Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 960118 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Нема коментара на јучерашњу утакмицу... Него, мајстор остаје мајстор, вазда  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 5800 express mus
Bas sam to teo da kazem  Smile

PS:fala q Amauri  Smile

Zebina  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Juve odigrao jako pametno,sem onog Zakeronijevog ispada da mu starter bude Zebina... Smile
Sulejmani je urinirao po njemu celo prvo poluvreme,a kulminiralo je kad je povukao onu kontru i dao gol...Svima je bilo jasno da Grigera mora da igra u drugom poluvremenu....

Svaka cast za centarsut kod Juventusovog gola i svaka cast Amauriju,ostvario je dominaciju u skoku i visini,odavno ga nisam video da ovako iskoristi svoje fizicke predispozicije...I naravno Del Piero....
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
ITALIJA: Transfer - Galijani u Juventusu?

Na pomolu senzacionalan transfer, ali ne fudbalera - Adrijano Galijani, potpredsednik Milana razmišlja o tome da se preseli u Juventus.

Transferi najboljih fudbalera Evrope i sveta, razumljivo, privlače pažnju medija, ali je podjednako interesantno i kada visoki funkcioner jednog kluba pređe u drugi. Pogotovo kada je reč o italijanskom fudbalu i kada je reč o najvećim klubovima.

Rimski list "Riformista" tvrdi da potpredsednik Milana Adrijano Galijani razmatra ponudu da pređe u Juventus!

Navodno je njegovo dugogodišnje prijateljstvo sa vlasnikom Milana, italijanskim premijerom Silviom Berluskonijem uzdrmano, a nesporazumi između njih dvojice kulminirali su kada je Berluskoni nedavno javno kritikovao Galijanija zbog odluke da u Milan dovede Amantina Mansijija iz Intera.

Vlasnik Milana ocenio je da je taj transfer bio "bespotreban", jer su njegovom timu pre svega potrebni napadač i štoperi.

Galijanija je, navodno, iznerviralo i to što je Berluskoni kritikovao tim zbog poraza od Mančester junajteda u Ligi šampiona, a gazda rosonera čak smatra da igrači Milana imaju sve uslove da postanu prvaci Evrope, ali samo ako se tim dobro uklopi.

Prema saznajima rimskog dnevnika, Galijani sada razmatra mogućnost da na kraju sezone fotelju u Milanu zameni istom takvom u Torinu, odnosno Juventusu koji želi da reformiše upravni odbor posle više nego razočaravajuće sezone.

Galijani je u Milanu od početka ere Silvija Berluskonija, tačnije od 1986. godine. Najveći uspesi Milana vezuju se upravo za tandem Berluskoni-Galijani, čak više za ovog drugog jer je Berluskoni zbog stalnog političkog angažmana prepustio vođenje kluba svom prijatelju.

Navijači Milana vole Galijanija i dali su mu nadimak "Ujka Fester", po liku iz popularne serije "Porodica Adams", jer neodoljivo podseća na njega.

Galijani je rođen 1944. godine u Monci. Za vreme njegovog mandata, dakle od 1986. godine, Milan je pet puta osvajao titulu prvaka Evrope, isto toliko puta i titulu prvaka sveta, sedam puta je bio šampion Italije, jednom je osvojio italijanski kup, i pet puta Superkup Italije.

On je zaslužan i za dovođenje velikih zvezda svetskog fudbala - Kake, Ronaldinja, Pata, Dejvida Bekama, uspeo je da "pobedi" Inter i angažuje Klarensa Sedorfa i Andree Pirla...

(MONDO)
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung S500
@st_faca
Necu bre sa tobom uopste da diskutujem,

Ma ne moraš, brate mili... nitko te ne tjera.

samo iz razloga sto si ovde da bi provocirao,bio bezobrazan i lecio neke svoje frustracije...A to se vidi,jer ne propustas priliku da budes agresivan i bezobrazan,iz svima ovde nepoznatih razloga.To sam ti i rekao,jer mi je muka od tebe,mesecima citam kako se "kacis" i "koskas" sa drugima,i gledam kako svi cute...A recit si(to mora da se prizna) i onda kao politicar,plivas na granici izmedju ban-a,nemarene provokacije i teksta koji je "strucan i objektivan",i onda ko kako to tumaci...Posto ljudi ovde nisu zlonamerni,tumace kao "nacin pisanja" ili ko zna kako,a ti si sve vreme cinican,i zao sa namerom...
To je to,izvinjavam se na ovolikom offu svima,ali neko je morao da ti ovo napise  Smile
Zavrsili smo razgovor,uz izvinjenje svima

Opet, vrlo jednostavna analogija - tko frustracije najbolje prepoznaje nego onaj koji se muči sa takvim problemima. Frustracije, inače, djeluju tako da frustrirani svugdje oko sebe vidi frustracije. Kužiš šta ti želim reć?

Da se vratimo na Juventus,ja i dalje mislim da je to dobar tim,kome treba jedan autoritativan trenar i to je to...Juve je sa ovom timom,mogao da ima postavku slicnu Interovoj i da do danas bude u trci za titulu...

Ne, Juventusov glavni problem nije trener. Juventusov glavni problem je loša uprava koja je složila neizbalanisranu ekipu sastavljenu od igrača koji se ne uklapaju u momčad, u sistem, i čije karakteristike nisu ono šta ekipi treba.

Uprava loše kupuje, dovodi igrače koji nisu potrebni, od kojih se ne može složit dobra ekipa.

Sa osvakvim igračima Juventus može bit jedino u trci za četvrto mjesto - baš kao šta i jest.

a šta se tiče utakmice protvi Ajaxa - nevjerovatno inspiriran Alessandro Del Piero, koji protiv ovako otvorenih i mekanih ekipa poput Ajaxa potpuno dolazi do izražaja.

Još jednom se pokazalo da su igrači koje je ova uprava dovela apsolutno neiskoristivi, nepotrebni i neadaptirani na Juventus. Felipe Melo grozan. Diego nevidljiv kompletnu utakmicu. Zebina kriminalan. Salihamidžić idiot.

Utakmicu su iznijeli Del Piero, Chiellini, De Ceglie, Marchisio i Buffon.

E da... treba reć da je Amauri odigrao iznad svih očekivanja. Bio je red da i taj lapan napravi nešto.

Uglavnom, neočekivana i jako jako lijepa pobjeda, i to u gostima.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2010, 15:42:23 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 5800 express mus
Buffon najjaci zaebava se na terenu Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung 
Bolonja - Juve 0-1 (poluvreme) golom Diega....

Znacajno bolja igra Juventusa u odnosu na protekli period...Zak je uneo neke promene i to za sada daje rezultate.

Moram da priznam da sam uvek bio skeptik po pitanju formacija sa 3 igraca u zadnjoj liniji, ali to kod ovog Juventusa daje sasvim fine rezultate i solidnu igru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
 Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Onaj Marchisio mora da u narednom periodu bude srce i dusa kluba i glavna veza na sredini...Juventusov Pirlo,Fabregas,Cavi,Dzerard...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung 
1-2 za Juve, Kandreva strelac....lepa akcija i jos lepsa majstorija i asistencija Del Piera....

p.s. Kandreva zamenio Diega...

EDIT: Finito 1-2....tri vazna boda u borbi za mesto u LS.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 16:58:14 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 359 360 362 363 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.