Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 431789 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
update*
Ono sto mi sa tvoje strane mozemo videti je ok. Ima jos par stvari koje se mogu odraditi na terenu odnosno na mrezi i u stanici. Sa time bi detaljno utvrdili sta je problem.

Ono sto znam je da sbb ima vise nego dovoljan link ka intenetu. Ali da li svi cvorovi imaju dovoljan link ka stanici za sve modeme koji su na odredjenom cvoru, + d3 + hdtv to ostaje misteria.

U svakom slucaju ekipe su na terenu i otklanjaju kvarove.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung Note 3
cek ako sam te razumeo,do njih je nije do mene ili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson k750i
cek ako sam te razumeo,do njih je nije do mene ili?
\

verovatno do njih!!! meni je net u poslednjih mesec dana katastrofa!!! sam dld u utorrent ili drugim p2p programima radi na max prelazi 1024kb/ps  Smile  ali sto se tice surfovanja pravo njesra!!! doneo sam i burazerov komp da testiram da mi nije neko sranje na kompu ali i njegov isto... a kod njega radi savrseno...

znaci samo sacekas par meseci dok ponovo budu nesto cackali i onda ce verovatno da oprave  Smile Smile

nego isto ovako bilo zezanje sa netom pre poslednjeg povecanja brzine  Smile mozda bude opet!?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Poz svima! Moj prvi post na ovom forumu :)

Imam veliku dilemu a mislim da sam na pravom mestu. .
Koristim (nazalost) kds ns kablovsku i jako se razmisljam da li da uzmem kablovski internet.  Sada koristim sezampro internet sto me izadje 1300 rsd sa pdv-om.  Pojavila se akcija kds da za 1500 sa pdv-om dobijamo kablovsku i internet, 1mbs, flat.  S obzirom da kds-u placam oko 800 znaci da ce me flat internet izaci samo 700 din!
Problem je sto ne znam nikoga ko ga koristi pa ne bih da se zalecem.
Zivim u Veterniku (ako to nesto znaci) pa me zanima kakav je signal interneta i sta biste me vi posavetovali.  Problem je sto ta akcija podrazumeva potpisivanje ugovora na godinu dana, a i morao bi da otkazem adsl koji bi kasnije tesko dobio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson k750i
Poz svima! Moj prvi post na ovom forumu Smiley

Imam veliku dilemu a mislim da sam na pravom mestu. .
Koristim (nazalost) kds ns kablovsku i jako se razmisljam da li da uzmem kablovski internet.  Sada koristim sezampro internet sto me izadje 1300 rsd sa pdv-om.  Pojavila se akcija kds da za 1500 sa pdv-om dobijamo kablovsku i internet, 1mbs, flat.  S obzirom da kds-u placam oko 800 znaci da ce me flat internet izaci samo 700 din!
Problem je sto ne znam nikoga ko ga koristi pa ne bih da se zalecem.
Zivim u Veterniku (ako to nesto znaci) pa me zanima kakav je signal interneta i sta biste me vi posavetovali.  Problem je sto ta akcija podrazumeva potpisivanje ugovora na godinu dana, a i morao bi da otkazem adsl koji bi kasnije tesko dobio.

uopsteno ja neznam nekoga da se zalio na kablovski net ( u odnosu na adsl ) moje iskustvo je bolje na kablu negoli na adsl-u.... e sada cena jbg ja placam 8 mb 2020 din tako nesto  Smile a sto se signala tice ako nemas nekog komsiju sa kablom ili nekoga u relativnoj blizini da pitas nemozes znati dok ne probas

ps. i ja sam potpisao na godinu dana i jos nisam zazalio  Smile

ukratko moj savet iako sam iz bgd-a (znaci moje misljenje  Smile ) je da je kabal bolji, sbb se siri i uskoro ce svuda biti jeftiniji i bolji net

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ludi nemojte uzimati Vektor  Smile

Ja uzo i zajebo se  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
Sto? Sta je bilo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Najeftiniji paket: IP adresu deliš sa drugima, kad sam to saznao (sam sam saznao pošto mi to niko nije rekao)
pređem ja na skuplju varijantu, i pitam jel treba nešto da se plati.  "Ne ništa vi ne brinite"

Stiže mi račun uvećan za devesto dinara, zovem ja da pitam... Devesto dinara košta promena paketa, a ova je mislila da ja pitam da li sad treba nešto da platim. I da se podrazumeva kod njih u firmi da svi računi stižu poštom.
Zato mi je i rekla da se ništa ne plaća.

Odem ja da se žalim... jel sam jelte, promenio paket zbog njihove greške a i prešao sam na skuplji.
To je dovelo do petnest poziva u dva dana, gde su oni mene pitali zašto sam se žalio i izvinjavali što ne mogu ništa da preduzmu.
Treći dan sam isključio telefon i držo ga isključenog dva dana.
Sada sa vremena na vreme imam prekide u radu interneta ali mi ne pada na pamet da zovem i da se žalim.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat: stojkudin link=topic=166142. msg7773073#msg7773073 date=1258203280
Citat: insideman link=topic=166142. msg7772932#msg7772932 date=1258200388
A koliko se doplacuje za drugi D3 ?

ukoliko nemas drugi internet u kuci mislim da je 200 ili trista dinara nisam siguran onaj lik je nesto pricao ali. . . .

edit:

hxxp:|| www. sbb. co. yu/Digitalna+televizija+-+D3/209/Cenovnik+digitalne+televizije. shtml/nav_start=0/nav_start2=0

200 din mesecno a ako potpises na 24 meseca besplatno ako uzimas samo start paket( drugi ti i netrebaju jedini koji valja je 18 + realno ostalo bacanje para)  :P :P :mrgreen:

koja je sifra za zakljucane kanale na D3, danas uveo. . . ali mi nigde ne pise sifra?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson k750i
Citat: stojkudin link=topic=166142. msg7773073#msg7773073 date=1258203280
Citat: insideman link=topic=166142. msg7772932#msg7772932 date=1258200388
A koliko se doplacuje za drugi D3 ?

ukoliko nemas drugi internet u kuci mislim da je 200 ili trista dinara nisam siguran onaj lik je nesto pricao ali. . . .

edit:

hxxp:|| www. sbb. co. yu/Digitalna+televizija+-+D3/209/Cenovnik+digitalne+televizije. shtml/nav_start=0/nav_start2=0

200 din mesecno a ako potpises na 24 meseca besplatno ako uzimas samo start paket( drugi ti i netrebaju jedini koji valja je 18 + realno ostalo bacanje para)  Smile Smile Smile

koja je sifra za zakljucane kanale na D3, danas uveo. . . ali mi nigde ne pise sifra?!

ako nadjes sifru podeli sa nama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.152 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.