Ulazi Pirocanac u rdnju sa video-tehnikom,i pita:izvinite,jel imate televizor u kolor?Prodavac:imamo.Pirocanac:dobro,daje mi jedan zut!Pirocanac slavio sinu 18-ti,rodjendan i kaze mu:ce ti kupi tatko stojadina,ce se sit navozish!I stvarno iz daljine se cuje zvuk motora,kad doteruje kum peglicu,Sin pita:pa bre tatko ti rece stojadinku,ova peglca mnogo mala za mene,A tatko ce na to:ne mari sinko, ce se razgazi!Ulazi Pirocanac kod zubara i pita ga:jeli prike kolko ce da koshta da mi izvadish zub?Zubar:to ce te koshta 100.00dinara,i nema da brinesh ce bude bezbolno!Pirocanac:pobratime da se dogovorimo:ti da mi ga za 50.00din dobro rasklatish,ja cu si ga doma sam izvadim 8)Odluci Pirocanac da izvede devojku u bioskop,i pre nego shto ce da udju,on kupuje sebi jednu omanju cokoladicu.Pocinje film,pita ga devojka:a bre dobra li je cokolada?Pirocanac:dobra,dobra,mogla si i ti jednu da kupish! :DKako pirocanac kuva kafu?Pa veze zrno kafe, ubaci u dzezvu,i ceka da baci kljuc!Pitali drugari Jednog Nishliju:jeli bate,za koju kategoriju ce polazesh?A on ce:a be ce be.Peli se pirocanac i bosanac na drvo,gore pirocanac dole bosanac,i pojavi se zmija niodkuda,i ugrize pirocanca bash za onu stvar,on povika zovi brzo doktora,on pozove,a doktor mu kaze da treba hitno isisati otrov,shto je brze moguce,pirocanac nestrpljivo pita:pa shta kaze doca?Bosanac odgovara:da umresh p...... m.....na!!!!
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."