Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 430780 puta)
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Samsung Z400
Do pre mesec dana,net u Novom Pazaru je bio zalostan...za 1350 din. dobijali smo net 128/64 kb/s .Novi paketi su oko 15 puta  brzi ,hvala Bogu , i sada je sve bolje...
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Philippines
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Siemens 
rece mi ortak da su povecali na ikom-u sa 768 na 1024 valjda ce nekom ovo biti korisno  Smile nek i nama na adsl-u povecaju Smile
« Poslednja izmena: 06. Avg 2009, 02:15:50 od milojica_shljukic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

No Brain - No Pain !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung S III
ja koristim kablovski internet provajder mi je sbb...paket je  Flat Home 6144/384 i mogu reci da i nisam bas zadovoljan jer jer kada skidam nesto sa interneta ponekad mi je brzina i 350kbs (sto je retko) a ponekad jedva 10kbs inace neki prosek je 50 do 120 kbs....   Smile   kod druga koji ima adsl i placa ga 1500 din. prosek je 150kbs i zato sam se i prijavio za adsl jer cini mi se da je povoljnije....   inace ovaj internet me kosta 2.790 din.   koristo sam i onaj sajt speed test i tamo mi kaze da mi je  Download - 4.89Mbs / Upload - 0.36Mbs ne razumem  Smile   ...svejedno probacu i adsl
IP sačuvana
social share
Ne kaži sve što znaš, ne cini sve što možeš, ne veruj sve što cuješ...

U društvu ljudi bez zdravog razuma zdrav covek se mora ponašati kao ludak. Ludost je logika preciznog mozga kad je preopterecen...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 4
Zavisi od toga sta skidas i sa kog servera... Ja u stanu imam SBB 6mbits i download mi je oko 700kB/s konstantno Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

No Brain - No Pain !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung S III
Zavisi od toga sta skidas i sa kog servera... Ja u stanu imam SBB 6mbits i download mi je oko 700kB/s konstantno Smiley

A mozes da mi napises kako da promenim server mozda je bas do toga ko zna...
IP sačuvana
social share

U društvu ljudi bez zdravog razuma zdrav covek se mora ponašati kao ludak. Ludost je logika preciznog mozga kad je preopterecen...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 4
Ti ne mozes da menjas server... mislio sam uopsteno odakle skidas, sa kojih sajtova i sta skidas... Meni recimo rapid sa premium nalogom ide tom brzinom, dok postoje i serveri gde je brzina ogranicena i slicno...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

No Brain - No Pain !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung S III
Ok znaci server se nemoze promeniti....a skidam uglavnom torrente i ponekad nesto sa rapidshre-a ali bez premium naloga... najveca brzina koju sam video kod mene dok skida bila je 350kb/s pa sam mislio da je nesto do mene....hvala u svakom slucaju ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 4
Onda i ne mozes da ocekujes nista brze od toga... probaj da skines nesto sa apple, microsoft ili slicnih sajtova... recimo iTunes ili neki trial, pa vidi koliko to brzo ide.

Poz
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia e71
jel neko koristi AVCOM kablovski net?....mislim da oni operisu u centru BG-a samo....znaci ocajan im je net isto kao i kablovska....za 1350din imam 1.6 kb/s i brzina je ok ali stalno po par puta dnevno imam prekide u vezi od po 5-10minuta....da li neko ovde ima slicnih problema sa pomenutom kompanijom???? zvao sam ih dosta puta ali kazu da nije do njih nego do infrastrukture u mom kraju  Smile Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
LG G3
Imam sbb modem vec 4 god. ali nisam koristio kablovski net sigurno 2 god, par puta su me zvali da im vratim modem ali ko ih j..., neka dođu sami. Koristio sam do sada adsl. Prešao bih opet na sbb pa me zanima da li sbb ima Wireless modeme, da zamenim ovaj stari za Wireless ?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.