Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kada cu se stideti Srebrenice  (Pročitano 22394 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
Licno nemam grizu savesti,kao Srbin (ebiga zao mi je ljudi) ne prihvatam krivicu(prosto ne verujem u to iz vise razloga ....pa moguce jos od prvih provokacija rata kad su sami muslimani gadjali pijacu ..i onu svadbu,a na kraju smo mi pojeli govna ni krivi ni duzni).Mislim da nismo sposobni za tako nesto ,dok ovi ostali na primer jesu (pogledajte samo 20 i vek) ,koje su zlocine vrsili nad Srbima i u cije ime.Rat kao rat nosi zrtve......to je normalno,ali treba samo uporedjivati ubijanja i "nacine" na koji je to cinjeno ...pa cak i onaj snimak sa Skorpionima je human u odnosu na klanje Rogica i odsecanje glave.......
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Mistreated
Znas li ti sta znaci Rat a sta Genocid
Rat su vodili Muslimani A Srbi Genocid

@Lafcina
Ozbiljno?
Vidis ja bi rekao obrnuto od toga sto si ti rekao.

Eto vidis da neznas Sta je rat a sta Genocid!!!
Pa naravno da Srbi ne znaju kada nemaju toliko iskustva kao hrvati i muslimani.

Da da ti rasssa najbolje znas sta je rat a sta genocid,...pogledaj malo optuznice Srba u Haagu a malo drugih ljudi koji su takodje tamo!!
Pa sve su slicne samo sto su osude drugacije (Srbi placaju i za sebe a i za druge). A i Tiger svi znamo da je to jedan politicki proces.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Kako da je Zeljko ali taj politicki proces ulazi u povijest,da je bilo vise Hrvata vama to nebi bio politicki proces ili da je muslimana vise bilo nebi takodje bio politicki proces,a kako ja znam za svakoga Srbina,Hrvata,Muslimana,Albanca ima tocna procedura i optuzba koja se moze uvijek procitati na internet stranici od ICTY pa po tome dali je to politicki proces ili ne nemoze nitko od nas znati.Kako god Srba je najvise a od Srpske puske je najvise poginulo u ratu,tko to dementira on stvarno nezivi na ovome Svijetu...

i Herrrose,dali je bitno kada je netko ubijen kako je to pocinjeno,kada ta osoba vise nepostoji.Naravno da je uzas ono sto je se moglo gledati kako oni Mudhahedini rezu vrat nekome ali takvih sranja je svugdje bilo,samo kod nekoga manje kod nekoga vise..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vazi Tiger ali onda nek nadju dokaze odmah a ne da drze ljude u pritvoru a da ih jos nisu ni osudili, drugim recima oni su vec osudjeni. Nemam nista protiv da osude Srbe ali nek onda osude i druge ravnopravno a ne kao slucaj sa oricem.
Od svacije puske su ubijani ljudi a mozda Srbi jesu najvise ubili, ne znam mada moje misljenje je da nisu ali nema veze ajde i da jesu, nisu tu velike razlike u brojkama izmedju poginulih sa svih strana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Oko Orica se slazem trebalo je tu malo rigoroznije da mu se sudi jer isto mislim da je cinio zlocine velike...ali Zeljko tko nama daje pravo da sudimo o tome tko je sta radio,mi nemamo nikakve podatke o tim ljudima jedino sto nam je poznato je preko TV-a a tu se svasta prica...a neznam koliko ravnopravno da ih osude,ima Hrvata koji su dobili velike kazne tako i Srba pa i Muslimana....sto se tice osudjeni drze u pritvoru bez ikakvog dokaza,ako mislis na Seselja,pogledaj dali i jedan optuzeni koji je u haagu se ponasa kao on.Pa covjek nije nijednom sjeo ispred suda da nije poceo da vrijedja,a ja koliko znam ako netko nepresatalno vrijedja sudioce ili odbija suradnju normalnu onda se prekida sudjenje i optuzeni dobije novcanu kaznu ili neki pritvor ali kako god Seselj se neponasa korektno,iako je on meni smijesan kada je*e svima tamo majku hahahaha ali to neide u njegovu korist.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung S7
Citat
Herrrose,dali je bitno kada je netko ubijen kako je to pocinjeno,kada ta osoba vise nepostoji.

Naravno da je bitno ko je kako ubijan,kao i koliko to ubijanje(mucenje) traje.Taj cin ubijanja govori o nacionalnoj mrznji ...u tome je poenta.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Eh pa kada bi o tome poceli pricati onda nebi bilo kraja,a sta mislis dali brojke zrtava takodje pokazivaju o mrznji ili je sada vaznije kako su to cinili ljudi....a ti stvarno mislis da sada kod Srba nije takvog ubijanja bilo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Oko Orica se slazem trebalo je tu malo rigoroznije da mu se sudi jer isto mislim da je cinio zlocine velike...ali Zeljko tko nama daje pravo da sudimo o tome tko je sta radio,mi nemamo nikakve podatke o tim ljudima jedino sto nam je poznato je preko TV-a a tu se svasta prica...a neznam koliko ravnopravno da ih osude,ima Hrvata koji su dobili velike kazne tako i Srba pa i Muslimana....sto se tice osudjeni drze u pritvoru bez ikakvog dokaza,ako mislis na Seselja,pogledaj dali i jedan optuzeni koji je u haagu se ponasa kao on.Pa covjek nije nijednom sjeo ispred suda da nije poceo da vrijedja,a ja koliko znam ako netko nepresatalno vrijedja sudioce ili odbija suradnju normalnu onda se prekida sudjenje i optuzeni dobije novcanu kaznu ili neki pritvor ali kako god Seselj se neponasa korektno,iako je on meni smijesan kada je*e svima tamo majku hahahaha ali to neide u njegovu korist.
Slazem se da se on zajebava sa njima i to je veoma smesno svima, ali drze ga bez ikakvih dokaza. To nigde nema pa pogledaj slucaj glavasa. Da li njega drze u pritvoru ili slobodno seta, a svi znamo sta je radio. Nisam pristalica radikala i Seselja ali jednostavno vrsi se velika nepravda prema svima jer se zatvaraju ljudi samo da bi se sklonili sa politicke scene kako u Srbiji a ne znam mozda i kod vas, ne bi doslo do jacanja nacionalizma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Zeljko Glavas je u zatvoru... Smile
Ali moras priznati da se sa Seseljom jedino tako ponasa,i manje mislim radi toga da on nesiri nacionalizam jer iovako ima dobre kontakte sa Nikolicem,vise mislim da radi njegovog blesavog ponasanja.Da se ponasa kao svi ostali davno bi on bio ili na slobodi sto cisto sumnjam jer sam vidio optuznicu ili u dozivotnom pritvoru...pogledaj sam na ICTY zbog cega ga usudjuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.