Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Kog kablovskog operatera koristite?
SBB
Ikom
Radijus Vektor
PTT
Drugi, lokalni provider
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kablovski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 429322 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iPhone 7 Plus
Oooo daaaaa!!!!
http://www.sbb.rs/d3go/
Za sada samo za iOS uradjaje.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_0341.PNG
(86.27 KB, 320x480)
IMG_0342.PNG
(58.93 KB, 320x480)
IMG_0343.PNG
(199.53 KB, 480x320)
IMG_0344.PNG
(146.65 KB, 480x320)
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 19:10:56 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Oooo daaaaa!!!!
http://www.sbb.rs/d3go/
Za sada samo za iOS uradjaje.

Ооо, царе, па мене си снимио у Слагалици  Smile

Елем, изгледа да је иком повећао брзину протока, бар што се Флет 3 пакета тиче, са 6 на 8 мбит/с  Smile Аплоуд остао исти...  Smile

IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Philippines
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Siemens 
Flat 3 – proširenje usluge

Poštovani korisnici,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je brzina protoka Internet paketa FLAT 3 povećana na 8 Mbps bez promene cene. Pored veće brzine, paket FLAT 3 će biti proširen te će uključivati novu uslugu IKOM telefon, paket TEL 1.

izvor:ikom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
jel ima neko problema sa SBB internetom? meni nenormalno sporo otvara stranice,koči slika recimo ako gledam neku ut preko neta,isto se dešava sa klipovima na you tube kad pustim,merio sam brzinu na speedtest.net i pokazuje mi da je download oko 900 kb,uplaod je donekle ok iako imam onaj paket 2048/256
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Samsung Note 3
i meni je nesto usporilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
zvaću ih da pitam,nekorektni su maksimalno s onim forama automatskog isključivanja ako se ne uplati na vreme,a kad je prekid signala do njih onda nema veze i evo par dana ovo sa brzinom,katastrofa je.nije problem ni da se menja operater ako su već počeli da fušare
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Pozdrav za sve,
Zamolio bih vas da mi odgovorite na sledeca pitanja. Veoma mi je bitno zato sto planiram da predjem sa telekomovog ADSL-a na SBB-ov.

Zeleo bih da uzmem flat home paket- M paket
Koja je razlika izmedju prepaid i postpaida.
Veliku konfuziju mi predstavlja sledece: na M paketu pise da kosta 2.120 dinara. Da li ista cena vazi za prepaid koji je 4mbps, postpaid koji je 8mbps, i sta znaci vezivanje na 12 meseci posto je tu najveca brzina 12mbps.
Da li to znaci da ako izaberem ovaj od 12mbps da cu ga placati 2.120 din? Da li je od 12mbps prepaid ili postpaid?
Da li internet zabada, da li je brzina stabilna, da li bi ste mi preporucili da ostanem na telekomovom adsl-u ili da predjem na sbb?
Malo mi je cudno to sto telekomov adsl naplacuje 2120 din za 4mbps, a sbb za istu cenu 12?!
Koliko cesto se menja IP adresa. Da li pri svakom resetovanju rutera ili po nekad.
Da li su obecane brzine realizovane, odnosno ako pise da je 12mbps hocu li dobiti barem pribliznu brzinu.
Sve u svemu, koja su vasa iskustva. Da li su dobar provajder, posto nemam apsulutnog iskustva sa kablovskim netom.
Da li su obecane brzine realizovane, odnosno ako pise da je 12mbps hocu li dobiti barem pribliznu brzinu.
Zamolio bih vas da mi pomognete ako imate vremena.

PS: koliko sam razumeo ovi flat paketi znace da net moze da mi bude ukljucen 24 casa?

Hvala u napred.
« Poslednja izmena: 07. Feb 2012, 17:32:38 od Hentor »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Zeleo bih da uzmem flat home paket- M paket
Koja je razlika izmedju prepaid i postpaida.
Veliku konfuziju mi predstavlja sledece: na M paketu pise da kosta 2.120 dinara. Da li ista cena vazi za prepaid koji je 4mbps, postpaid koji je 8mbps, i sta znaci vezivanje na 12 meseci posto je tu najveca brzina 12mbps.
Da li to znaci da ako izaberem ovaj od 12mbps da cu ga placati 2.120 din? Da li je od 12mbps prepaid ili postpaid?

Prepaid znači da uplaćuješ unapred, kao i kredit na telefonu, i koristiš dok ne potrošiš a u ovom slučaju to je mesec dana neograničenoig protoka.
Vezivanjem na 12 meseci si kao i kod telekoma recimo, u obavezi da budeš njihov korisnik narednih godinu dana. Račune plaćaš po isteku tj. imaš fore da kasniš mesec dana ili malo više.
A postpaid bi značio (nisam siguran) isti način plaćanja kao i kod vezivanja s tim što nisi u obavezi da koristiš njihove usluge minimum godinu dana već možeš da prekineš saradnju i ranije.

Cena je ista u svakoj varijanti a brzine variraju..

Da li internet zabada, da li je brzina stabilna, da li bi ste mi preporucili da ostanem na telekomovom adsl-u ili da predjem na sbb?
Malo mi je cudno to sto telekomov adsl naplacuje 2120 din za 4mbps, a sbb za istu cenu 12?!
Koliko cesto se menja IP adresa. Da li pri svakom resetovanju rutera ili po nekad.
Sve u svemu, koja su vasa iskustva. Da li su dobar provajder, posto nemam apsulutnog iskustva sa kablovskim netom.
Zamolio bih vas da mi pomognete ako imate vremena.

PS: koliko sam razumeo ovi flat paketi znace da net moze da mi bude ukljucen 24 casa?

SBB internet ume da pravi problem po pitanju pinga kada je gušći saobraćaj što bi bilo veoma bitno ako igraš igre online. Recimo Counter Strike ume da laguje vikendom u popodnevnim satima. Za surf i sve ostalo makar ja sam retko imao problema.
Kod mene je brzina download-a uglavnom na makar 85% tako da sam zadovoljan.
Telekom nudi manje brzine za isti novac jer je kablovski internet naprednija tehnologija i nudi stabilniju vezu sa većim brzinama od ADSL-a.

Ja sam bio korisnik SBB-a kada su počeli sa internet uslugama. Zatim sam kada su bili poprilično nepovoljniji u odnosu na telekom ADSL prešao na ADSL. Koristio ga godinu dana i vratio se na SBB istog dana kada je ugovor istekao jer nisam bio zadovoljan njihovim uslugama. Tako da bih ti svakako preporučio da pređeš na SBB.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Hvala ti puno na odgovoru.
Mozes li da mi kazes koji ti paket imas koja je obecana brzina a koju ti imas?

Da li je neko od vas imao losa iskustva sa sbb-om ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja imam S MIX paket, digitalnu TV i net uz ugovor na 2 godine po ceni od 2.390 din.
Maksimalna brzina paketa je 6 Mb/s a meni je najčešće oko 5.5-5.7 Mb/s na merenjima a i u praksi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 143
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.174 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.