Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 464 465 467 468 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 965273 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Sta je uradio Jakvinta?
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
A dobio je i žuti karton zbog toga Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
21st September 1988: the last match of gladiator Bonini

Twenty-two years ago, on the 21st September 1988, Juventus bid farewell to one of the protagonists of the 1980s. In a Coppa Italia match against Como, which was played at the Comunale and ended in a 0-0 tie, Massimo Boni wore the Juventus jersey for the last time.

Besides being the one and only Juventus player from San Marino, Bonini managed to leave a great mark. He played for 8 seasons (the first was 1981/82) and made 296 appearances scoring 6 goals. He saw a role model in Beppe Furino and for years ran for kilometres contributing to the successes of the period: 3 Scudetti, 1 Coppa Italia, 1 Champions Cup, 1 Intercontinental Cup, 1 European Super Cup, 1 Cup Winners Cup and a Mudialito for Clubs.

Source: Juventus.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Dzeko sorry to miss out on Juve

Wolfsburg striker Edin Dzeko admits he was very disappointed not to move to Juventus this summer.

The Bosnia international was strongly linked with the Turin giants, but to no avail, as Wolfsburg were unwilling to sell.

Juventus general manager Beppe Marotta had told the Italian media that it would be a dream to sign Dzeko one day in the future.

Quoted in this morning's Tuttosport, Dzeko said: “I cannot hide my disappointment at not moving to Juventus.

“I believed until the last moment that Wolfsburg and the Bianconeri would reach an agreement above all when the two clubs opened talks for Diego.

“Unfortunately it didn't go how I wanted it to,” he concluded.

Source: Football-Italia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S500
Није тачно.

Мој коментар се односи на Красићеве саиграче, који су махом Италијани, а не усташе. Или можда ти знаш нешто што ја не знам. Можда је Маркизија направио неки Сплићанин  Smile

Такође, само је теби пало на памет да сам у коментару циљао на то да Красић добија мало лопти зато што је Србин.  Smile

Točno je, točno...

Tvoj komentar je bio ekstremno glup jer si, pod a) implicirao da suigrači mrze Krasića i namjerno dodaju Pepeu (šta je toliko nebulozno da se ne da riječima opisat), i pod b) opisao Pepea riječima koje nemaju veze ni sa logikom ni sa zdravom pameću.

A pošto si ti sam samcat, ničim izazvan, započeo sa kretenarijama, zaista ne vidim zašto bi ti smetalo da se na te tvoje kretenarije nadoveže moj podjednako kretenski komentar.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Није тачно.

Мој коментар се односи на Красићеве саиграче, који су махом Италијани, а не усташе. Или можда ти знаш нешто што ја не знам. Можда је Маркизија направио неки Сплићанин  Smile

Такође, само је теби пало на памет да сам у коментару циљао на то да Красић добија мало лопти зато што је Србин.  Smile

Točno je, točno...

Tvoj komentar je bio ekstremno glup jer si, pod a) implicirao da suigrači mrze Krasića i namjerno dodaju Pepeu (šta je toliko nebulozno da se ne da riječima opisat), i pod b) opisao Pepea riječima koje nemaju veze ni sa logikom ni sa zdravom pameću.

A pošto si ti sam samcat, ničim izazvan, započeo sa kretenarijama, zaista ne vidim zašto bi ti smetalo da se na te tvoje kretenarije nadoveže moj podjednako kretenski komentar.
Netačno. On je implicirao da se Pepe previše forsira, a ne da se neko mrzi.. Te advokatske konstrukcije koje si ti izvukao nemaju veze sa mozgom. Moglo je da se izvuce bar 5 logicnijih zakljucaka.

Njegov komentar o Pepeu je glup taman toliko koliko tvoji o Trezegeu i drugim koje ne volis, ili kao bilo koji nas komentar-karikiranje kad neko zasere. . .

Na kraju krajeva niko nije pomenuo osim tebe nacionalnost. Tako da bi bilo u redu da mu se izvinis za lupetanje bez razloga, jer dobro znas da niko ovde nije nacionalista i niko ne okrece na tu stranu... Naravno "cast" izuzecima (sa njima se i mi napusavamo)a ti bzvz palis i te izuzetke koji nadam se ne citaju ovu temu...
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 13:44:43 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S500
Upravo suprotno. Njegov histeričan,stupidan i ničim izazvan komentar je implicirao samo i jedino da Krasiću ne dodaju loptu jer ga mrze (jer je Srbin).

Niti jedan logičniji zaključak nije se mogao izvuć, i to iz jednostavngo razloga šta njegov komentar nema ama baš nikakve veze sa logikom.

A kao šta sam i ja već više puta naglasio, moj komentar je samo zadržao jednaku razinu kretenizma i besmisla kakvu je postavio njegov prvotni (histeričan i stupidan) komentar, pa u tim smislu ima veze sa mozgom koliko i taj njegov prvotni (histeričan i stupidan) kometar.

Prema tome, nema ama baš nikakvog razloga da se ja, ili bilo tko drugi, bilo kome ispričava. Osim da se on eventualno ispriča Pepeu, ali prilično sam siguran kako Simone Pepe nije aktivan član ovog foruma, tako da definitivno nema mjesta nikakvom ispričavanju.

Osim ako se ti nemaš namjeru meni ispričavat jer si od pizdarije napravio problem? Mislim, ako si namjeravo, stvaro ne moraš šta se mene tiče, nema potrebe  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 18:46:41 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Upravo suprotno. Njegov histeričan,stupidan i ničim izazvan komentar je implicirao samo i jedino da Krasiću ne dodaju loptu jer ga mrze (jer je Srbin).
Aj što nije stupidan jer ima rezona da treba više gurati Krasića, a takođe nije bio histeričan, možda iskarikiran.

I od svih na svetu si samo ti skontao mu oni ne dodaju jer ga mrze, i da ga mrze jer je Srbin. 

Na kraju krajeva ja sam lud zato što tebi odgovaram jer znam da i kad je tebi jasno da nisi u pravu i kad skontaš da grešiš (jer je li svi grešimo  Smile ) ti nećeš da popustiš ni za pedalj, već ćeš da guraš po svome, a makar da imaš neki argument, nego si opet samo zamenijo mesta rečima iz prethodnog posta. . .

Mislim ne mogu nikog ja da osuđujem jer i sam volim da isteram svoju, kao i predpostavljam svi pravnici, al problem je što sad nemam vremena, mora previše da se uči a ti očigledno imaš višak vremena, tako da nek bude sad tvoj naredni odgovor taj koji će zatvoriti raspravu  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 19:07:12 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Ajde sada jedan "Group hug"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S500
Aj što nije stupidan jer ima rezona da treba više gurati Krasića, a takođe nije bio histeričan, možda iskarikiran.

Stupidan je, i to beskrajno, jer nitko Krasića ne "bojkotira", čak ga i previše forsiraju.

Histeričan je, jer je bezrazložno ispljucao čovjeka koji je u ovoj sezoni već dao jedan i namjesto dva gola.

I od svih na svetu si samo ti skontao mu oni ne dodaju jer ga mrze, i da ga mrze jer je Srbin. 

A zašto ja tone smijem skontat?   Smile

Na kraju krajeva ja sam lud zato što tebi odgovaram jer znam da i kad je tebi jasno da nisi u pravu i kad skontaš da grešiš (jer je li svi grešimo  Smile ) ti nećeš da popustiš ni za pedalj, već ćeš da guraš po svome, a makar da imaš neki argument, nego si opet samo zamenijo mesta rečima iz prethodnog posta. . .

U pravu sam (kao i uvijek). Imam argumente. To šta ih ti ne vidiš (ili ih ne želiš vidjet) je isključio tvoj problem.

Mislim ne mogu nikog ja da osuđujem jer i sam volim da isteram svoju, kao i predpostavljam svi pravnici, al problem je što sad nemam vremena, mora previše da se uči a ti očigledno imaš višak vremena, tako da nek bude sad tvoj naredni odgovor taj koji će zatvoriti raspravu  Smile

A čuj... Ako želiš, uvijek možeš pronać razlog za odustanak  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 464 465 467 468 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.