Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:23:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kad je on nesto mladji...  (Pročitano 15074 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Skoro, pre pola godine, sam odustao (nisam ni pokušao) od žene koja je starija od mene bar petnaest godina. Razlog, pa mislim da sam se uzentao da ću opet čuti "gde ćeš bre klinac", a da će ovog puta biti ozbiljno. Da je nešto bilo, ne bih je skrivao od prijatelja ali roditelji, to je već druga priča...

ispade mi donja vilica
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

vrlo, vrlo zadovoljan tip

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 206
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam imao djevojku stariju od mene oko 3 i po godine i nije me nimalo smetalo Wink  nekada bas dobro dodje imati zreliju osobu kraj sebe, ali pojave se i problemi kada je ne mozes lagati ni folirati jer je cula vec sve fazone  Smile
IP sačuvana
social share
just like a curse, just like a stray
you feed it once and now it stays
so tear me open, but beware
there's things inside without a care...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Рекао сам себи: Маре, царе...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v980
Варијанта као у Политикином забавнику од 7 до 107 година не долази у обзир.Слажем се са већином + - 5 година ,мада у неким случајевима и више али мислим да тада мушкарац треба да буде старији.
IP sačuvana
social share
Песник покушава да излечи код других оно од чега сам умире...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

porodica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 199
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa,mislim da je tu presudno,vreme,mesto,okolnosti i osobe.ako se osobe zaista nadju na nivou duse,tj.svi smo mi isto godiste kad smo otpali od Boga.onda nista a pogotovo godine nisu vazne.
ako gledamo stvari na nivou pozude,onda se tu mogu razmatrati razni psiholoski momenti i razlozi za i protiv.
ja licno sam svog supruga,koga neizmerno volim i postujem,srela u trenutku kad smo oboje bili zreli za to sto nas ceka,sto zelimo i sto je zivot.i ddivno funkcionise i spolja a i iznutra gledano razlika se ne vidi.ja njega cinim zrelijim a on mene podmladjuje.
uzgred ja sam 8 god.starija.
 [smilie=frisko90.gif]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

seti se da zaboraviš...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1734
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 
Pre nekoliko godina zabavljao sam se sa ženom koja je starija od mene 5 godina. Strašno mi je smetalo što se često postavljala prema meni kao majka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Рекао сам себи: Маре, царе...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v980
pa,mislim da je tu presudno,vreme,mesto,okolnosti i osobe.ako se osobe zaista nadju na nivou duse,tj.svi smo mi isto godiste kad smo otpali od Boga.onda nista a pogotovo godine nisu vazne.
ako gledamo stvari na nivou pozude,onda se tu mogu razmatrati razni psiholoski momenti i razlozi za i protiv.
ja licno sam svog supruga,koga neizmerno volim i postujem,srela u trenutku kad smo oboje bili zreli za to sto nas ceka,sto zelimo i sto je zivot.i ddivno funkcionise i spolja a i iznutra gledano razlika se ne vidi.ja njega cinim zrelijim a on mene podmladjuje.
uzgred ja sam 8 god.starija.
 [smilie=frisko90.gif]
Свака част... Smile Smile Smileали мислим да је то ретко...Поздрав Smile
IP sačuvana
social share
Песник покушава да излечи код других оно од чега сам умире...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da su nam puno nametnuli neke norme ponasanja, i koliko god se trudimo da ih ignorisemo one su vec pustile korenje, svi istrpimo nesto zbog nekih malo ekstremnijih situaciji. Retki su oni koji su zaista iznad toga, mnogo retki..A ja sam za sva lepa osecanja: trenutna, trajna, javna, tajna..Svi smo mi za to, ali opet te norme kazu: nemoj da uzivaj nego se bavi filozovijom....Tako je to loseeee
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 0.9.2
mob
Nokia E71
Citat
citirani autor: tomahavkic
ispade mi donja vilica

Što, bre lepoto!?
IP sačuvana
social share
"Willing is not enough, we must do." - Bruce Lee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
Nemam nishta protiv, mada se ja lichno ne bih zabavljala sa mladjima od sebe...
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 649
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
sto ja imam komsincu ima 36 god ( nikad ne bi neko rekoa da ima i 30) e kad je priroda podarila tolikom lepotom Smile Smile nije udata ,uspesna poslovna zena ....... e nju kad bih navatao znas koliko bi me bole k........ ko sta prica Smile Smile od komsija drugova familije i ostalih....samo znam da komsinice mog godista bas nesto i ne vole....malo ljubomorne a ako uspem ovih dana da je navatam slika cu je da potvrdim ovo sto pricam Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 23:23:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.