Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 609 610 612 613 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 959847 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung S500
Cijena: 300 000 EUR-a. Na 18659 mjesečnih rata.

Jebi ga, izgradio se stadion...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Solo Juve

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 193
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 12.0.742.112
Navodno je Chelsea spreman ukrasti napadača A.Madrida Aguera Juventusu ispred nosa, ali samo ako A.Madrid smanji odštetnu klauzulu...

Prema pisanju medija Aguero je bio jako blizu Juventusa, nakon što je dogovorio osobne uvjete sa Starom Damom te je ostalo još da se klubovi dogovore oko odštete. Juventus je navodno nudio 15 milliona eura manje nego što je A.Madrid tražio za napadača.

Sada se u igru ubacio i bogati Rus, Roman Abramovic koji nakon loše sezone njegove "igračke" Chelsea želi pojačati momčad. Abramovic prati razvoj situacije u Italiji kao i u Španiji i spreman je iskoristiti svaku priliku da dovede ovog sjajnog napadača na ostrvo.

Vjeruje se da će za oko 35 milliona eura A.Madrid biti spreman pustiti ovog napadača koji je izrazio želju za napuštanjem kluba. Sem Chelsea situaciju oko Aguera prati i Real ali malo je vjerovatno da će Aguero preći u redove gradskog rivala.

toliko od aguera Smile
IP sačuvana
social share
Go hard, or go home
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Znaci sada sve u svemu od Aguera u Juveu nema nista...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
Marotta: Aguero, Vučinić i Vidal...

Sportski direktor Juventusa otkrio mete svog tima u prelaznom roku. Spremni da većinu novca potroše na Aguera.

Beppe Marotta je juče poručio navijačima Juventusa da će klub učiniti sve da se ojača pred novu sezonu.

"Imamo na umu da nam je potreban igrač svetske klase kakav je Aguero. Spremni smo na sve da ga dovedemo, ali zakoni su protiv nas. Naime, on bi imao manju platu nego u Španiji, zbog drugačijih poreskih zakona", naveo je Marotta glavni problem svih, italijanskih klubova, ne samo Juventusa.

Dolazak Aguera ne isključuje pokušaj da se angažuje Vučinić.

"Nismo još pregovarali, jasno da nas zanima, ali sada sređujemo stvari unutar ekipe", dodao je transfer guru najvećeg italijanskog kluba.

Vidal je meta u veznom redu.

"Mislim da je on gladan velikih rezultata i da bi Juventus mogao da mu ponudi uslove da se razvija", ocenio je Marotta.

Potvrdio je ono što mediji pišu već nekoliko dana, da Conte ne vidi kako bi mogao da uklopi Pastorea, a izgleda da je Juve odustao od Bastosa, nisu baš uvereni da bi se uklopio u formaciju "stare dame".

http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/oficijalne/3668.html

P.S. Ovo je intervju koji je Marota dao Tutosportu ciji je gost bio juce u redakciji...
« Poslednja izmena: 01. Jul 2011, 13:56:22 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
I sampioni sveta!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
Zvanicno: Lihtstajner potpisao za Juventus

Fudbalski klub Juventus objavljuje da je postigao dogovor sa timom Lacija oko kupovine igraca Stefana Lihtstajnera. Cifra koju ce Juventus isplatiti iznosi 10 miliona evra i bice isplacena u 3 godisnje rate.

Juventus je sa igracem potpisao cetvorogodisnji ugovor.

juventus.com

Prvi intervju Lihtstajnera nakon potpisa:
« Poslednja izmena: 01. Jul 2011, 17:01:06 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung S500
Uglavnom, od cijele priče mogu se izvuć tri zaključka:

1. Aguero ne dolazi - jer porezni propisi su nezgodni (čitaj: nema se love, izgradio se stadion)
2. Bastos ne dolazi - jer se ne uklapa u formaciju (čitaj: nema se love, izgradio se stadion)
3. Nema se para, jebi ga. Izgradio se stadion.

A sramote...
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
Ne slazem se uopste sa ovakvim tumacenjem Marotine izjave.

Covek je rekao da je klub spreman veci deo novca za transfere potrositi na dovodjenje igraca svetske klase. Iz takve izjave nikakvom logikom nije moguce izvesti zakljucak da novca nema.

23. Juna na sastanku rukovodece strukture kluba definisan je novi budzet kluba za letnji merkato i on iznosi 50 mil. evra. Neka je od toga potroseno 10 na Lihtstajnera ostaje 40 + novac koji ce se dobiti prodajom igraca.

Mislim da je krajnje vreme da prestanu price kako Juve nema para, prosto to nije istina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung S500

Covek je rekao da je klub spreman veci deo novca za transfere potrositi na dovodjenje igraca svetske klase. Iz takve izjave nikakvom logikom nije moguce izvesti zakljucak da novca nema.

23. Juna na sastanku rukovodece strukture kluba definisan je novi budzet kluba za letnji merkato i on iznosi 50 mil. evra. Neka je od toga potroseno 10 na Lihtstajnera ostaje 40 + novac koji ce se dobiti prodajom igraca.

Mislim da je krajnje vreme da prestanu price kako Juve nema para, prosto to nije istina.

OK, Juventus ima para, ali neće da ih troši. U principu - isti kurac.

Vidi, mogu i ja reć da sam danas izdvojio sedamdeset i četiri tisuće dvjesto osamdeset i šest eura za večernji izlazak. Ali ako ja večeras popijem jednu bevandu, pojedem dvije krafne i vratim se doma - to je kurac.

Shvaćaš?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 

OK, Juventus ima para, ali neće da ih troši. U principu - isti kurac.

Vidi, mogu i ja reć da sam danas izdvojio sedamdeset i četiri tisuće dvjesto osamdeset i šest eura za večernji izlazak. Ali ako ja večeras popijem jednu bevandu, pojedem dvije krafne i vratim se doma - to je kurac.

Shvaćaš?

Da, shvatam poentu, ali o tome mozemo suditi tek 31.Avgusta kad se prelazni rok zavrsi. Do tada mozemo samo nagadjati na ovaj nacih, hoce li ili ne Juve potrositi novac i koliko...

Ja mislim da ce potrositi imajuci na umu okolnost da je ovo poslednji prelazni rok pred stupanje na snagu fifinog finansijskog fer pleja tako da je ovo fakticki zadnja sansa da se u kratkom roku napravi konkurentan tim.

Naredna dva meseca ce pokazati ko je u pravu, a sto je mnogo bitnije od svega kakve ambicije ima ovaj novi Juventus...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 609 610 612 613 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.