Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada devojka ide sa drugaricama na more...  (Pročitano 12201 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
kad ide..kad ima kesa i ne treba joj finansijer  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jebaće se, ja ti kažem....

Sram Te bilo!!!

Ako stabilne i zrele devojke, zashto da ne idu?

Moji idu zajedno (sin i cera) Idu da se odmore, da "danu" od uchenja, rada i da se zezaju. A, kad ce da se zezaju, ako ne sada?
  A, to shto "Ti" MagicMaster mislish, to je "Tvoje vaspitanje"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 Smile
Kakve veze imaju sin i cera sa odlaskom necije devojke sa drugaricama na more?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile
Kakve veze imaju sin i cera sa odlaskom necije devojke sa drugaricama na more?

Preskochio si vrlo vazhnu rechenicu...Izvoli prochitaj je

Ako stabilne i zrele devojke, zashto da ne idu? '
-----------------------------------------------------------------------

@vrcomm  Smile U mnogim temama ima postova koji nemaju veze sa temom.Ja sam spomenula svoju decu, jer ovih dana putuju.A, Ti si samo to prochitao...
  Kad Tvoja cera poraste,i pozheli da ide sama na more, a Ti prochitash onakav post, veruj mi da Ti nece biti prijatno.Jer i Tvoja cera je devojka Smile
  Neko je rekao "Mala deca, mala briga, velika deca velika briga"

Roditelju je briga uvek velika (ako mozhe to da se meri Smile)

Izvini shto sam spomenula moje klince Smile

pozdrav Smile

P.S. Tema je:"Kakva su vasa iskustva,  koliko je istinito misljenje da se skoro sve devojke koje odu na more sa drugaricama, upuste u odredjenu avanturu sa nekim koga upoznaju tamo,  bez obzira da li su vec u vezi ili ne?"

Mislim da ne idu sa tom namerom, vec idu da se odmore od uchenja, rada i da se zezaju. I, zashto da ne...kad ce ako ne sada!
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 00:23:31 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ma, ko je rekao da je lose sto si spomenula svoje klince...samo mi se kontekst ucinio malo netematskim.  Smile

Moja cera ce porasti, i verovatno ce mi se neki stavovi razlikovati od trenutnih...ali sustina ce, u ovom slucaju, biti ista.

Da, devojke idu sa svojim drugaricama na more da bi se lepo provele...E, sad...da li su ti provodi "benigni" ili ne, pa, stvar je, kao i sve druge, individualna...ali u vecini slucajeva podrazumeva i neku avanturicu, pa makar i bezazlenu.

Iskreno, i sam ponekad imam zelju da negde odem samo sa svojim (muskim) drustvom, bilo na more ili na neko drugo mesto, tako da bih razumeo i slicnu potrebu svoje partnerke. Medjutim, tu se radi o dugoj, stabilnoj, vezi....
U slucaju "mladih" i nestabilnih veza, stvari su malo drugacije. Cak i da ne postoji namera ( ni zelja) da se na tom letovanju stupi u neku avanturu, nije eticki prema partneru koji ostaje kuci. Takve situacije nisu preporucljive, za dobrobit veze....ako se od takve veze uopste nesto i ocekuje.

O roditeljskim brigama cemo neki drugi put... Smile

pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ovako, svi sad misle da je ljubav harmonija, da tu nema lazi, prevare i nepoverenja a to je upravo ono cega najvise ima - izgovor: da bi se zastitio partner/partnerka

Osobe sa koje znaju sta znaci kajanje i griza savest nece biti u stanju da povrede osobu koju vole, ma kakva im se prilika za to ukazala.
Osobe kojima cista savest nije poznat pojam i koje su navikle da prelaze i guraju stvari ispod tepih sa izgovorom: "letnja sema/avantura" bice u stanju da prevare ne samo na letovanju nego kad god im se zato ukaze prilika.

Razmotri sve faktore koji uticu na ovu situaciju. Pocni od datuma kada ste se upoznali, duzine trajanja vase veze, kolicine zaljubljenosti koja je medju vama prisutna (kazem zaljubljenosti, ljubav je navika)

A ovo tvoje razmisljanje - Prevarice me ako smo kratko u vezi uopste ne mora da bude tacno, cak sta vise, osobe cija je veza duga i monotona (navodno ljubav, ne zaljubljenost sklone su prevari podjednako kao i ove sveze zaljubljene ako ne i vise)

E sad, ja vidim dva resenja:
1. Realno - Verovaces u nju i nadaces se najboljem (ionako ne kazu za dzabe "u lazi su kratke noge" ili "zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju") jer ukoliko saznas da je bilo necega (a ako bude, saznaces kad-tad veruj mi) bice vremena da se "osvetis" (zvuci surovo ali ja bolji izgovor nisam mogao da nadjem u datom trenutku)  Smile
2. Nerealno (verovali ili ne, neki razmisljaju i na ovaj nacin) - ako bash gajish toliku kolicinu nepoverenja - osiguraj se. Imaj i ti neku "avanturu" dok je ona odsutna pa cuti. Ako ti ona prizna, priznaj i ti, pa ste kvit. Ako ti ona taji a ti sumnjas, taji i ti pa ste opet kvit. Ako osetis grizu savest i na samu poimisao da ovakvo resenje sprovedes u delo vrati se onom realnom.

Jebaće se, ja ti kažem....
Smile
E da, imaj u vidu da sunce utice na estrogene (gene za sex) tako da, hmz... ovo ti bash i ne ide u prilog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Hajde potrudi se, verujem da imas jos neko resenje... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Samsung Galaxy S Advance
Hmm....  Smile u pravu si  Smile

Moze i da nadje neki dovoljno veliki kofer...  Smile (i nemojte one sa sifrom pobogu, stradaju ljudi)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Citat
Ako stabilne i zrele devojke, zashto da ne idu?

Nešto nedostaje u ovoj rečenici?
Ali, ima jedno AKO. A ako NISU stabilne i zrele devojke? A možda i jesu delimično, ali eto, tad im dodje da se malo "izduvaju"? (Ovo važi i za muškarce, ne osudjujem samo žensku stranu, a muškarci su nevinašca)

Citat
Da, devojke idu sa svojim drugaricama na more da bi se lepo provele...E, sad...da li su ti provodi "benigni" ili ne, pa, stvar je, kao i sve druge, individualna...ali u vecini slucajeva podrazumeva i neku avanturicu, pa makar i bezazlenu.

Baš tako, jesam malo s neba pa u rebra, ali je sve individualno.

Citat
Moji idu zajedno (sin i cera) Idu da se odmore

Pa dobro, ide sa bratom, a brat sigurno neće da je nagovara da se upusti u avanturu, a mi pričamo da ide sa drugaricama. A to je već malo druga priča.

Znam za više slučajeva gde su veze posle odvojenih letovanja brzo pucale. Znam i za jedan BRAK koji nije pukao, ali mislim da više nije to to, zar ne? Elem, žena je otišla sa ĆERKICOM na more, jer muž nije mogao da dobije odmor. I otišla je sa dve drugarice (za koje ne znam da li su vodile decu). I tamo je nekom tipu popušila, onako neobavezno, "zabavljala se". I ovaj lik čuje, ne znam kako, možda i preko tih "drugarica". I pritisne je, i ona mu prizna. I šta sad? Kad to može da uradi udata žena, koja je i dete povela, zašto ne bi devojka? Kažem opet, sve je individualno, ali...

Ti si, Enigma, sigurna u svoju decu, šalješ ih same na more, i to je lepo. Da je lik koji "šalje" svoju devojku 100 odsto siguran u nju, možda ne bi ni postavljao temu ovde, zar ne? Ti nisi postavila.

« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 09:15:25 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
pa sta i ako se tamo .ebe??

kao neko ce da sazna..ai da sazna...

ide devojka da se provede onako kako to ona smatra za provod...
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.