Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 17:00:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad na štiklama izlaziš iz kluba...  (Pročitano 13564 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
ne, to ne može biti razlog. nas boli dupe za štikle.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1141
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Zar to nije ocigledno? Da nose zbog sebe nosile bi i na putu do kuce kad je mrak i kada su sa drugaricama :-p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Zar to nije ocigledno? Da nose zbog sebe nosile bi i na putu do kuce kad je mrak i kada su sa drugaricama :-p

Posto ti inace znas kada koja riba nosi stikle... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Ko kaze da zene nose stikle samo da bi se vama svidele?
Zakon privlacnosti. Nose ih da izgledaju lepo tj da bi se svidele nama. Simple as that  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
ne, ja mislim da to rade zbog drugih žena. ma koliko one to negirale, svaka gleda šta je neka druga obukla i kako izgleda, pogotovo ona lepša, a obzirom da je za njih reper dobrog stajlinga obuća, posebnu pažnju obraćaju na to i pre će obući, po nekom samo njima znanom kriterijumu, lepe cipele koje će im urnisati noge, samo da bi ostale žene te cipele videle.
« Poslednja izmena: 20. Okt 2010, 17:25:29 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Izvini sto moram da ti razbijem iluziju ali nekim zenama je bitno da same sebi - ponekad - izgledaju lepo a to ne mora da ima veze sa vama. Znam da ne mozete da poverujete u to jer mislite da se sve vrti oko vas ili oko nekog drugog, ne daj Boze da nesto zbog sebe radimo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1141
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Tacnije je da nose da bi ostavile bolji utisak kada su u javnosti, muskarcima da bi se dopale, a sa curama da se utrkuju koja je bolja "riba"... otislo ovo previse off   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Dobro de, mozemo malo da zezamo  Smile

A i sto ja pisem kada jednostavno ne razumem. Moja keva ima 40 pari cipela kod kuce, mogu da zamislim koliko tek ima neka ko konstantno izlazi pa joj trebaju nove svaki put  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1141
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Izvini sto moram da ti razbijem iluziju ali nekim zenama je bitno da same sebi - ponekad - izgledaju lepo a to ne mora da ima veze sa vama. Znam da ne mozete da poverujete u to jer mislite da se sve vrti oko vas ili oko nekog drugog, ne daj Boze da nesto zbog sebe radimo... Smile
A taman sam hteo da odustanem.... pa da je tako kao sto kazes sto ih ne nosite kad se vracate kuci, ili kad idete kod drugarice na kafu? Mozda je prevelika slucajnost da pozelite da se svidite same sebi samo onda kad odete u neki klub ili diskoteku  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
A taman sam hteo da odustanem.... pa da je tako kao sto kazes sto ih ne nosite kad se vracate kuci, ili kad idete kod drugarice na kafu? Mozda je prevelika slucajnost da pozelite da se svidite same sebi samo onda kad odete u neki klub ili diskoteku  Smile Smile Smile

Pa imas ti zena koje nose stikle uvek, samo razlicite vrste cipela u zavisnosti od situacije ali su uvek barem malo izdignute, kafa, fakultet, posao, zurka...Nebitno.

Ne kazem ja, naravno da dobar procenat zena nosi iste da bi bile atraktivnije suprotnom polu ali o tome ti ne govore samo stikle vec odevna kombinacija u paketu, ali ne mozes da mi pricas kako sve zene nose takvu obucu SAMO zbog vas...Barem meni, kao devojci, ne mozes da proturas tu pricu pod nos, neke stvari ipak znam...malo bolje od tebe  Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2010, 17:38:08 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 17:00:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.