Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 430876 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
e pa zato sam ja i prestala da koristim usluge Sbb-a
Vecito je nestajala kako kablovska( sto se desava i danas pa im kao manijak saljem meilove ali  nista ne odgovaraju) tako i internet, i uvek ali uvek isti razlog: nema struje na glavnom mestu, nema struje u vasem komsiluku, nestala je struja tamo i tamo, doslo je do prekida u elektricnom napajanju tamo, izbila je velika havarija zbog vrucine itd.Nikad ga nisu iskljucili sami da bi nesto radili na mrezi, da bi ga mozda popravili , poboljsali..nikad...uuu kako bi promenila i njihovu kablovsku samo kad bi mogla ali ne moze!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
tema za razmisljanje ovako stoje stvari kada sam ja uzeo sbb net po montazi istog a pre prijavljivanja tog momka koji mi je to instsalirao u njihovoj centrali ja sam imao 128kb/s i to se zove test signal. Jeste da je 128 i jeste da ne zna svako od nas da namontira spliter i jos da dobije jedan od njih no ako ispunite te uslove te pribavite modem mozda ce se desiti da imate za dzabe 128 ako neko ovo zna nek javi hvala!Naravno svaki modem ima svoju mac adresu te modeme koji ce doci od ljudi koji nisu uplatili za neko doba te im samo skuplja prasinu modem koji Vi onda uzmete verovatno Vam nece vredeti jer ce se prijaviti sa svajom MAC adresom i u sistemu ce javiti da onda ne mozete da se konektujete mada ko zna ponavljam neka javi ako je ovo ikom uspelo !
IP sačuvana
social share
bez potpisa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Nexus 5
tema za razmisljanje ovako stoje stvari kada sam ja uzeo sbb net po montazi istog a pre prijavljivanja tog momka koji mi je to instsalirao u njihovoj centrali ja sam imao 128kb/s i to se zove test signal. Jeste da je 128 i jeste da ne zna svako od nas da namontira spliter i jos da dobije jedan od njih no ako ispunite te uslove te pribavite modem mozda ce se desiti da imate za dzabe 128 ako neko ovo zna nek javi hvala!Naravno svaki modem ima svoju mac adresu te modeme koji ce doci od ljudi koji nisu uplatili za neko doba te im samo skuplja prasinu modem koji Vi onda uzmete verovatno Vam nece vredeti jer ce se prijaviti sa svajom MAC adresom i u sistemu ce javiti da onda ne mozete da se konektujete mada ko zna ponavljam neka javi ako je ovo ikom uspelo !

Gluposti....

Nakon tvog zahteva sbb-u da ti instalira modem, radnisi sbb-a ti "lepe" MAC adresu modema za ugovor i onda salju radnika kod tebe kuci. Kada on zavrsi sa instalacijom i pokupi pare, ti imas tada 128 kbps net. Tako je sve dok on ne razduzi novac koji si ti dao za zeljeni paket. njihovi radnici se obicno razduzuju 1-3 dana nakon instalacije modema.

Jedina "rupa" u tom sistemu je da neko ostavi svoje matorce kuci i da oni plate radniku samo prikljucivanje modema, a ne i paket, u fazonu "ne znamo koji ce paket nas Perica koristiti"... i da kazu radniku da ce Perica doci do sbb-a da uplati. Tako su neki na pocetku po mesec dana skidali sve i svasta sa neta pa nakon toga uplacivali net.

Mislim da je to sada ograniceno na odredjeni broj megabajta, nisam siguran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Moguce je samo otvarati SBB sajt i forum. Sad su na taj nacin sprecili to o cemu pricate
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
e pa zato sam ja i prestala da koristim usluge Sbb-a
Vecito je nestajala kako kablovska( sto se desava i danas pa im kao manijak saljem meilove ali nista ne odgovaraju) tako i internet, i uvek ali uvek isti razlog: nema struje na glavnom mestu, nema struje u vasem komsiluku, nestala je struja tamo i tamo, doslo je do prekida u elektricnom napajanju tamo, izbila je velika havarija zbog vrucine itd.Nikad ga nisu iskljucili sami da bi nesto radili na mrezi, da bi ga mozda popravili , poboljsali..nikad...uuu kako bi promenila i njihovu kablovsku samo kad bi mogla ali ne moze!

zasto ne moze?
zar nisi u stanju da promenis provajdera?

u NS-u i planiram da u narednih mesec dana uvedem kablovski.
sprovesce se anketa po zgradi da vide da li ima vise od 50% stanara koji zele bas SBB.
ako ima, onda uvodim SBB.

ja sam do sada cuo samokritike za NS. te ikom je los, SBB ne valja...
da li moze neko da mi preporuci sta valja.
trenutno sam u Pa pa ne mogu da se raspitujem po gradu direktno...
kada bih moga da biram, koga da izaberem?
stan se nalazi izmedju centra i zeleznicke stanice...u ulici Kraljevica Marka

da li mogu da promenim provajdera kada pozelim?
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Sto se tice SBB-a mozes da prekines saradnju kad god hoces.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
pa mogu ja da prekinem ugovor za kablovsku televiziju, ali to znaci da necu imati kablovsku uopste, jer ovaj reon drzi sbb, i to je prosto tako.
PRekinula sam njihov internet i uzela adsl, zato sto sam za to imala izbora, ali stvarno ne mogu da zamislim da sada nemam nikakvu kablovsku tv, jeste zalim se, i to i njima, i pisem i zovem, i samo su mi jednom rekli da mogu nekako da izracunaju koliko je puta u toku meseca kod mene nestajala kablovska tv, i da to oduzmu od racuna( inace ja sam to trazila da urade), ali nista nisu ucinili...  i ako su potvrdili da moze,
Ko zna koliko bi bio racun manji? Smile

A najvise od svega me uzasava to, sto potpisujes ugovor za tv sa jednim brojem kanala i to tim i tim, koji oni smatraju da treba,ali i sa otvorenom mogucnoscu da sve zivo promene kao i cene.Tako da sada sve zivo je uzasno, zvuk, slika, izbor kanala, skremblovanje onih ciji se sportski prenosi poklapaju sa nasim kanalima...ma blaga katastrofa, jos su udarili cene pay paketima za kanale koje sam inace godinama imala, znam znam svuda u svetu se placa, ali ja bar hocu da platim kvalitet, a ne ovo, ovo s Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 12:58:08 od sofijaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Sto se tice SBB-a mozes da prekines saradnju kad god hoces.

Ovo je bilo upuceno @Kraljevicu Marko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Linkin Park Rules!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6630
 Smile
IP sačuvana
social share

Oooo Partizane!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Siemens 
Kako resiti ovaj problem? Radim do tri, u stanu najranije mogu biti u pola cetiri, ali cesce cetiri, a radijus vektor radi samo do tri? Zvao sam  ih i objasnio problem, a oni su odgovorili,  da ponekad rade i subotom i da ce me obavestiti kad budu imali radnu subotu, ali to moze da traje i do dva meseca?
Sta da radimo mi zaposleni, jer ja moram da  koristim njihov net, a oni nece da mi ga uvedu Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.