Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 396536 puta)
28. Nov 2006, 23:39:01
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti

Šta je kablovski Internet?

Kablovski Internet je servis koji obezbeđuje povezivanje korisnika na Internet, korišćenjem kablovske infrastukture kojom se primarno distribuira televizijski program.

SBBFLATHOME pakete možete koristiti u režimu prepaid, postpaid bez obavezivanja ili postpaid uz pristajanje na korišćenje usluge u periodu od najmanje 12 meseci. Cena za sve tipove paketa je ista, ali je različita brzina interneta.

Prepaid FlatHome paketi traju 30 dana od aktivacije. Da biste imali stalnu internet vezu potrebno je da uplatite novi paket pre isteka tekućeg.

Postpaid FlatHome paketi se naplaćuju mesečno putem mesečnog računa. Njihovo trajanje je mesec dana i automatski se obnavljaju svakog prvog u mesecu, tako da uslugu koristite bez prekida.

Dodatna usluga uz postpaid flat pakete:

    Fiksna IP adresa - 600 din mesečno
-Fiksna IP adresa omogućava dodeljivanje statičke IP adrese i može se koristiti samo u postpaid varijanti plaćanja. Za dodeljivanje statičke IP adrese pozovite Kontakt centar.Korisnici postpaid interneta od 11.06.2012. mogu da koriste D3 GO televiziju u pokretu uz mesečnu pretplatu od 200 dinara. Ovaj iznos pokriva licencu za korišćenje dodatnog D3 uređaja.XL i Turbo XL paketi su trenutno dostupni u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Somboru, Kikindi, Vršcu, Vrbasu, Kuli, Kragujevcu, Kruševcu, Nišu, Požarevcu, Kostolcu, Kraljevu, Leskovcu i Valjevu.

Dostupnost Turbo XL paketa zavisi od tehničkih mogućnosti i on se može koristiti isključivo u postpaid varijanti uz korišćenje usluge u periodu od najmanje 12 meseci.


TARIFNI PREPAID


Maksimalna brzina pristupa Internetu za sve tarifne pakete je 10Mb/s (2 Mb/s u uploadu).

U ponudi je devet tarifnih internet paketa sa pripadajućim količinama podataka u megabajtima (MB) koji su na raspolaganju korisniku dok se ne potroše ili ne istekne period trajanja paketa.
U cenu je uračunat PDV.Radijus VektorPaket               download           upload            protok

Entry light:       do 2mb/s           128 kb/s          neograničen
Entry net:         do 3mb/s           192 kb/s          neograničen
Start net:         do 10 Mb/s         1 Mb/s             neograničen
Prime net:        do 20 Mb/s         1 Mb/s             neograničen
Mega net:        do 50 Mb/s         2 Mb/s             neograničen
Power net:       do 100 Mb/s       2 Mb/s             neograničen


Cenovnik:
IkomDa biste postali Internet korisnik, neophodno je da u Vašem stanu/kući postoje tehničke mogućnosti za pružanje Interneta i da ste korisnik IKOM kablovske televizije. Instalaciona taksa iznosi 1.000 dinara. Internet usluga se plaća do 5. u mesecu za tekući mesec po važećem cenovniku za paket po Vašem izboru.

Ukoliko ste korisnik IKOM Interneta, u cenu mesečne pretplate za Internet uključena je i pretplata za osnovni paket kablovske televizije. Ukoliko koristite paket Flat 3, u cenu pretplate za Internet uslugu je uključena i pretplata za uslugu Digitalna TV (paketi MEGA, HBO i 18+); ukoliko koristite paket Flat 4, u cenu pretplate za Internet uslugu je uključena i pretplata za uslugu Digitalna TV (paketi MEGA, HBO, Cinemax i 18+) a ukoliko koristite paket Flat 5 u cenu pretplate za Internet uslugu uključena je pretplata za SVE pakete usluge Digitalna TV.
Za pretplatnike IKOM Interneta koji koriste pakete FLAT 3, FLAT 4 i FLAT 5, usluga IKOM telefon paket TEL 1 je uključena u cenu mesečne pretplate.
Dopunska usluga za Internet korisnike paketa Flat 2, Flat 3, Flat 4 i Flat 5:
UPLOAD BOOSTER +512 Kbps – 450 din. mesečno
UPLOAD BOOSTER +1024 Kbps – 900 din. mesečnoStandardna instalaciona taksa iznosi 1.000 dinara.

Promotivna ponuda do 15. septembra 2012. godine, instalaciona taksa + 3 meseca pretplata na Flat 2 (6Mbps) samo 100 dinara (sa PDV-om).


PTTUsluge koje se odnose na pristup internetu:

Postpaid FLAT usluge za fizička lica - fizička lica zainteresovana za kablovski internet uz maksimalnu brzinu prenosa u rasponu od 256/32 Kb/s do 6144/320 Kb/s uz flat tarifiranje u fiksnom mesečnom iznosu, mogu sklopiti Ugovor o korišćenju kablovskog interneta na šalteru neke od gorenavedenih Pošti i tom prilikom se opredeliti za jednu od ponuenih brzina. Za korisnike ove usluge nema ograničenja u pogledu količine podataka koja se može preneti na mesečnom nivou i vrši se isključivo dinamička dodela do 2 IP adrese. Plaćanje mesečnih zaduženja vrši se putem računa KDS usluga.


    Ostale usluge za fizička lica

- instalacija, konfiguracija i puštanje u rad modema na lokaciji korisnika iznosi 500,00 dinara;
- otklanjanje zastoja i problema u radu modema na lokaciji korisnika iznosi 300,00 dinara;
- nadoknada za oštećen, uništen, izgubljen ili nefunkcionalan modem iznosi 2.400,00 dinara
- nadoknada za oštećen, uništen, izgubljen ili nefunkcionalan bežični modem iznosi 5.700,00 dinara.


-Obračunski period za sve postpaid usluge je kalendarski mesec (od 1-og do 30-og, odnosno 31-og u mesecu) tokom kojeg su nastala zaduženja korisnika.


-Tarifiranje POSTPAID korisnika Ugovora o korišćenju usluga kablovskog interneta vrši se srazmerno broju proteklih dana od sklapanja Ugovora, npr. ako korisnik sklopi Ugovor 15-og u mesecu, plaća pola iznosa za taj mesec.
-POSTPAID korisnik koji raskine Ugovor o korišćenju usluga kablovskog interneta, plaća iznos proporcionalan broju dana korišćenja interneta tokom započetog meseca.
-Korisnik može da promeni izabranu uslugu kablovskog interneta, tako što će na šalteru neke od gore navedenih Pošta raskinuti postojeći Ugovor o korišćenju kablovskog interneta i sklopiti novi Ugovor.

Prilikom sklapanja ugovora za kablovski internet potrebno je doneti na uvid: Ugovor o korišćenju KDS usluga (ili poslednji plaćeni račun) i ličnu kartu.


FLAT i BUSINESS

Postpaid usluge za pravna lica - FLAT i BUSINESS: pravnim licima nudi se FLAT usluga kablovskog interneta uz maksimalne brzine prenosa u rasponu od 256/32 Kb/s do 6144/320 Kb/s i mogućnost dobijanja do 2 dinamičke IP adrese i postpaid tarifiranje ili BUSINESS usluga kablovskog interneta uz maksimalne brzine prenosa u rasponu od 512/128 Kb/s do 6144/768 Kb/s i mogućnost dobijanja potrebnog broja fiksnih IP adresa i postpaid tarifiranje. Zainteresovani za ovu uslugu treba da kontaktiraju Službu za odnose sa korisnicima u okviru RJ PTT-Net (kontakt telefon: 011/3641-326) radi sklapanja ugovora i dobijanja potrebnih parametara za realizaciju konekcije. Neophodno je popuniti formular sa potrebnim podacima o vrsti i veličini planirane mreže, kao i osobama za administrativni i tehnički kontakt. Ažurno popunjen formular je potrebno poslati na email adresu kdsnet@ptt.rs . Kao odgovor firma dobija opseg javnih IP adresa, koje može da koristi za konfigurisanje svoje mreže. Uslovi plaćanja mogu se videti u cenovniku za kablovski internet. Mesečna pretplata podrazumeva fiksnu nadoknadu koja, u zavisnosti od izabrane maksimalne brzine prenosa, omogućuje korisniku prenos neograničene količine podataka, što se može videti iz cenovnika.OSTALE USLUGE:

- instalacija, konfiguracija i puštanje u rad modema na lokaciji korisnika iznosi 2.000,00 dinara;
- otklanjanje zastoja i problema u radu modema na lokaciji korisnika iznosi 1.600,00 dinara;
- nadoknada za oštecen, uništen, izgubljen ili nefunkcionalan modem iznosi 2.400,00 dinara (u cenu nije uracunat PDV);
- nadoknada za oštecen, uništen, izgubljen ili nefunkcionalan bežični modem iznosi 6.200,00 dinara (u cenu nije uracunat PDV).

« Poslednja izmena: 16. Avg 2012, 13:37:33 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik


Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 7
Zastava Paris
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung s5
imam vektorov net i super su
za 1800 din 256Kbps flat
no limit            =D>
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju


Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 8.1.2
mob
Siemens mc60
imam od vektora 256/128 i zasada sam zadovoljan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Od birača nema je*ača

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 51
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3GS
SBB Flat 512/1024 ... Ide ko ludo s obzirom da SBB ima i lokal ... Mislim da je za sad skinuo 15 GB od 1 Januara  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost


OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
Znaci imam ikom flat2 paket,i mnogo me muci.Imao sam flat 1,i igre na netu(cs 1.5) sam igrao bez problema,dok sad na ovom brzem nemogu da igram jer mi konekcija nije jednaka(ping mi skace na svakih 2 sekunde)A i nervira me kod ikoma sto mi je od 8h do 18h 128kbs,a od 18,do8 256kbs.
I da kazem da je za flat dva snizena cena,sad je 1600din.
Pozzzz
IP sačuvana
social share
 
                                                                     ...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan


Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50
Radijus-vektor...za sada...korektno... 8) videcemo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice


A friend with weed is a friend indeed.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 752
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola C118
 tek sam nedavno uveo kablovski internet i nemam puno iskustva sa torentima. kada skidam nesto uzasno sporo ide, da li neko moze da mi kaze kako da podesim azureus ili neki drugi program pa da brzina downloada bude bolja? sto detaljnije to bolje...
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil GTalk Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma


Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
imas gore top temu o torrent klijentima kao i idiot friendly objasnjenje kako torrenti uopste rade
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice


A friend with weed is a friend indeed.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 752
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola C118
da primetio sam, ali nisam nasao ono sto meni treba. treba mi neko ko moze da mi kaze kako da podesim neki program za download, a ne da mi objasnjava kako sta radi...
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil GTalk Skype
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma


Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
iscitaj temu,bilo je tamo svega i svacega...
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.