Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 559 560 562 563 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 973799 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 87
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
naravno,to su sto kazes dve filozofije,kao evropska kosarka i nba gde izmedju ta dva biram evropsku a ne nba gde se suvise divlja za moj ukus dok je u evropskoj primarna taktika ...
nisam ni ja ljubitelj gledanja izivljavanja Barselone nad ALmerijom , Espanjolom ali vise postujem taj fudbal gde se igra da das gol a ne destruktivan gde ti je cilj da pokvaris protivniku napad a u napadu ako nesto uvalis,jos bolje ...
ok je takticki fudbal, ali ono valjanje , prigovaranje, ciganjenje , to mi ide na kurac... kao Interova igra prosle god protiv Barse ... neko ce reci taktika, ali ja koji gledam te utakmice pored tv-a ne mogu nikako da navijam za taj Interov fudbal pod Murinjom gde sa timom koji nije nista manje vredan od Barse dodje na Kamp nou sa sastavom gde Eto igra levog beka ... jbg ...
a danasnja Italijanska liga daleko zaostaje za onim Kalcom gde su bili puni stadioni,gde su Italijanski timovi bili glavni u Evropi...i upravo vecerasnja utakmica , najveci derbi Italije je to pokazao...siromasno jako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Solo Juve

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 193
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
Posed lopte 65% Inter, 35% Juventus, a gol Matrija je jedini šut koji je Juventus uputio u okvir gola.

Zaboravljas da je Matri imao jos jednu cistu priliku, kad nije pogodio okvir gola. Ne racunajuci gol i uz promasaj Etoa, to je bila najbolja prilika na utakmici, mada nisam gledao od 1. do 90. minuta.

Matri je imao sut glavom sa 5 metara par centimetara pored leve stative Cezara koji je ostao ukopan u mestu i to pri rezultatu 1-0. A onda pred kraj volej levom nogom sa 6-7 metara, lopta prosle par centimetara pored desne stative Cezara koji je takodje ostao ukopan.

Inter osim one precke nista drugo nije imao od ozbiljnih prilika tako da je svaki govor o tome da je realno 0-0 ili 1-1 poptuno neobjektivan.

Ali dobro postoji ona stara - ko gubi ima pravo da se ljuti i trazi razloge...

Mi veceras slvaimo i slavlje nam niko pokvariti ne moze. Inter nam ove godine na dva meca nije dao gol tako da... Smile

Pa ja ne znam stvarno ko je neobjektivan, ti ili ja? Kažeš Inter nije imao više nijednu priliku, a Eto 1 na 1, a Pacini u drugom, trećem minutu isto izašao sam ispred Bufona pa se spetljao, Eto promašio loptu u 10 metara, da je pogodio siguran gol, ono što je Matri šutnuo na kraju, zahvatio je loptu najbolje moguće i završila je pored gola, to nikako nije mogao gol da bude kako god da je šutnuo, a ako je za tebe realno da pobedi ekipa sa 35% poseda lopte i koja je gol postigla posle amaterske greške protivničkog igrača, onda nemamo o čemu da diskutujemo.

Uživaj u pobedi, nije mala stvar pobediti Evropskog prvaka.  Smile

haha smesan si, pa kad tim povede rano u mecu, normalno je da ce da stane iza lopte, objektivno gledano Juventus je mng bolji bio veceras, takticki besprekoran mec...
a sto se tice poredjenja spanije i italije, glas dajem serii A, jer msm da je glupo da se svake godine borba vodi izmedju barse i reala...
IP sačuvana
social share
Go hard, or go home
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
Значи првенство Русије ти је најбоље на свету ?
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Znaci ako je Inter imao 70% poseda lopte znaci da je i bolje igrao?

Nikad mi ta logika nije bila jasna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 5800 express mus
Ma koja logika.
1:0 i kraj!

Inter,inter,Vaffanculo! Forza Juve !  Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2011, 01:18:43 od nikolapfc89 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Ma koja logika.
1:0 i kraj!

Inter,inter,Vaffanculo! Forza Juve !  Smile

Amin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Juve dobio novu legendu, Srbinu sedmo mesto

Holandski fudbaler Edgard Davids proglašen je za 50. Juventusovu legendu u izboru u kojem je glasalo preko 12.000 navijača kluba iz Torina. Navijači su mogli da biraju između 54 fudbalera koja su nastupala za Juventus, a Davids je ubedljivo osvojio prvo mesto sa 7.401 glasom.

Srpski fudbaler Vladimir Jugović zauzeo je sedmo mesto, ispred Fabija Kanavara, Lilijana Tirama i Đankarla Marokija.

- Počastvovan sam zbog ovog priznanja. Navijači su me verovatno zavoleli, jer sam na svakoj utakmici pružao 100 odsto mogućnosti - kazao je Davids za sajt Juventusa, prenosi Beta.

Holanđanin je tek deseti stranac koji je svrstan među najznačajnije igrače Juventusa, a jedan od glavnih kriterijuma je i broj odigranih utakmica. Holandski fudbaler je za Juventus od 1997. do 2004. godine odigrao 243 utakmice i postigao 13 golova.

Davids je sa torinskom "starom damom" osvojio tri titule prvaka Italije. On je u prvom delu ove sezone igrao za londonski Kristal Palas, ali je u novembru 2010. raskinuo ugovor sa tim klubom.

http://sportal.rs/news.php?id=45392

IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
U citavoj ovoj prici oko izbora 50. Juventusove legende najvaznije stvar koja nije recena u ovom sportalovom clanku jeste da ce ti ljudi koji su proglaseni Juventusovim legendama dobiti zvezde sa svojim imenima na novom stadionu i te ce zvezde zauzimati pocasno mesto....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 5800 express mus
Novi stadion je ustvari Delle Alpi samo bez atletske staze i renoviran?! "samo"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung 
Novi stadion je ustvari Delle Alpi samo bez atletske staze i renoviran?! "samo"  Smile

Nije druze, Delle Alpi je srusen do temelja i gradjen je potpuno novi stadion. Nema nikakve veze jedan s drugim osim sto se nalaze na istom mestu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 559 560 562 563 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.