Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 430745 puta)
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
problem je sto je vec nedelju dana ovakav net  Smile evo trazenih fajlova.Ovo za trojanca i ja sam pomislio ,ali antivirus ne prijavljuje nista(skenirao sam ceo komp) ,nema ni spywareva. Koriscenje interneta mi se sad svelo na skidanje necega,a sve ostalo tipa youtube,ili igranje necega je sad off limit...a i to sto kazes mozda nesto nije u redu kod njih a ja ovde ocu da pocupam kosu vec nedelju dana  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
eve ga na.txt (3.64 KB)
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
problem je sto je vec nedelju dana ovakav net  Smile evo trazenih fajlova.Ovo za trojanca i ja sam pomislio ,ali antivirus ne prijavljuje nista(skenirao sam ceo komp) ,nema ni spywareva. Koriscenje interneta mi se sad svelo na skidanje necega,a sve ostalo tipa youtube,ili igranje necega je sad off limit...a i to sto kazes mozda nesto nije u redu kod njih a ja ovde ocu da pocupam kosu vec nedelju dana  Smile
Peoblem je definitivno do sbb-a. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
E hvala druze sad bar znam ko me da ***** ***** zbog loseg neta  Smile spasio si moju kosu  Smile
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Smile
ja imam probleme sa internetom evo vec nedelju dana... ovi iz sbb su mi jednom samo odgovorili i rekli da je ping u redu ,stanje na mom cvoristu super i itd... i kao da je problem kod mene.Nemam virusa ni slicnih stvari,ovaj nagli pad brizne je odjednom dosao.Evo kacim tracert i sliku statusa modema,pa nek mi neko kaze jel ima problema tu.Primetio sam da se mnogi ljudi  isto zale na slican problem( visok ping niske brzine i itd).Kad radim speed test ka okolnim zemljama ping je povisen,a brzine variraju od 1mbit pa nanize.Msn puca kad opteretim internet,stranice se jedva otvaraju i itd...Jel jos neko ima slican problem a korisnik je sbb? da napomenem koristim paket 2048/256.

laze stoka ....

sve je u redu kod njih a do tebe je problem ???
e kod mene je ista stvar (vec danima ) i stvarno ne znam sta vise da radim.....(kako da ih nateram da rese problem koji je do njih i samo do njih )

ako neko ima ideju kome da ih prijavim ... please help
pokusao sam da nadjem sajt za zastitu potrosaca ali izgleda da tako nesto ne postoji u srbiji ......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Smile
ja imam probleme sa internetom evo vec nedelju dana... ovi iz sbb su mi jednom samo odgovorili i rekli da je ping u redu ,stanje na mom cvoristu super i itd... i kao da je problem kod mene.Nemam virusa ni slicnih stvari,ovaj nagli pad brizne je odjednom dosao.Evo kacim tracert i sliku statusa modema,pa nek mi neko kaze jel ima problema tu.Primetio sam da se mnogi ljudi  isto zale na slican problem( visok ping niske brzine i itd).Kad radim speed test ka okolnim zemljama ping je povisen,a brzine variraju od 1mbit pa nanize.Msn puca kad opteretim internet,stranice se jedva otvaraju i itd...Jel jos neko ima slican problem a korisnik je sbb? da napomenem koristim paket 2048/256.

laze stoka ....

sve je u redu kod njih a do tebe je problem ???
e kod mene je ista stvar (vec danima ) i stvarno ne znam sta vise da radim.....(kako da ih nateram da rese problem koji je do njih i samo do njih )

ako neko ima ideju kome da ih prijavim ... please help
pokusao sam da nadjem sajt za zastitu potrosaca ali izgleda da tako nesto ne postoji u srbiji ......
Prijavi ih ovde ratel@ratel.rs sa opisom problema i tvojim brojem ugovora kablovske TV.

Edit by okno : Sajt
 Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2009, 01:11:05 od okno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8

hvala Okno

ali slaba vajda od ratela , oni su i krivi za ovo sto se desava .... monopol i sl ..
ljudi su im se zalili i nista , ratel im je prosledio odgovor sbb-a  da je sve u redu....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8

hvala Okno

ali slaba vajda od ratela , oni su i krivi za ovo sto se desava .... monopol i sl ..
ljudi su im se zalili i nista , ratel im je prosledio odgovor sbb-a  da je sve u redu....

Moras biti malo drcniji na pisanju maila.  Smile
Obavezno napises da ces ih posetiti ( ratel u visnjicevoj ) ako ti ne izadju u susret.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Apple iPhone 4
Od 1. maja SBB povećava brzinu interneta ali samo downloada, upload ostaje isti.
http://www.sbb.co.yu/cms/view.php?id=1113
« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 14:33:05 od Eva Jolie »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N86 8MP
ma nemoze preko maila da se dalju primedbe ratelu slusao sam na televiziji da postoji neki citav postupak oko toga nego koliko cesto vam menjaju IP adresu SBB-ovci,meni ova stoji vec 6 meseci i zovem danas SBB i kaze mi ladno lik pa šta ima veze i meni se IP sdresa nije menjala od maja prošle godine pa dođe mi da ih upucam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Together we stand, divided we fall

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 244
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Alcatel OT Tribe
Od 1. maja SBB povećava brzinu interneta ali samo downloada, upload ostaje isti.
http://www.sbb.co.yu/cms/view.php?id=1113

Upload ostaje isti samo na Flathome paketima dok je upload na Flathome Plus smanjen.
IP sačuvana
social share

01000011 01101111 01101111 01101100 00100000 01111010 01100001 01110010 00100000 01101110 01100101 00111111
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.