Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 407 408 410 411 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 967582 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Krasić sam finansira svoj odlazak u Juve?

Miloš Krasić se baš zainatio, kako pišu neki italijanski portali, spreman da se odrekne dela novca kako bi pogurao transfer u Juventus.

Krasić hoće samo u Juve i kako reče nedavno Milan Jovanović, kad njegov prijatelj nešto prelomi, tako i mora da bude.

On je dao reč Juventusu i neće ni da čuje za Mančester Siti. Juve to zna da ceni, pa će učiniti sve da ga dovedu. Naime, kako stvari stoje oni su skupili 15 miliona i čekaju da CSKA, koji stalno postavlja nerealne zahteve popusti.

Krasić izgleda neće ni na odmor, već prvo u Moskvu, da razgovara sa predsedniko Ginerom i da saopšti svoj stav. Ne želi u Mančester Siti, hoće samo u Juve. Smatra i da je posle pet godina zaslužio da mu Moskovljani izađu u susret.

Spekuliše se da je spreman da se odrekne i dela primanja, samo da ode u najveći italijanski klub, odnosno da se premosti taj jaz od milion i po evra u pregovorima.

Ovo je samo dokaz da u poplavi igrača koji jedino jure za novcem i nemaju drugu ambiciju, postoji i jedan deo onih kojima je igranje za one najbolje, bez obzira na novac veći motiv.

Renesansa Juventusa počinje sa Milošem Krasićem.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
pa da je krisito toliko dobar ne bi italija i juve igrali onako kako su igrali,pogotovo u odbrani!

Фудбалски зналац Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
SonyEricsson k750i
pa da je krisito toliko dobar ne bi italija i juve igrali onako kako su igrali,pogotovo u odbrani!

Фудбалски зналац Smile

nego!  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung 
Juventus sutra dobija jos 2 pojacanja za novu sezonu. Radi se i stoperu Barija i Italijanske reprezentacije Leandru Bonuciju i krilnom napadacu Katanije Horhe Andreas Martinezu koji ce sutra odraditi lekarske preglede a zatim i potpisati ugovore.

Videcemo sutra kolika je cena u pitanju, ali mislim da je Bonuci veliko pojacanje i da ce sa Kijelinijem biti jedan odlican stoperski tandem za buduce sezone.

Sto se Martineza tice iskreno za mene je on totalna nepoznanica tako da nemam sta da kazem.....voleo bih da cujem misljenje nekog ko zna vise o ovom igracu.

LINK
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 15:51:48 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Гледао сам тог Мартинеза у пар утакмица и могу ти рећи да је брз и продоран играч али мислим да Јуве мора да купује боље игаче.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung S500
Martinez? low budget rješenje, alibi transfer, zgodna priča za medije da ispadne kako nova uprava nešto radi i dovodi igrače na deficitarne pozicije.

Ako se pokaže kao uspjeh - super. Ako krahira, svi će reć da se od njega ionako nije očekivalo ništa previše.

Jedino mi nije drago šta je Marotta već sada krenuo sa takvim alibi-poslovima.

Još uvijek nije odradio posao za koji bi mu ja rekao "svaka čast, skidam kapu". Sve neka takva alibi-rješenja  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung 
Bonuci danas potpisuje, rekao bih da je to ipak odlican posao za duze staze....

Jedan od najperspektivnijih mladih stopera u Italiji svakako. Sa Kijelinijem bi mogao da cini tandem u narednih 5-6 sezona, a i cena nije bila previsoka. To je posao zbog kojeg Marotu svakako treba pohvaliti.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2010, 16:39:42 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung S500
Aha... Da.

Pohvalit ču ga kad taj momak nešto pokaže u Juventusu. Ne prije.

Neš' ti "senzacionalnog" transfera. Kupili beka, Talijana, "mladog i perspektivnog". Ono... Genijalna ideja. to sam mogao i ja.

Istinabog, financijski uvjeti su prilično povoljni. Za razliku od ranijih transfera kada je kretenčina Secco plaćao velike pare za škart. Tako da je tu očit napredak, i to priznajem.

IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbUT2V5 3.8.0.

Gresis,Krisito i Pepe su po mom misljenju najsvetlije tacke Italijanske reprezentacije na poslednjem prvenstvu...

Krisito deluje kao neko ko moze da postane vrhunski levi bek i standardni reprezentativac

« Poslednja izmena: 28. Jun 2010, 18:21:28 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung S500
U gomili govana njih dvojica su najmanje smrdili.

Realno, to i nije neka preporuka.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 407 408 410 411 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.