Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada cu se stideti Srebrenice  (Pročitano 22301 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
isuse bože,

twice, ja te pitam što želiš a ne što ne želiš?

što bi te zadovoljilo a ne što ne bi?

ako mi na to odgovoriš svaka ti čast

kako si provalio ko sam???!!!!

ps. ostavljam vas SAME. cuvajte nam srpstvo! Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
virtuelno !!

na terenu ste se pokazali junaci , pozz .....
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
isuse bože,

twice, ja te pitam što želiš a ne što ne želiš?

što bi te zadovoljilo a ne što ne bi?

ako mi na to odgovoriš svaka ti čast

kako si provalio ko sam???!!!!

ps. ostavljam vas SAME. cuvajte nam srpstvo! Smile

ja ne znam šta ti nije jasno?
pitao sam twice-a a ako ti imaš njegovu punomoć možeš i ti odgovoriti
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
tigre i umorni opet se vracamo na staro, pa ajde onda ovako. znamo da je u jasenovcu ubijeno nekoliko stotina hiljada ljudi, te ljude nije sigurno ubio jedan covek niti ih je moglo pobiti petoro ljudi, a ko je odgovarao za taj zlocin? Ko je za ta silna mucka ubistva zaglavio robiju???
Onda prodje 50 godina i prica se ponavlja, i ko odgovara za to???
O cemu vi uopste pricate? Hocete li reci da nije perfidno i podlo da jedan Naser Oric za koga i vi i ja znamo ko je i sta je, i za koliko ubistava je odgovoran i koliko je porodica zavio u crno, dobije 2 godine zatvora??? A da jedan Momcilo Krajisnik dobije dozivotnu robiju. Pa to sigurno nije zadovoljena pravda, bar ne za nekog normalnog coveka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
tigre i umorni opet se vracamo na staro, pa ajde onda ovako. znamo da je u jasenovcu ubijeno nekoliko stotina hiljada ljudi, te ljude nije sigurno ubio jedan covek niti ih je moglo pobiti petoro ljudi, a ko je odgovarao za taj zlocin? Ko je za ta silna mucka ubistva zaglavio robiju???
O cemu vi uopste pricate? Hocete li reci da nije perfidno i podlo da jedan Naser Oric za koga i vi i ja znamo ko je i sta je, i za koliko ubistava je odgovoran i koliko je porodica zavio u crno, dobije 2 godine zatvora??? A da jedan Momcilo Krajisnik dobije dozivotnu robiju. Pa to sigurno nije zadovoljena pravda, bar ne za nekog normalnog coveka.

Neshvatam te Twice,pa naravno da su za to odgovarali Ustase koji su bjezali prema Bleiburgu i tamo poginuli,ili u SFRJ koji su pobijeni od strane partizana,a neki su i presli u partizane a opet drugi su pobjegli a sta ti zelis sada kako da im optuzis kosti ispod zemlje ili kako se to po tebi sada moze rijesiti?!I kakva se prica ponavlja,vi u Srbiji stvarno niste svijesni bilo cega kako mi se cini...

Kao prvo Twice,prvi koji su pocinili enticko ciscenje to su bili Srbi iz Hrvatske kada su sve sto nije bilo Srpsko iz RSK protjerali i to sve tako je ostalo dok se nije desila Oluja,i onda smo vam nudili plan sto vase vodje koje ste vi podrzavali nisu htjeli da uzmu i tko vam je sada kriv,necemo mi za vas trcati i svakoga Srbina pitati dali prihvatas ili dali kod tebe EU dodje da te pita gdje je Mladic i radi sporazume ili se obrati tvojim vodjama...pa tako da ti je suplja prica o tome sto oni nisu prihvatili,tko vam je kriv sto ste imali tako pametne vodje!I 170.000 je Hrvata protjerano,razumijes li ti to ili ti pada tesko...vi sve pricati o nekoj Oluji a sta je prije te Oluje se desilo gdje su zivjeli ti Hrvati.Nemas argumente nikakve!

Naser neznam kako je to sredio i kome je supak lizao,ali on je odma otisao u Haag i nije bjezao,a Mladic da je se odma predao i da malo progovori tko je sve tu mjesao prste mozda bi i on prosao kao Naser a mozda i ne sve se nezna dok nedodje na Sud... Neznam dali je tebi pravedna pravda kada je bio Naser jos u Haagu a vama Mladic hodao po restoranima i dobivao penziju od Srbije,gdje je tu pravda jeste li je ispostovali,zasto niste predali tada vec Mladica.A sada kada je Naser ovoliko dobio malo onda se kao bunite i buaaaaaaaa kako tako malo bezobrazluk a Mladic jos dan danas se seta.
« Poslednja izmena: 03. Nov 2006, 11:53:20 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

ti si sigurno čuo za bleiburg i križni put a kasnije za goli otok, gradišku itd.

dakle nakon 2.svj.rata partizani su izvršili tako reći odmazdu nad hrvatskom vojskom (ustašama i domobranima) i civilima te ih je u bleiburgu i na križnom putu poginulo oko 300.000
pa ako to možeš smatrati zadovoljenom pravdom i kažnjavanjem onih koji su podržavali i održavali jasenovac - onda smatraj
iako se tu radilo o nevinim civilima i ratnim vojnim zarobljenicima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
Ne vredi polemisati o Hagu. Bar ne sa vama dvojicom. Ajde malo makar samo malo budite realni.
Uzmimo jedan banalan primer da je Seselj vec skoro 4 godine zatocen u Hagu iako je otisao dobrovoljno,
terete ga za verbalni delikt i jos mu nije ni pocelo sudjenje, a jedan Naser Oric koji je
direktno odgovoran za silna ubistva osudjen je na 2 godine zatvora (sto je nista drugo nego sprdanje
sa njegovim zrtvama i smejanje u lice njihovim porodicama i celom srpskom narodu).
Zatim prebrojte Srbe, Hrvate i muslimane u Hagu, bez obzira sto bi vasa logika za te cifre bila odprilike
da su Srbi vise krivi, budite realni pa zatim stavite na papir zrtve sa sve tri strane. Kada sve to prebrojite i slozite ne verujem
da ce se tu bilo sta poklopiti sa logikom, zdravim razumom i stvarnim stanjem stvari.
Sto se tice Mladica i toga sto kazete da se seta po Srbiji izvolite recite gde se seta
i budite 100% sigurni da ce ga danasnja vlast u Srbiji istog momenta uhapsiti i isporuciti
u Hag.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
twice se izgubio tra la la la la Smile

malo o hagu malo o jasenovcu pa opet malo o hagu

điha điha s jedne teme na drugu

izbjegava odgovore manirom vrsnog skijaša Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Nemojte se puno odaljavati od teme. Znam ja da se sve to mora uporediti i spomenuti, ali tema je tema...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
twice se izgubio tra la la la la Smile

malo o hagu malo o jasenovcu pa opet malo o hagu

điha điha s jedne teme na drugu

izbjegava odgovore manirom vrsnog skijaša Smile

nije se twice izgubio niti izbegava odgovore, to je upravo bio odgovor na tigerov post samo tebi izgleda treba crtati Smiley
Sto se tice Vojvodine ne secam se da su hrvati masovno ubijani ili mozda gresim? Istina je da su napustili Vojvodinu ali ogromna vecina njih je svoja imanja ovde zamenila za imanja sa Srbima iz HR. U tim slucajevima se moze reci i da su Srbi i Hrvati koji su to uspeli uciniti "dobro" prosli, koliko uopste moze dobro proci neko ko mimo svoje volje napusta svoj dom. Svakako ako uporedimo politiku tadasnje Srbije prema tih Hrvatima u Vojvodini sa politikom tadasnje Hrvatske prema Srbima cinjenicno stanje stvari pokazuje nam da mi te Hrvate nismo ubijali. Da ne pricam o nekim slucajevima za koje ja licno znam gde su Hrvati u tim razmenama kuca stanova i imanja debelo profitirali, ali to je vec individualno i kao sto rekoh cim mimo svoje volje napustas svoj dom to ne moze biti neka sreca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.