Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 07:47:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad to vise nije to  (Pročitano 3309 puta)
27. Jan 2007, 22:42:47
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

through stars we will navigate

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
Zastava On an island in the sun...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jucer sam bila na rodendanskoj veceri  prijateljice iz srednje i vratila sam se doma sva razocarana. Naime, u srednjoj smo se nas dvije (i jos jedna cura) stalno druzile, ali nas dvije smo bas bile nerazdvojne. I tako sve super i dodje faks i sve tri smo otisle na razlicite fakseve, a kako su njihovi faksevi nalaze dosta blizu, pocele su se stalno vidjat. Ja sam se sve vise i vise udaljavala od njih, nisu me zvale kad bi isle na rucak, kad bi isle na kavu, kad bi isle van, ali kao kad ih pitam i dalje smo si super, najbolje prijateljice bla bla..
i sad nakon godinu dana smo mi dva razlicita svijeta, a to sam tek jucer vidjela. Naime, na toj veceri  su svi prisutni kupili zajedno poklon, samo ja nisam sudjelovala u tome, osjecala sam se iskljuceno..ali dobro ajd, nije bitno. Najvise me sokiralo ono u sto se pretvorila ta moja prijateljica..izgleda anoreksicno, plava farbana kosa, ko neka zenturaca, sve na njoj mora bit neka marka, pusi (a nikad nije i ne stoji joj), cak je mene odmjerila..osjecala sam se ko zadnje smece.
Teme razgovora koji su se vodili..tko je kupio koji parfem, koji mobitel, kako smrsaviti, kako uvit kosu.. Smile ali najbolje je sto joj je poklon bila Lacoste torbica i ona se tamo skoro rasplakala..jer hello Lacoste Smile
nadmasivali su se valjda tko ce kome kupit skuplji poklon, tko ce kome priredit ljepse iznenadjenje...reakcije su bile toliko pateticne da mi se smucilo. kao da se novcem moze pokazat vrijednost prijateljstva..
ja sam samo tamo sjedila i sutila jer ne mogu pricat o takvim glupim i povrsnim stvarima, jedva sam se cekala pokupit...a oni su me pitali da sta mi je i bla bla..ja sam se pitala cijelo vrijeme jel u meni problem, jesam se ja promijenila, ali mislim da nisam.bas me to razocaralo da mi jecak i prijateljica najbliza postala ono cemu smo se nekad smijale skupa.. 
da li da razgovaram s njom o tome? ili je tom prijateljstvu eto dosao kraj samo tako..jer iskreno,ne da se ni meni trcat za nekim..ali ipak smo cetiri godine bile nerazdvojne.. i sad, sta bi vi napravili? jel razumijete moje misljenje ili sam ja luda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ti = normalna ...

... ostatak zakljuci sama... prezalis najrodjenije, prezalices nazovi prijatelje i drugarice Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Sasvim normalna situacija...i rekao bih uobicajena.
Ljudi se menjaju, neko na bolje...a neko na gore.
Moj savet ti je da otvoreno popricas sa njom i ispricas joj sve ovo sto si i nama. Time ces steci unutrasnji mir jer si dala sve od sebe da se to prijateljstvo odrzi.
Za te stvari vredi se boriti...do odredjene granice. Uradi ono sto je do tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
draga moja...sasvim uobicajena prica

pokondirena tikva

nisi ti problem..svakako si se trebala pokupiti i otici..to vise nije tvoje drustvo
posto si jako lepa i mlada Smile..imas ti jos drustva...pa kreni dalje

ali..pazljivo biraj prijatelje...to se vidi na ljudima...nisi gledala...naucila si jednu od najvaznijih lekcija u zivotu

uzdaj se u se' i u svoje kljuse Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ja ti preporucujem da batalis to, sutradan ako te pozove ili joj zatreba neka sitna usluga od tebe, predlazem da je ispostujes u ime starih vremena..
... sto se tice neke buducnosti, mislim da je za tebe najbolje da prosto receno... batalis to Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ YTP aye aye Smile 

@ vrcomm  hvala sto si potrvdio no sto sam i mislila...doslo mi je bilo da joj sinoc sve kazem, ali reko ipak je rodjendan pa necu...ne znam, zao mi je, razgovarat cu s njom, ne mora doc de prekida kontakta, ali ce se prijateljstvo ocito promijenit u poznanstvo..a ako njoj ne smeta, zasto bih ja patila za time..

@ sandra 80 hvala, tebi vjerujem sta kazes, znaci normalna sam  Smile :hug:

hvala  na savjetima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
ma daaaaj cicka....
pa da li bi stvarno volela da se družiš sa njom takvom, sada?!

devojka se promenila, prihvati to. nemate više zajedničkih interesovanja, pusti je da ide svojim putem, a ti nastavi svojim.
ako baš ne možeš to da prihvatiš tek tako, pokušaj da je uloviš nasamo, da vidiš kako će se tad ponašati.
ako nastavi isto - batali priču
ako pokaže tračak nekadašnjih shvatanja, možda za nju i nije sve izgubljeno.
mada ja mislim da će se ona uvek ponašati isto u tom svom novom okruženju, to je verovatno glavni razlog velike promene koja se desila.
ni ne pokušavaj da je odvučeš od novog društva, ako ti prija, viđaj se sa njom bez njenih novih prijatelja.
ali samo ako ti prija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a mislim meni je jedino zao zbog proslosti, bilo je to lijepo prijateljstvo...ali mi ne pomaze da ignoriram ovo..jer kadgod odemo na kavu nemamo cak ni o cemu pametnom pricat (dobro, bar sto se tice mene nije pametno)
ali mislim da je stvarno vrijeme da krenemo razdvojenim putem, ponekad se mozemo cut, ali eto...ako nista drugo, bar sam naucila nesto iz toga Smile
iva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Seti se krstaških ratova...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 550
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Siemens A65
Nemoj da žališ, verujem da ti je teško, i sama sam imala par sličnih situacija. Kao što je neko već rekao, ljudi se menjaju a u današnjem vremenu najviše na gore.. Takve ne treba žaliti, jednostavno reći - idemo dalje. Ne smeš da patiš zbog takvih osoba, jer ona očigledno nije vredna tvog prijateljstva, verovatno ga nikada nije ni bila vredna, jer da je to cenila od samog početka ne bi se tako ponašala, samo što ti to nisi znala da proceniš na vreme. Puno pozdrava, i ne tuguj previše..  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Šta sanjam, a šta mi se dešava ? - Ivo Andrić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
To sto su drugi imali losa iskustva ne znaci da i tvoje mora biti isto.
Mozda joj tvoje misljenje pomogne da se trgne iz stanja u kome se nalazi. Ne kazem da ce tako biti, ali dok postoji i tracak verovatnoce vredi pokusati.
Razmisli i o tome koliko ce ti, mozda, jednoga dana biti krivo sto nisi barem pokusala da spasis prijateljstvo.
Nemas sta da izgubis, a mozes puno da dobijes...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 07:47:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.