste.

STREPIM DA ĆE OTIĆI, A DA MI NIJEDAN NEĆE PRIĆI: I podiže strepnju. Šta rade tu?

SVETLO LICA, DUGA KOSA, JA GOLA I BOSA, GLEDAM MACANA ISPOD JORGANA, PRED OČIMA MI SVE ŽUTO I KRUTO: U mom parku spava čovek pokriven letnjim jorganom. Šetam kuče oko ponoći. Vruće je. Kad izađem, on je na klupi. I tako već mesec i po. Svetlo lice, duga kosa, pokupljena u rep. Jorgan je žut.

A ŠTA ON RADI, NATALIJA, DOK STE VI NEMIRNI ČESTO: Spava mirno, kao da mu je tu mesto.

MIGRANT ILI FOLIRANT, NISAM PAMETNA: Migrant ili još jedan beogradski beskućnik? Ne znam.

Romane piše životna kilometraža: Natalija je učila od Suzane koja ima više staža
DOK JE BILO SLOBODANA NIJE BILO OVIH IZ PAKISTANA, SAMO PUNO LEŠEVA SA MALIH EKRANA, JER TAKO SE POSTUPA KAD JE BANDA RAZUZDANA: Ali znam da ih je od avgusta po klupama već nekoliko. Ni za vreme Slobe, ni najveće gladi devedesetih, toga nije bilo u mom parku.

IAKO JE SA VRAČARA IZ NATALIJE CETINJSKA ČOBANICA PROGOVARA: I po prvi put, za dve i po decenije koliko živim na Vračaru, noćna šetnja postaje neprijatnost.

NATALIJA JE ČESTO NA ŠTAJGI, PO PRIRODI ZANATA: U vrećama za spavanje, stisnuti jedni uz druge, ljudi spavaju i na peronu beogradske železničke stanice.

NIJE ONO ŠTO MISLITE. SA ŠTAJGE IDE NA MORE, BOJU DA NAVATA: Ovoga leta u junu, kad sam se vraćala s mora, u 6.15 ujutru videla sam ih kroz prizor.

IAKO JE NATALIJA SUNČALA TELO SVOJE, ONI SU I OVOG LETA TAMNIJE BOJE: Stotinak tamnoputih muškaraca upravo se budilo tu.

IDIOTKINJA KOJA NE ZNA PRAVILNO DA NAPIŠE NAZIV ULICE DRUGIMA SE SMEJE U LICE: Knez Mihajlovom svake večeri korziraju bule.

OPA, BATO, IMAJU I ZLATO, VIĐU BRUKE IMAJU I RUKE: Pokrivenih kosa, u crnim haljinama do zemlje, kako im vera nalaže, ruku prekrivenih zlatom, vode decu za ruke.

MILF seksi poze: Natalija i Milica od Isakovića Milša, svo troje u roze
NATALIJA KONSTATUJE DA BULAMA CRNOGORSKE KRAVE NISU SVETE: Bula je sad toliko da su počele da nas odmeravaju.

LETNJA BEOGRAĐANKA SA CETINJA, OD LJUMOVIĆA AVETINJA: One, nas, Beograđanke, u svojoj zemlji, u svom gradu, u letnjim haljinama, kako nalaže leto, na plus četrdeset.

IMAJTE RAZUMEVANJA ZA NAS TRAVESTITE ŠTO NAM ISPOD HALJINA VIRE KITE: Valjda smo za njihove pojmove pregolišave? Hoćemo li se uskoro morati da im se izvinjavamo?

PO GRADU ŠETAJU MLADIĆI, NEMA SUMNJE NEKI ĆE MI PRIĆI: Mladići, momci, muškarci srednjih godina, svetlih i tamnijih lica, crnih kovrdžavih kosa, obučeni dobro, koji neprekidno govore u mobilne telefone nekim čudnim srpskim ili svojim jezicima, i hodaju u grupama, razmileli su se Beogradom.

RECITE NAM, NATALIJA, ŠTA VAM SE KOD NJIH NAJVIŠE SVIĐA: Starijih nema. Novca imaju.

GDE IH NALAZITE I U KAKVOM SU TELESNOM POLOŽAJU: Sede po vračarskim kafićima.

DA LI STE PRIMETILI NEŠTO ČUDNO U NJIHOVOM SVAKODNEVNOM PONAŠANJU: Jedu i piju.

Posle neprijatnog iskustva sa migrantima, tokom ručka: Natalija i kučka (levo)
Photo: Facebook
GLEDAJUĆI ŽIVAHNU DEVOJČICU, NATALIJA ZAKLJUČUJE – OTAC NEĆE DA SMIRI JE IAKO JE IZ SIRIJE: Troše, bučni su, deca trče između stolova. Roditelji ih ne opominju.

IAKO SU U PROLAZU, ODMAH SU UOČILI DA SAM ZA “LAZU”: Samo zagledaju nas.

ZNAM DA NIŠTA NE ZNAM: Je li im je to običaj? Ne znam.

AKO SAKRIJEM MNOGOBROJNE MANE MOŽDA NEKI I OSTANE: Jesu li to jadni migranti koji jedva čekaju da nastave svoj put ka EU?

NATALIJU OBUZIMA BODY HEAT: Temperatura raste.

PROLAZE JE ŽMARCI ZBOG ČUDNI MUŠKARCI: Kao i broj čudnih stranaca u Beogradu.

* Fašističko štivo prenosimo iz Danasa od 13. jula 2015 godine. Međunaslove dostavio markantni i dobrostojeći Sirijac koji voli sve što vole mladi, zbog čega su Beograđanku obuzeli teški jadi, jer nije više ni tako mlada da bi srećnom ishodu mogla da se nada

Izvor: E-Novine
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Поставио сам на прошлој страни неуки Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Poznajem ćerku ove Natalije, pa sam tako upoznao i nju. U suštini, žena je ista kao i njena dobra prijateljica Suzana Mančić -  isfolirana uobražena krava koja tripuje da je neka velika gospođa i intelektualac, a u stvari je samo još jedan svirač ..... i prodavac magle.

Kao što se može i očekivati, ćerka je ista ona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
I da... žena je inače poznata po tome što ne propušta priliku da za sve što radi nađe nekog kome će da uvali račun. Iliti po tome što je obična sponzoruša i folirant.

Dakle, ovo je kao neka modna revija, a pogledajte čiji grb stoji iza nje dok daje izjavu, odnosno ko plaća ta njena proseravanja...

Eto, ako nekog zanima gde se sve rasipaju pare građana, evo jedan primer za početak.

Isto ovako je i njena ćerka radila svoj diplomski rad na nekom privatnom žnj fakultetu. Ministarstvo odbrane da pare i obezbedi salu u Domu Vojske, ona snimi jedva jedva 20 minuta filma o nekim zgubidanima koji se veru po mostu, a zauzvrat dobija publicitet i diplomu. A majka upoznaje nove sponzore koje će da iskoristi sledeći put. Sve  to o trošku države, i tako po nekoliko puta.

« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 12:51:40 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 849
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Ma ja to za Sirijce samo iz zdravstvenih razloga, pošto je moguće da boluju od raznoraznih zaraznih boleština. Zato i jesam za njihovo što manje zadržavanje kod nas i protiv sam kampova, nek im prave kampove u Makedoniji. Problem sa njima u centru grada je u tome što autobusi i vozovi staju u centru grada.

Odlaze na obavezne medicinske preglede cim predju granicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 600.1.4
mob
Apple 15
Mislim da je Dedeickina cerka (balkanskom ulicom) radila taj diplomski.

Doduse i ona je ponosna Crnogorka koja je zabola koplje u Beogradu, nabacila beeeeogradski akcent i muza i kenja kako su ipak njeni najdicniji.

I za kraj imamo voditeljku Slagalice, antivakcinasicu koja je izjavljivala da ce radije da gladuje, ali da mora da zivi preko puta Narodnog pozorista...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Nokia 33-10

Odlaze na obavezne medicinske preglede cim predju granicu.

Nisam siguran da svi prođu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 849
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Svi koji dobiju azil moraju to da prodju ili idu na hospitalizaciju.

To je u teoriji ali je pitanje koliko to kod nas efikasno funkcionise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Nije problem da neko dodje negde, kao eto pomenuta u Bg. Problem je kada se grabi preko svake mere (ne ono sopstveno umece pa napravim nesto). Ali hej, u danasnje vreme, to se zove biti sposoban  Smile

No, tema - mogu da se kladim da je samo cula da se nesto desava kod zeleznicke/autobuske, cula da je spomenut park, pa resila da ispise pricicu o "svojim" parkovima. Za one koji tuda u receno vreme ne prolaze, kao ova, nista od ovog nocnog opisa Vracara nije tacno. Lazem, u parku ispod Hrama moze se zadesiti da spava po jedan-dvojica beskucnika, nasi "belci" su u pitanju. Ja to ranije nije videla. Sto vise govori o bedi u kojoj zivimo. E sad, od kako su srusili poslednji kafic u kraju koji mi je imao komsijsku atmosferu, u "vracarske kafice" nesto ne zalazim, ali prolazim pored njih. Autorka je i tu safe, ni tu migranata nema. Mogu samo da pretpostavim tip koji pikira, tu je tek safe  Smile

« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 14:33:09 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.