Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 426 427 429 430 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 972374 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Знаш кад сам хтео да напишем тотално исти пост кад сам видео ово што је Енис окачио и онда искролујем на доле и видим да си већ написао... Smile

Smile

Стављао сам ја раније дресове... Овај домаћи ми је лепо изгледао, док га нисам видео на терену... Тотално су усрали са рекламом...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung 
Мало кад размислим, чини ми се да је ЦСКА направио сјајан посао. Довели су Тошића, који за сад пуно лошији од Красића (заправо је свестранији играч, а Красић има једино бољи продор), за мале паре, а за Красића узели већу лову.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2010, 16:16:56 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6260 Slide
Nece taj u Juventus... taj ide u Englesku  Smile

Fala Bogu da nece, niko normalan nece u juventus Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Не знам колико износе те мале паре за Тошића, али сам убеђен да се говорило о цифри око 10 милиона  Smile

Док од Јувентуса добијају три рате по пет милиона, наравно једна рата по години дана  Smile

Јебем му матер, стварно усраше са овом белом позадином на реклами  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Samsung 
Мислим на мање новца у односу на Красића, коме притом и није остало још пуно до истека уговора.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Solo Juve

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 193
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.127
cini mi se da ce Pazzini da nam dodje ukoliko se Sampa ne plasira u ligu sampiona, i sigurno cemo dobiti nekog levog beka.
IP sačuvana
social share
Go hard, or go home
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Samsung 
Vezano za tu famoznu nalepljenu reklamu na dresovima. Ako sam dobro shvatio takva nalepljena reklama koristice se samo u pripremnom periodu, a od prvog dana serije A bice normalan dres sa utisnutim sponzorom i normalnim ivicama. Mislim da sam tako nesto pronasao pre nekoliko nedelja na nekom forumu....

Sto se pojacanja tice, gotovo sigurno nece doci ni jedan napadac ukoliko Juve prethodno ne proda nekog od sadasnjih. Dolazi samo jos jedan stoper i eventualno jedan levi bek i to samo ako se nadje novi klub za Grosa.

U ovom momentu Juve vise nema novca za neka "velika" pojacanja pa su najrealnije opcije upravo pozajmnice na tim gorucim mestima....
« Poslednja izmena: 21. Avg 2010, 18:06:27 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Krasić: "Ovo je ispunjenje sna"

Reprezentativac Srbije Miloš Krasić i zvanično je postao novi član torinskog Juiventusa. U eksluzivnom intervjuu za B92, Krasić je govorio o prelazku iz velikog CSKA u redove italijanskog giganta, ambicijama za budućnost, ali i zašto je odabrao da nosi broj 27...

- Kakvi su ti prvi utisci o klubu koji ima velike ambicije?

„ To je veliki klub sa velikom tradicijom,naravno,klub sa velikim ambicijama, kako prvenstvu, tako u i Evropi. Utisci su fenomenalni, oseća se ta „težina i veličina“ kluba. Kada sam bio na pregledima sa ljudima iz kluba u to sam se uverio. Moje je sada samo da radim, da igram što bolje i opravdam njihova očekivanja i uloženi novac“.

- Mesecima se spekulisalo gde ćeš nastaviti karijeru... poznato je da rpedsednik kluba tvrdoglavo nije želeo da spusti cenu, dugo se pregovaralo, i na kraju se priča završila...

„Pao mi je kamen sa srca...Nisam bio onaj pravi Krasić, poslednjih nekoliko nedelja to se i osetilo i na mojim utakmicama. Želeo sam sve to da sklonim u stranu, ali javnost je svakodnevno izveštavala i o mom transferu, o problemima oko mog odlaska, sigurno da je i to uticalo na mene. Sada je sve to iza mene“...

- U Moskvi si se odomaćio, koliko ti je bilo teško da napustiš u grad u kome ti se desilo toga lepog?

„Sigurno da će mi biti teško, šest prelepih godina u Moskvi, prelep grad, mnogo prijatelja, dosta ljudi sa naših prostora. Privikao sam se tamo na sve, kao da sam u Srbiji. Ipak, život ide dalje, čovek se navikne na sve. Ipak, iz prelepog velikog grada, dolazim u veliki klub, to je veliki korak napred u mojoj karijeri. Posle određenog perioda sigurno ću i u Torinu steći prijatelje, neće to biti kao u Moskvi, ali to neće uticati na moje igre“.

- Zašto si odabrao da nosiš baš 27 na dresu?

„To je broj koji je bio slobodan. Iskreno, ja sam želeo broj 17, ali taj broj na dresu nosi Trezege, bilo je još nekoliko brojeva na raspolaganju, važno je da je tu sedmica“...

- Da li si već razgovarao o planovima tima sa trenerom i saigračima?

„Nismo pričali o tome, ali zna se kakve su ambicije Juventusa, ide se na Skudeto, na trofej u Ligi Evrope..Samo da se to uklopi kako treba, da se ja uklopim u taj sistem igre, imamo odličnu ekipu sa izvanrednim igračima, borićemo se za titulu“.

- Znači, to je za tebe ispunjenje sna?

„Ovo je bila moja ambicija, da dođem u jedan vrhunski klub kao što je Juventus. Ono što je na meni, je da potvrdim svoj kvalitet i u jednom tako velikom evropskom klubu.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 21. Avg 2010, 18:36:07 od Latifovich »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia N95
Srecno majstore  Smile Smile Smile

Pa i da st_faca kupi Krasin dres  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Аквилани и Красић ће да јебу кеву по Италији  Smile  Дел Нери полако ствара неки концепт и мислим да Јуве има реалне шансе за скудето.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 426 427 429 430 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.