Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus - najtrofejni italijanski tim  (Pročitano 306252 puta)
Poznata licnost

It Is I Le Qlerc

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3878
Zastava Jagodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.23
mob
Samsung Note 8
a sta je sa zambrotom jel on otiso igdje

u Barselonu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kanavaro i Emerson smradovi? Nasao si dva najmanje nafurana lika od tih "zvezda" da nazoves smradovima... Aj' dobro... Verovatno se divis Kristijanu Ronaldu,Runiju,Figu i ostalim facama Smile

ako sam ikoga postovao to je bio kanavaro - divim se njegovoj karijeri i igrackim sposobnostima, ali bukvalno svaki igrac koji ode u real ili celzi za mene postaje veliko govno. isto sam tako postovao i balaka. sad vise ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
 Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Kanavaro i Emerson smradovi? Nasao si dva najmanje nafurana lika od tih "zvezda" da nazoves smradovima... Aj' dobro... Verovatno se divis Kristijanu Ronaldu,Runiju,Figu i ostalim facama Smile

ako sam ikoga postovao to je bio kanavaro - divim se njegovoj karijeri i igrackim sposobnostima, ali bukvalno svaki igrac koji ode u real ili celzi za mene postaje veliko govno. isto sam tako postovao i balaka. sad vise ne.

Real mrzim toliko da ti to ne bi mogao ni zamisliti,ali jebiga,Kanavaro je bas lik,tako da ne menja stvar to sto je otisao tamo...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Za pobede,za miran san,za titule,za Partizan !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4579
Zastava Vrnjacka Banja
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Qtek HP h6300
Još uvjek aktivni napadač Juventusa iz Torina nije siguran gdje ce nastaviti karjeru. Talijanski mediji javljaju da će se o Trezeguetovoj budućnosti odlučivati sutra, kada se Francuz konačno sastane sa upravom Juventusa. Jedan od zahtjeva Davida Trezegueta je taj da mu se ponudi novi ugovor sa mnogo većom godišnjim zaradom u odnosu na dosadašnju.

Sportski direktor "stare dame" Alesio Secco je izjavio da Trezeguet može otići uz odgovarajucu odštetu, a interes za dvadesetdevetogodišnjeg francuza iskazali su Roma i Lyon.

Davidov otac, Jorge Trezeguet, koji je ujedno i agent svog sina izjavio je: "Ja sam jedini agent koji zastupa Davida. Sve druge izjave su obične medijske špekulacije. Nista se neće odlučiti dok upravni odbor Juventusa ne razgovara sa mnom. Iskreno se nadam da ce obadvije strane biti zadovoljne konačnim ishodom ovog slučaja" - zaključio je Jorge Trezeguet.
Izvor / Balcanfootball
IP sačuvana
social share

Sta je pesnik hteo da kaze ?

e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi  bili malo losiji od drugix

muskarac je sam po sebi erogena zona   Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Bufon definitivno ostaje u Juventusu

Golman italijanske reprezentacije i Juventusa izjavio je da će ostati u tom klubu, uprkos činjenici da će "stara dama" naredne sezone igrati u Seriji B zbog učešća u aferi nameštanja utakmica.

Bufon je u izjavi za torinski dnevnik "La Stampa" rekao da neće slediti primer Fabija Kanavara, Zlatana Ibrahimovića, Emersona, Lilijana Tirama, Patrika Vijere i Djanluke Zambrote koji su u proteklih mesec dana napustili slavni italijanski klub.

"Juventus je od mene stvorio fudbalera sa pobedničkim mentalitetom i danas sam prvak sveta, upravo zahvaljujući staroj dami. Uostalom, igranje u Seriji B biće novi izazov u mojoj karijeri", rekao je Bufon.

Sjajni golman priznao je da bi napustio Juventus da je klub iz Torina ostao u Seriji A.

"Već pet godina sam u Torinu i da budem iskren, imao sam želju da promenim sredinu. Imao sam ponude Milana, Intera i Arsenala, ali sam bio najbliži prelasku u tabor rosonera", naveo je Bufon.

Juventus će naredne sezone takmičenje u Seriji B započeti sa mninusom od 17 bodova, što je deo kazne koju je italijanski sud izrekao torinskom klubu zbog nameštanja prvenstvenih utakmica u poslednje dve sezone.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Danas odluka o drugoj zalbi.
Na zvanicnom sajtu Birindeli najvljuje osvajanje Coppa Italia. Kakav bi to comeback bio. a sto se tice odlazaka, Ibra ne treba ama bas nikome, trebao ga je kapelo odvuci u real. to je pravi klub za njega. Real ili Milan. Thuram takodje, derpe. svaka cast zambroti i cannavaru na njih se ni jedan navijac juventusa ne moze naljutiti. Emerson? Vijera? ko su oni? jedino, jedino sto me brine je croatia u zadnjoj liniji - tudor kovac. pa oni nisu ni za seriu B. al mozda ce ih didi drzati da skupljaju lopte i izgledaju na klupi. Narkoman Mutu je trebao ostati, al sta ces, ciganska posla. Ima zato Tata i Trezege, niko vise i ne treba.

Forza Juve
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Juventus će se žaliti gradjanskom sudu

Italijanski Juventus tražiće od gradjanskog suda da obori presudu sportskih vlasti da ga izbace u Drugu ligu zbog skandala oko nameštanja fudbalskih mečeva.

Torinski klub je saopštio da će podneti novu žalbu sportskom arbitražnom sudu.

Fudbalski sud oduzeo je jula Juventusu poslednje dve titule i izbacio ga je u Drugu ligu, u kojoj će sezonu početi sa minusom od 17 bodova.

Juventus se žalio i Italijanskom olimpijskom komitetu (CONI), ali nije uspeo da ubedi to telo da obori raniju presudu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Nova žalba Juvea - novo odlaganje Serije A?

Italijanski Juventus tražiće od gradjanskog suda da obori presudu sportskih vlasti da ga izbace u Drugu ligu zbog skandala oko nameštanja fudbalskih mečeva. Torinski klub je saopštio da će podneti novu žalbu sportskom arbitražnom sudu, što bi moglo da pomeri početak prvenstvene sezone.

Fudbalski sud oduzeo je jula Juventusu poslednje dve titule i izbacio ga je u Drugu ligu, u kojoj će sezonu početi sa minusom od 17 bodova.

Juventus se žalio i Italijanskom olimpijskom komitetu (CONI), ali nije uspeo da ubedi to telo da obori raniju presudu.

Zbog svih de[avanja u italijanskom fudbalu ovog leta, fudbalska federacija već odložila početak prvenstva za 10.septembar a ukoliko Juve uspe da obori neke odluke najnovijom žalbom, realno je očekivati novo pomeranje početka Serije A.

Izvor: www.mtsmondo.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 828
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.