Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 20:37:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: *Prica moje sestre*  (Pročitano 716 puta)
19. Dec 2005, 22:37:56
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 288
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung X430
To se dogodilo pre 2 godine!Moja mladja sestra se zaljubila prvi put u zivotu i bila je u srecnoj vezi sa tim deckom 9 mesecI.Sve im je bilo super,odlicno su se slagali i sve to.Bili su jako vezani jedno za drugo jos od prvog dana,oboje su zaljubljive prirode.Iako su bili mladi tada on 18 a ona 17 jednostavno su znali da su stvoreni jedno za drugo.Super im je islo i svi su govrili kako su divan par,pa cak i nasi roditelji.On je dolazio kod nas i moja je seka isla kod njih,obozavali su je.Jedan ceo dan je provela sa njim i uvece se vratila sva srecna,u oblacima i ponosno mi pokazala divan zlatan prsten koji joj je on poklonio.Rastali su se i on je posao kuci motorom.Seka mi je bila srecnija nego ikad,secam se cak da je lupala nesto poput:'Znam da cemo se mi vencati' ili tako nesto... ali sudbina nije tako htela.Ona je ujutru otisla u skolu,a mi smo tada culi strasu vest.Njen decko je vece pre toga,vozeci se kuci motorom,imao tesku saobracajku.Neki manijak ga je autom udario i pobegao sa lica mesta.Hitno je prebacen u Bg,ali nije mu bilo spasa-doktori su rekli da mu je cela glava bukvalno smrckana!Umro je par sati posle.Otisli smo sa roditeljima u skolu po moju seku,morali smo da joj kazemo a niko to nije zeleo da ucini.Kad smo joj saopstili od soka i bola je pala u tesku depresiju.Ne znam ni kako je prezivela sahranu i sve to.Oko mesec dana je bila polu mrtva i samo su je sedativi delili od totalnog nervnog sloma.Nocima ga je sanjala i mislila na njega,cak je govorila da ga oseca blizu sebe kada je sama.Evo,i danas posle 2 godine jos uvek ne moze da prestane da misli na njega i stalno ga spominje.Posle ovoga,mnogi mladici su joj prilazili ali ona ih je sve do jednog odbijala,ne znam da li je to jer se plasi da se ponovo ne zaljubi ili nesto sasvim drugo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 315
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
 Smile Smile
fuck...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 20:37:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.