Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 322 323 325 326 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus - najtrofejni italijanski tim  (Pročitano 305274 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Нити је тема Роналдињо.

Бај д` веј руже би вам цвјетале да имате Роналдиња.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Diego u Juventusu?

Ne, hvala. Diego je solidan igrač, ali nikako odličan, sjajan, veliki ili što sve vi niste napisali...

Bio je najbolji igrač Bundelislige, kažeš? I to bi kao trebala bit neka referenca, neko veliko postignuće?

Ukratko - Diego? Ne, hvala.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Јбг реално и није тешко бити најбољи техничар у Њемачкој  Smile , али мали је стварно добар.

Зна фудбал, разумије игру има тај пас. Ваљао би вам фацо он само тако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Igrača koji "znaju igru i imaju pas" ima koliko hoćeš. Pametnije je dovest nekog anonimca koji "zna igru i ima pas" za manju lovu, nego platit tamo nekog Diega, koji je tek solidan, ali je kao nekakva zvijezda, pa mora igrat, pa mu ne odgovara talijanski nogomet, pa je pod velikim pritiskom, pa ga se čeka i čeka i čeka... Ponovila bi se priča sa Tiagom...

Da taj mali Diego nešto vrijedi, ne bi trunuo u Werderu. Vjeruj mi - on je dobar, i ništa više od toga. On je puno veća zvijezda nego što zaista vrijedi. A pošto u Njemačkoj već pet-šest godina vlada kronična nestašica znalaca, onda Švabe svakog igrača koji zna spojit tri dodavanja na utakmici proglase "velikim igračem" i "sjajnim tehničarem".

Primjer - Ballack.
Primjer - Deisler.
Primjer - Odonkor
Primjer - Schlaudraff

Najnoviji primjer - ovaj mali Koos (mislim da se tako zove)

Najbolji igrač koji je igrao u Bundesligi u zadnjih par sezona je onaj Argentinac D'Alessandro, a i on je pobjegao glavom bez obzira čim mu se ukazala prilika. Lincoln isto tako - pobježe koliko su ga noge nosile

Diego u Juventusu? Ne, hvala.
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Брз је исто.  Smile

Нећемо о Балаку опет, недвојбено је да је он добар не толики колико су га исфорсирали и гурали али је добар. Сличан примјер Дејвиду Бекаму.

Одонкор - Шта рећи за њега, толико су полагали нада у њега и опет ништа. Надам се да се то неће поновити и са принц Полдијем.  Smile

Дијего не труне у Вердеру, засигурно ће и он негдје још ове сезоне побјећи, а и млад је, мислим да има 22 год. или 24.

Извини ако те мучим са ћирилицом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Ma navikao sam se na ćirilicu, čitam ja to bez problema, sve je OK. Malo je bilo problema u početku, kad sam se registrirao na forum, ali sad čitam ko' da nikad nisam ni pauzirao.

Ballack - sve sam rekao o njemu. Nije loš, ali nije bogami ni velikan. Solidan, i to je to.

Beckham? Zar je to igrač? A ja mislio da je to manekenka... Jebi ga, zajebo' sam se

Diego je dobar. Ništa manje, ništa više.
A u Werderu ne trune, jer je to maksimalan domet za igrača njegovih kvaliteta. Bit prvi igrač u klubu srednje kategorije (u europskim razmjerima). Taj izraz "trune" sam upotrijebio kako bi dokazao da Diego nije "velikan" nego tek solidan igrač u solidnom klubu.

Kužiš?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5310
Нити је тема Роналдињо.

Бај д` веј руже вам ne bi цвјетале да имате Роналдиња. Smile
U pravu si i ne bi
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Па када упоредиш Бекама и Балак и није нека велика разлика. Зар не?

Обојица су се фино рекламирали на томе саградили каријеру и ето. Сада су за свију великани свјетског фудбала и легенде које се не заборављају. Мош` мислит.  Smile

Више је он него солидан, по моме мишљењу и још увијек може напредовати. Слажем се са тиме да има превелик притисак на својим леђима и да ће му бити проблем ако оде било гдје. Шаф га сигурно неће пустити јефтино, а самим тим онда мора упасти и у прву поставу било кога тима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Kao prvo - niti jedan jedini igrač, bilo aktivan bilo penzioniran, ne može se usporedit sa Beckhamovim reklamiranjem. U biti, da se zbroje reklame svih igrača koji su ikada zaigrali za brazilsku reprezentaciju od postanka svijeta pa do danas, dobili bi polovinu reklama koje je Beckham snimio.

Ballack? Ballack je po pitanju reklama u odnosu na Beckhama kao ja u odnosu na Billa Gatesa po pitanju bankovnog računa.

Da me pitaš da ti pokažem jednu osobu koja je odgovorna za pretvaranje vrhunskog nogometa u ovaj perverzni medijski cirkus čija je osnovna svrha privuć lovu sponzora koji veze nemaju sa nogometom i koji ne znaju što je ofsjad a što gol-aut, ja bih ti rekao: David Beckham.

Ma u biti, gadi mi se trošit vrijeme i tastaturu na tu spodobu.

A šta se tiče Diega - gledam ga već dvije sezone u Werderu, i ne vidim ništa spektakularno. Solidan vezni igrač, za njemačke uvjete. Svaka njemu čast, ali on nije pojačanje kakvo Juventusu treba. Takve igrače kakav je Diego Juventus može kupit jeftinije.

A sad, ako netko u Juventusu odluči da im Diego ipak treba - pa valjda će ga i dovest. Uostalom, tko sam ja pa da se mene bilo šta pita u vezi s time?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Доста се прича о неком клинцу кога је Јуве позајмио Емполију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 322 323 325 326 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.206 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.