Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada cu se stideti Srebrenice  (Pročitano 22438 puta)
Ucesnik diskusija

Get Rich Or Die Tryin'

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
SonyEricsson P990i
E da pocnem:
Rekla-kazala i slicne stvari - cuo sam ,mozda je,ja mislim itd. nijedan legitimni sud na svijetu ne upotrebljava.
Citat
da je srebrenica bila isplanirana i korigovana akcija
Prvo te ne razumijem sta ti znaci korigovana akcija.Ko sto ja znam korigovan u srpskom jeziku znaci ispravljen ,a ta rijec se ovdje nigdje ne uklapa.Da mozda ne koristis rijeci iz bosnjackog jezika??? Smile Smile Smile
Vjerovatno si mislio kordinirana.
Pa svaka vojna akcija je isplanirana,sta ti mislis da se akcije obavljaju na slijepo???
Svaka se planira mjesecima unazad pa neceniko da gura svoje vojnike u nepoznato.
A sto se tice Srebrenice pa svi su znali da ce se ona desiti.
Zasto je Naser Oric na nekoliko sati prije akcije na Srebrenicu sa nekoliko svojih najboljih vojnika pobjegao
helikopterom u Tuzlu?I muslimanske snage su znale da ce se Srebrenica dogoditi samo su pustili da se dogodi da
bi na kraju rata Srbi ispali ratni zlocinci i da bi muslimani ispali napaceni narod.
A sto se zrtava tice zrtve su samo bili vojno sposobni muskarci,a zene i djeca su autobusima prebaceni do Tuzle.
Sto se grobnica tice sve grobnice koje su nadjene su odmah pripisivane zrtvama u Srebrenici i nikad necemo saznati
jesu li to mozda srpske grobnice,grobnice ljudi koji su umrli prije rata nebitno bili Srbi ili muslimani(u ovo ne spadaju masovne grobnice nego samo pojedinacne).Tako da nikad necemo saznati koliko je tacno bilo zrtava ,a sve brojke su obicna nagadjanja.
IP sačuvana
social share
Samo su ljudska glupost i svemir bezgranichni !!!

Pravila su tu da se krse, a ograde da se preskacu!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia ispo iz modu
Smile
ti se sam bockas, cova, otkud ti znas sta ja studiram? mozda ces opet ispasti glup, samo zato sto pises eto tek tako da se kucka nesto...
hag jednostavno ne priznajem. suvisno je polemisati o legitimnosti, nacinu rada i svemu vezanom za tu ustanovu. suplja prica kako god okrenes. koji jos sud na planeti radi sa dokazima tipa "ja cuo, ja se ne sjecam, ja mislim, otprilike i vjerovatno"... ? zato ne vrijedi polemisati.

prosvijetli me malo, sta si ti zakljucio iz ovog svedocenja, a da nije vec postovano u ovoj temi?

osim "vjerovatno sam vidjao predsjednika" i slicnih izjava.

moj rasso....svaki sud to upotrebljava. pa na svakom sudu se upotrebljavaju svjedoci koji su culi/vidjeli zlocin....
sa ovim "svedocenjem" sam zakljucio da je srebrenica bila isplanirana i korigovana akcija...bas sam to htjeo da tebi pokazem zato sto ti stalno baratas o broju zrtava..da si procito sve vidijo bi da su masovn grobnice cak i otkopavali i transportirali tijela u druge. proce dugo vremena dok nadju sve ostatke ubijenih civila.

da da svaki sud tako sudi... po sistemu komandne odgovornosti... Slobodan Milosevic je sigurno kriv sto su "mozda" 3 pijana "cetnika" na Romaniji silovala muslimanku i posle je ubili, a sve je to potkrepljeno dokazima tipa" evo ga ovde svedok koji je za ceo taj dogadjaj cuo u nekoj kafani od "nekog" coveka koji "sigurno" nikad ne bi lagao o tako necemu jer mu izgled lica prosto zari postenjem Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Evo jos necega o cemu se mozete stidjeti:

16 godina zatvora za Foču

14. novembar 2006. | 18:28 | Izvor: Beta
Sarajevo -- Radovan Stanković osuđen je na 16 godina zatvora zbog ratnog zločina, silovanja i zatočenja najmanje devet Muslimanki u Foči.

On je osuđen pred Odeljenjem za ratne zločine Suda Bosne i Hercegovine u Sarajevu. Optužnica tereti Stankovića za ratni zločin, silovanje i držanje u zatočeništvu Muslimanki u Foči od aprila 1992. do februara 1993. U zatvoreničkom centru u Foči je, kako se navodi, bilo zatvoreno najmanje devet žena, od kojih je većina bila maloletna i koje su silovane.

U optužnici, koju je Sud BiH potvrdio 7. decembra prošle godine, Stanković se tereti da je zajedno sa drugim osobama, u avgustu 1992, formirao zatvorenički centar za žene u "Karamanovoj kući", koju su vojnici zvali "javna kuća".

To je prvi sudski predmet koji je Sudu BiH ustupio Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju u Hagu.

Stankoviću će u kaznu biti uračunato i vreme koje je proveo u pritvoru od 2002.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
za ovog gore x kazem samo neka pogleda snimke streljanja muslimanskih djecaka. hodali su bosonogi, mrsavi ko prut ..i sad da oni cine neku vojsku..ma daj.....da nije tragicno bilo bi smjesno...samo se pitam kako bi reagovali da se isto to kaze o jasenovcu..tih 500.000 kojii su tada pobijeni isto tako su bili potencijalni vojnici..kakva glupost majko moja 

tiger..dzabe ti je to..kad se pojedinac nestidi srebrenice nece se stidit ni silovanja. opet ce reci nesto u smislu da su te silovane maloljetne djevojke sigurno same krive
« Poslednja izmena: 15. Nov 2006, 01:19:17 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ти муслимански дјечаци су носили оружје и убијали Србе и сад рат ти је такав, неће нико да му лупи два шамара, нога у тур и марш кући Smile Амери сваки дан рокају све сумњиве, али њима нико не суди.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia ispo iz modu
Hocemo li sad ovde da copy/paste svaki zlocin koji se desio u ratu da racunamo ko se vise treba stideti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ти муслимански дјечаци су носили оружје и убијали Србе и сад рат ти је такав, неће нико да му лупи два шамара, нога у тур и марш кући Smile Амери сваки дан рокају све сумњиве, али њима нико не суди.

A gdje si to cuo? Da nije mozda RTS? Dugo ce vremena proci dok ti i tebi slicni se izljece slobine propagande iz 90ih. Ipak, on je drzao srbske medije pod svojom cizmom, nije ni cudo da se malo ko od vas stidi srebrenice. Da vam nema B92 nebi nikada ni znali sta je srebrenica, a zna se koje je misljenje ljudi u srbiji sto se tice B92. Proce dugo vremena dok tvrtko i njemu slicni skontaju  da srebrenica nije pocinjena radi neke osvete vec da je srebrenica samo rezultat  slobine genocidne politike koja je vodjena od prvog dana rata u bosni, a prije toga u hrvatskoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia ispo iz modu
Obrni okreni za sve je kriv Sloba.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Obrni okreni za sve je kriv Sloba. Smile

Kada kazem sloba onda mislim na njegovu cijelu administraciju. Pa zar tebi twice nije cudno da gdje god srbi su ratovali 90ih godina tu je bilo i masovnih grobnica? hrvatska, bosna, kosovo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia ispo iz modu
Obrni okreni za sve je kriv Sloba. Smile

Kada kazem sloba onda mislim na njegovu cijelu administraciju. Pa zar tebi twice nije cudno da gdje god srbi su ratovali 90ih godina tu je bilo i masovnih grobnica? hrvatska, bosna, kosovo...

Cijih masovnih grobnica? Jel ti to aludiras mozda da Srpski narod nije zavrsavao u masovnim grobnicama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.