Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 430700 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Да сад гледам, повећали су са 3 на 4 код СББ-а. А кажете да ће од божића и 2 на 3? Па добро нема много да се чека.  Smile
Битно је да се прате са АДСЛ-ом...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Philippines
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens 
Poštovani korisnici usluga SBB kablovskog Interneta,
Izuzetno nam je zadovoljstvo da objavimo da je kompanija SBB, posle 17 meseci čekanja, dana 30.12.2008. konačno dobila licencu za međunarodno povezivanje. Licenca predstavlja pravni osnov koji omogućava SBB-u nabavku Interneta direktno sa najvažnijih međunarodnih čvorišta, bez posrednika, što je jedan od glavnih faktora koji su neophodni kako bi našim korisnicima omogućili još kvalitetniji Internet pristup.

Licenca je samo jedan od činilaca koji su neophodni da bi se to ostvarilo. Veliki deo posla predstavlja i izgradnja mreže za međunarodno povezivanje, nabavka opreme i priprema pristupne mreže za još veće brzine kao i potpisivanje neophodnih ugovora i faktička realizacija konekcija sa internacionalnim partnerima, što je proces koji traje i do godinu dana. Srećom, uz podršku naših investitora, SBB nije čekao dobijanje licence skrštenih ruku tako da je najveći deo pomenutih aktivnosti već urađen ili je u završnoj fazi. Uz finalizaciju testiranja određenih servisa na pristupnoj mreži ostalo je još sređivanje ugovorne papirologije sa našim sadašnjim i budućim nadprovajderima pa stoga sa sigurnošću možemo najaviti unapređenje postojećih i nekoliko novih servisa u prvom kvartalu 2009. godine.

Liberalizacija tržišta veleprodaje predstavlja veliki korak u razvoju Interneta u Srbiji. Od 2009. očekujemo da bude godina najvećeg napredka u IP sektoru, a mi u SBBu ćemo se potruditi da i dalje budemo u prvim redovima broadband revolucije.

SBB vam se zahvaljuje na poverenju koje ste nam ukazali izabravši nas za svog Internet provajdera – nadamo se da ćemo ga opravdati i u budućem radu.

[Edit by okno: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]

« Poslednja izmena: 04. Jan 2009, 15:03:06 od okno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovo nije Srbija, ovo je katastrofa...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1957
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia N8
El zna neko koliko ce otprilike kostati najjeftiniji flat paket?
1 Mb-1390 Smile ocu li doziveti da to kosta oko 10E?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N86 8MP
moje misljenje je da oni nece spustati cene odnosno da ce samo povecavati brzinei da ce imati 3-4 paketa i cene ce se verovatno kretati oko 15-20 eura kao i taj paket
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovo nije Srbija, ovo je katastrofa...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1957
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia N8
Pa i ja tako mislim... oni su pre imali pakete od 128 Kb... pa je to sad 1 Mb... a cena je ostala ista...1350-1390din  Smile
Ali ipak s enadam da ce malo pasti cena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N86 8MP
To prvenstveno zavisi od trzista kada budu svi drugi ponudili nize cene i nize pakete verovatno ce i oni.Telekom je pored paketa 1,2,4 Mb/s uveo i nove do 16Mb/spa kad vide da gube korisnike svi ce poceti da menjaju pakete ili ce najverovatnije da sednu ida se dogovore opodeli kolaca kao sto su to uradili i mobilni operateri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
To prvenstveno zavisi od trzista kada budu svi drugi ponudili nize cene i nize pakete verovatno ce i oni.Telekom je pored paketa 1,2,4 Mb/s uveo i nove do 16Mb/spa kad vide da gube korisnike svi ce poceti da menjaju pakete ili ce najverovatnije da sednu ida se dogovore opodeli kolaca kao sto su to uradili i mobilni operateri.

kod Lelekoma je 16Mb/s oko 50e i dosta zavisi od tvoje udaljenosti od centrale.

Broj korisnika i kod SBB-a i Lelekoma ide ovako:

najmanji paket - najviše korinsika, najveći paket najmanje korisnika.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2009, 18:18:14 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N86 8MP
Da za cenu znam i poprilicno je visoka.A sto se tice centrale imam manje od 15 minuta hoda do nje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy IIs
Da za cenu znam i poprilicno je visoka.A sto se tice centrale imam manje od 15 minuta hoda do nje

Mislio sam na dužinu telefonske parice u metrima od centrale, pa do tebe. Max za ADSL je 24 Mbit/s down i 1 Mbit/s Up u idealnim uslovima naravno. Za sve više od toga ti treba coax. ili fiber.

« Poslednja izmena: 04. Jan 2009, 18:25:00 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 277
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N86 8MP
ma i da imam 8Mb/s pa opet bi mi bilo dobro ali za cenu od oko 20-30 evra mislim da je veca cena nerealna
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.