Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada cu se stideti Srebrenice  (Pročitano 22027 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pravi moderator, nema šta
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
и ја кажем  Дутцх=D> браво

а колико ви знате Српских војника да су се сликали са хрватским или муслиманским одсеченим главама?
муслимани су најгора пошаст Европе икада...никада им место није било у европи, увек су палили, пљачкали и окупирали друге...њих нико никада није дирао у завичају (до сада)
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
O evo i mladih ljubitelja Gotovine,a da klicem ustasama dal bi onda bio dobar mod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ne bi. Naprotiv. Bio bi očajan moderator. Nikakvo klicanje ustašama ni bilo kojim drugim zločincima.

BTW - otkud tebi da sam ja ljubitelj Gotovine? Ja preferiram kreditne kartice i čekove  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Hahahahaha tako ti i ja mislim Dutch,svatko tko je podrzavao RSK,tko je drzao pusku cistio ih ili bilo kakve veze imao sa tim zlocinima da li krvna zrnca ili nesto drugo ma udri po njima jer je neprijatelj bio nas...i boga mi udarili smo!

Da da koliki su koji bili kukavice to je se vidjelo u zadnjem ratu,netko sa ove tri strane je bio naoruzan do zubiju i opet dobio po P****...

U Srebrenici su ostali ljudi nemocni i bez oruzija a gdje ste prije bili da oslobodite tu Srebrenicu nego tek kada je Unprofor oduzeo i ono malo oruzija sto su ljudi imali,pa dodje Djeneral Mladic da osveti Srpstvo od turaka...koje junastvo!!

Bambi,kakvih 1 000 000  pobijenih Srba u NDH,molim vas ako niste bas dobri u matematici i ciframa nemoj te ih niti uzimati u usta ili pisati o njima.I bambi dok smo mi bili pod austro ugarskoj(za vas u Srbiji daleki zapad),vi ste imali babe i nane... pa po tome tko je zapad!

Ali vi mozete ovdje pricati vasu povijest i negirati Srebrenicu i ostale masovne grobnice i genocid sto ste ucinili,aliiiiiiiii ima pravde pa ima i haaga i drugih organizacija...
« Poslednja izmena: 16. Nov 2006, 16:20:24 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako mi je smiješno vidjeti to: živio

ko na partijskim ili radničkim skupovima, živio i tako je

živijo ti, kakav mladić Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
тигеру, "очито" је да си ти једини не писмен у целој причи;
све релевантне светске институције које се баве геноцидом широм света су забележиле да је у нацистичкој НДХ страдало више од 1 000 000 Срба...(Јасеновац + сви остали логори а било их је у НДХ више него игде на тако малом простору) не можеш порећи тај злочин али га се не стидиш јер се десио пре 50 година и ти немаш везе са тим....ја се исто тако не стидим сребренице јер је била пре 11 година а неће се ни моја деца ни унучуићи стидети тога...али га неће ни порицати...једноставно био је рат...ми смо са хрватима после свих страдања опет направили заједничку државу у којој је монарх и император био -Хрват, баш смо Срби зли - нема шта...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Koliko ja znam Srbi su drzali veci deo Bosne pod kontrolom,tako da su i bili pobednici,ali visa politika je odlucila.
A njih nekolicina je popilo ban zato sto su se sprdali sa brojem zrtava u Jasenovcu

Odsad cu za svaku provokaciju postovati po par slika vase junacke vojske,kako veliki ,muslimanski ratnici kolju decu i starce

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

BOSANAC SE IZIGRAVA SRPSKIM OSECENIM GLAVAMA.jpg
(37.33 KB, 600x429)
ZAKLANA SRPKINJA U HTVATSKOJ VUKOVAR.jpg
(39.46 KB, 640x480)
Brcko_48.jpg
(30 KB, 600x450)
thumb_bus-2.jpg
(3.77 KB, 139x100)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Kao prvo Bambi,Tito je bio i Slovenac a i Hrvat,a pre svega je bio Jugosloven,glup covijek nema sta...razlika je u tome sto ti nepoznas vise jezika od tvog Srpskog kako mi se cini pa neznas malo dalje od tih granica i da citas nesto normalno.Kakvih milion Srba pobijenih,mozda i miliardu sta znas?! Neporicem Jasenovac ali vase cifre koje lupetate uz dana u dan,i nakon 60 godina vi jos uvijek pricate o Jasenovcu i pljujete na danasnje Hrvate na to a kada drugi kazu da je uzas sto se Srebrenica desila vi je negirate i pravite se ludi i blesavi.Ja se Jasenovca nestidim jer mi ni otac u ta doba nije bio rodjen pa da glasa,a ja sam bio daleko od toga...a Srebrenicu i ostale genocide po Balkanu ste vi ova danasnja Generacija izabrala pa po tome...nije isto!

Uh sto si opasan Dutche...pa vi ste najvise zrtava u proslom ratu ucinili,od silovanja pa do klanja male djece i genocida kao sto je Srebrenica bila...

Ova ti je najbolja Srbi drzali veci deo Bosne,drzali i izgubili,znaci daleko od pobjednika ste...

Samo ti salji slike to samo prikazivas koliko imas postenja prema zrtvama!!
« Poslednja izmena: 16. Nov 2006, 16:31:53 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
е и мене заболе за Сребреницу јер сам ја тада имао 10 година а отац ми није крочио у униформи у Хрватску,
али вероватно сам крив јер ми је ћале у слободно време вршио сексуални "геноцид" над хрватицама, за које је узгред рекао да су биле добре, не знам да ли је тако и данас....

ајд кулирај мало  Smile

Дутцх...браво за слике, нек се зна
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.164 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.