Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кад фашисти обележавају Дан победе над фашизмом  (Pročitano 10033 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Uostalom da ne razvijam dalje , mislim da smo se trebali držati naše tradicionalne škole, osavremenjene , normalno.

ali ja se pitam i dalje sta je to nasa tradicionalna skola? strogi ucitelji i ugledanje na rusiju?
evo ajde da vidimo koji je najbolji model za nasu skolu, pa da ga primenimo nezavisno od toga da li je on zapadni argentinski ili kineski. nemojmo da budemo u zabludi jer smo mi vrlo neobrazovano drustvo i skolstvo je lose. i to je vazno pitanje - nacin nastave, gradivo koje se predaje, nastavnici, pa to nije nevazno pitanje, pobogu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Naše škole između dva rata , a kasnije i u socijalizmu su po načinu ustrojstva veoma slične Ruskim , pomalo i Nemačkim školama. Škole su bile izuzetno stroge i pružale su veoma dobro opšte obrazovanje. U razvijenom kapitalizmu školstvo se razgranavalo tako da nije davalo toliko opšte koliko usmereno obrazovanje. Zanimanja se toliko raslojavaju , da na primer imate programera koji uči samo operativne sisteme. Na sreću kod nas nije tako jer škole sa uopštenim obrazovanjem omogućavaju našim ljudima da se brzo prilagode i uvek savladavaju različita nova znanja. Male ekonomije kao što je naša se ne mogu ugledati na školstvo zapada. Uostalom da ne razvijam dalje , mislim da smo se trebali držati naše tradicionalne škole, osavremenjene , normalno.
daleko sam od toga da sam strucnjak,ali slazem se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Klićo, valjda znaš kako je disciplina u školama loša, pod izgovorom da je gradivo ogromno, neprilagođeno i dosadno. Šta više dobri đaci su proganjani , kao štreberi. Sve reforme izbevaju da prodru u pravu stvar ,a to je bolji kadar i veća disciplina. Ko još ponavlja u osnovnoj školi, gotovo niko.
No vratimo se temi , upravo sam gledao izveštaj sa imozantne vojne parade u Moskvi. Kaže poginulo 35 miliona ljudi u Rusiji. Zar to treba zaboraviti. Mi smo naše zaboravili, sramota.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Klićo, valjda znaš kako je disciplina u školama loša, pod izgovorom da je gradivo ogromno, neprilagođeno i dosadno. Šta više dobri đaci su proganjani , kao štreberi. Sve reforme izbevaju da prodru u pravu stvar ,a to je bolji kadar i veća disciplina. Ko još ponavlja u osnovnoj školi, gotovo niko.
No vratimo se temi , upravo sam gledao izveštaj sa imozantne vojne parade u Moskvi. Kaže poginulo 35 miliona ljudi u Rusiji. Zar to treba zaboraviti. Mi smo naše zaboravili, sramota.

e vidis to oko skole ja bih krenuo od pocetka, a to znaci da prvo treba sve nauciti da citaju i pisu a ne da neka deca zbog objektivnih teskoca ne mogu da savladaju gradivo pa ih salju u skole za mentalno zaostalu decu (iako se radi o deci koja nemaju mentalnih problema). ili recimo gimnazije koje upisuje ko god hoce. ja nisam za to da se deci ogranici upis vec da se uspostave kriterijumi, pa ce onaj ko nije spreman za to - sam odustati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
No vratimo se temi , upravo sam gledao izveštaj sa imozantne vojne parade u Moskvi. Kaže poginulo 35 miliona ljudi u Rusiji.Mi smo naše zaboravili, sramota
da,onaj voditelj je lepo bio objasnjavao kako se u Rusiji i dan-danas ne zaboravlja znacaj onoga sto su njihovi preci uradili i kako veterani uvek dobijaju veliko postovanje,pomoc(ne mislim samo materijalnu),i pohvale...
naravno,dok ga Lazanski nije prekinuo sa svojim drvljenjem...
mislim,lepo sto je obasnjvao sta je sta,ali pusti coveka da zavrsi 5 zadnjih reci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Klićo , samo kratko da nas ne isključe zbog bežanja od teme, učiteljski kadar  je katastrofalan. Učiteljski fakultet  završavaju ljudi koj u stvari ne znaju gde će jer nisu bili dobri đaci. U više razrede se puštaju deca koja nisu naučila da čitaju, a o matematici da ne pričamo. S druge strane deca su nedisciplinovana do ludila i to nikoga ne brine, niti ministri iznose u svojim izveštajima. Njegovo veličanstvo dete se izdiglo iznad svega , pa i iznad sebe. Stalno se spominju prava , ali nikako obaveze.Nisam za fizičko kažnjavanje, ali neka ćuška nije naodmet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Ви се са Клићом расправљате?? Клића вас завлачи?? Кличко хоћеш и са ове теме да побегнеш кад те сатерају у ћошак као што си побрегао са теме о Добрици??
ti si pobegao sa te teme, a nisi odgovorio ni na jedan moj argument dok sam ja na svaki tvoj detaljno odgovorio i moja je greska sto sam uopste korektan sa tobom kada ti to ne umes da cenis
ЈА побегао са теме?? Smile Па што сам те онда звао да се вратиш на њу да наставимо где смо стали?? И о којим твојим аргументима говориш? Иди их цитирај па их постави на тој теми. И на шта си ти одговорио? Поставио сам ти 3 проста питања. 2 си прогласио за глупа а на једно си оговрио јер си мислио да знаш а одговор, али тај који си дао је делимично тачан.
И ти мени нешто причаш, битанго једна провокаторска!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Klićo , samo kratko da nas ne isključe zbog bežanja od teme, učiteljski kadar  je katastrofalan. Učiteljski fakultet  završavaju ljudi koj u stvari ne znaju gde će jer nisu bili dobri đaci. U više razrede se puštaju deca koja nisu naučila da čitaju, a o matematici da ne pričamo. S druge strane deca su nedisciplinovana do ludila i to nikoga ne brine, niti ministri iznose u svojim izveštajima. Njegovo veličanstvo dete se izdiglo iznad svega , pa i iznad sebe. Stalno se spominju prava , ali nikako obaveze.Nisam za fizičko kažnjavanje, ali neka ćuška nije naodmet.

ne, ne - cuskama se nista ne postize jer ti onda gubis jednu drugu dimenziju iz skolovanja, posto skola nije samo institucija za obrazovanje, nego i za vaspitavanje. nikako ne sme da se pravdaju cuske jer ce sutra ljudi jedni prema drugima tako da postupaju. ja bas mislim da je strogost zamena za lenjost, jer lenj sam ne posvecujem deci paznju pa mi je najlakse da ga oteram u cosak - po meni duboko pogresno. a ovo sto si uocio svaka cast, slazem se sa tobom da losiji djaci upisuju pedagogijuuciteljski fakultet i to jeste problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
Mislim da je ovde rec o skolovanim fasistima, .... ili ima i neskolovanih.  Smile  Ajd' ne zajebavajte, vracajte se na temu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N93
Takva je vojska  zbog nedostatka novca i loših kadrova, a ne zato što neko neda
ili mu ne odgovara "jaka Srbija".

Sad si me zajebo
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.