Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 617 618 620 621 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 989833 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
Prvi sledeci transfer bilo kog kluba koji te bude interesovao samo reci i ja cu ti naci negde zvanicne podatke da je transfer u rate.

Nije valjda da se za niti jedan već dovršeni transfer ne može nać taj podatak?

A svi to rade...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
Prvi sledeci transfer bilo kog kluba koji te bude interesovao samo reci i ja cu ti naci negde zvanicne podatke da je transfer u rate.

Nije valjda da se za niti jedan već dovršeni transfer ne može nać taj podatak?

A svi to rade...

Najbolji primer tice se jednog od najboljih igraca danasnjice. Milan placa Ibrahimovica na rate inace nikada ne bi mogli da ga priuste drugacije u ovim uslovima u kojima se nalaze klubovi kada je vecina prezaduzena i sa negativnim saldom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Pa gledaj sto se Sanceza tice ne mogu da nadjem, tebe boranija tipa Galatasaraj ne zanima, a nijedan zvucniji transfer nije obavljen tako da sacekaces da tipa Fabregas predje u Barsu ili nesto slicno, a ja ne razumem da ti ne shvatas da se takav nacin poslovanja veoma isplati kupcu a i delimicno prodavaču.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
A ja ne razumijem zašto ti ne shvaćaš da se kupcu više isplati dobit sve pare odjednom.
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Zato sto neko bi im na rate dao vise para nego neko odjednom ? Kapiras?
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
A ja ne razumijem zašto ti ne shvaćaš da se kupcu više isplati dobit sve pare odjednom.

Vidi, danas svi tako rade. Mozda samo Real, Mancester Siti i jos par veoma bogatih timova sa bogatim vlasnicima mogu sebi da priuste kupivinu igraca od jednom. Svi ostali kupuju i prodaju na rate. Velika vecina klubova je prezaduzena (ti to znas, nemam sta tebi da pricam) i kupovina na rate je jedini nacin poslovanja i jedina mogucnost da se pojaca igracki kadar. 99% klubova kupuje na rate, to je cinjenica.

Ako bi samo Juve kupovao na rate ispalo bi da su ovi sto im prodaju igrace budale jer nece moci godinama da naplate svoji dragocene igrace i pritom nece imati neophodan novac da kupuju. Ali na zalost nije tako.

Sistem je takav da svi racunaju na neke rate i svi placaju neke rate i tako svi prezivljavaju danas u fudbalu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
Real nema "jednog veoma bogatog vlasnika". Nema ga ni Barcelona. Nema ga ni Bayern.

A ja još nisam vidio da je neki od tih klubova, ili neki od vodećih 4-5-6 klubova u, recimo, Engleskoj, kupio igrača na rate.

Opet... volio bi vidjet neki link, članak, tekst...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
Real nema "jednog veoma bogatog vlasnika". Nema ga ni Barcelona. Nema ga ni Bayern.

A ja još nisam vidio da je neki od tih klubova, ili neki od vodećih 4-5-6 klubova u, recimo, Engleskoj, kupio igrača na rate.

Opet... volio bi vidjet neki link, članak, tekst...

Uspeo sam pronaci jedino detalje Ibrahimovicevog transfera u Milan. Bilo je godina pozajmnica uz mogucnost otkupa. Otkup se placa u 4 godisnje rate. Milan je ove godine dao tek prvu ratu Barsi.

Evo ti link:
http://www.goal.com/en-gb/news/3277/la-liga/2010/08/28/2091435/ac-milan-and-barcelona-finalise-zlatan-ibrahimovic-loan

Hteo sam ti jos i ovo reci. Na zalost, ne rade svi klubovi transparentno kao Juventus u smislu objavljivanja podataka i dostupnosti istih javnosti. Mnogi timovi ne objavljuju uopste detalje transfera na svojim zvanicnim stanicama kao sto to Juve radi.
« Poslednja izmena: 22. Jul 2011, 18:34:30 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
A ne misliš li možda da je objavljuju detalje o ratama zato šta tih rata - nema?

I da... to je Milan kupio igrača. Milan koji je sa novcima u većem kurcu od Juventusa.  Da sam navijač Milana, isto bi pisao kao šta sad pišem ovdje.

A engleski klubovi su svi dionička društva, i moraju svoje financije iznosit u javnost.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
A ne misliš li možda da je objavljuju detalje o ratama zato šta tih rata - nema?

I da... to je Milan kupio igrača. Milan koji je sa novcima u većem kurcu od Juventusa.  Da sam navijač Milana, isto bi pisao kao šta sad pišem ovdje.

A engleski klubovi su svi dionička društva, i moraju svoje financije iznosit u javnost.

Ok, ja sam naveo primer do koga sam uspeo da dodjem, trudicu se u buduce da dodjem do detalja transfera tzv. velikih timova pa cemo videti. Ne bih vise da razvodnjavamo ovu pricu, makar za sada.

Transfer jednog odlicnog irgaca kakav je Vidal pao je skroz u drugi plan zbog ove price, a mene vise interesuju reakcije povodom tog transfera.

Takodje me zanima sta moze ovaj tim:
http://www.goal.com/en-gb/news/3276/serie-a/2011/07/21/2584232/with-arturo-vidal-giuseppe-rossi-set-to-sign-here-is-how
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 617 618 620 621 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.