Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 429781 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung Galaxy S2
problem pa ako moze pomoc

imam kablovski net, AVcom, lokalni provajder, i osecam da mi neko krade net, mnogo mi baguje, svakog dana u periodu od 19-21.. zvao sam ove par puta i i nikad da dodju da pogledaju.. jel mogu nesto sam da preduzmem? moze li se nekako zakljucati ili sta vec  Smile

Ako imas wierless ruter, postavi sifru.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2013, 10:43:40 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
moze neko da me malo prosvetli posto nisam do sad imao dodira sa ovim, evo u cemu je stvar

imam kablovski net za jedan racunar uskoro mi dolazi i drugi racunar u kucu(ko dete jebo te  Smile ) posto bih na oba racunara da koristim net mislio sam da stvar resim nekim ruterom e sad dal je dovoljna kupovina nekog rutera i prosto prikopcavanje kablova od modema do rutera i od rutera do racunara i eventualno instalacija tog uredjaja na racunarima ili moram i da se cimam sa jos nekim glupostima tipa da moram da zovem provajdera da on nesto podesi i tako
ako je neko imao iskustva oko ovoga bio bih zahvalan da me prosvetli
hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Tel.Me Your.Number
Ne treba ništa više.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Nexus 5
Ne treba ti nista. Nemoj nista da instaliras na racunar, nema potrebe. Kupi neki tp link, ispovezuj sve, po difoltu bi trebalo da ti radi. Ako ne radi, cimaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
ok hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia X6
Ljudi iz Crne Gore sam, imam neki m-kabal internet kablovski. E sad da li je moguce nekako da mijenjam ip adresu. Ima kao na jedan sajt ako neko pogleda tvoj post dobijas 1 poen. E sad kad bi ja mijenjao ip adrese dobijao bi masu tih poena sto bi mi puno znacilo. Sad me zanima da li je to moguce?
IP sačuvana
social share
Chelsea the champions europe
ako radis isto sto je uradio i on onda nisi nista bolji od njega
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Ne treba ti nista. Nemoj nista da instaliras na racunar, nema potrebe. Kupi neki tp link, ispovezuj sve, po difoltu bi trebalo da ti radi. Ako ne radi, cimaj.
uzeo sam tp link al sam instalirao onaj njihov disk,jebiga pisalo je da prvo ubacim disk pa da pratim upustva,dal sam  se zajebo  Smile
e sad ima tamo u podesavanjima sto cuda,sifra za vajlers i tako i izmedju ostalog da podesim region to jest zemlju i naravno na tom spisku nema Srbije,a brunej postoji i jemen i tako to meni je po difultu namestono na USA dal da menjam u neku liberalnu evropsku zemlju  Smile ili to u principu nista ne znaci  Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2013, 21:01:18 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Nexus 5
To nista ne znaci. U zavisnosti koji si ruter kupio, default ip je 192.168.0.1 ili 192.168.1.1.

Nakon kucanja admin/admin, izadju ti sva podesavanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
imam jedno pitanje...uzeo bi tv karticu pa me zanima jel bi je mogao povezati na kabal koji mi ide u modem samo da uzmem neki razvodinik? edit: imam SBB kablovski net a tv mi je u predsoblju a komp u sobi
« Poslednja izmena: 05. Apr 2013, 11:52:38 od alziraczizu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
To nista ne znaci. U zavisnosti koji si ruter kupio, default ip je 192.168.0.1 ili 192.168.1.1.

Nakon kucanja admin/admin, izadju ti sva podesavanja.

bio na tim podesavanjima tu sam i provalio da je na usa,znaci opusteno ne moram da se bakcem satim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.