Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 358 359 361 362 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 960387 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S500
Drago mi je da nemamo isto misljenje,i sto mozemo da razgovaramo.

Ali sve ovo sto si ti napisao su za mene budalastine i lupetanja,i mnogi tvoji tekstovi nemaju pokrice i notorne su baljezgarije,ali nemam poriv da ti to na pocetku svakog posta kazem.Ali niko,ama bas niko komentarisuci tvoje pisanije ne pocinje sa predubedjenjem da su lose kao sto radis ti.Niko ovde ti nikada nije napisao "Kako mislis molim te lepo" ili "svasta"...Ne razumem taj tvoj vokabular "na jebi si mater" sto bi nas narod rekao...I nikada te nisam video da prokomentarises nesto sto je dobro niti da se sa necim slazes.Ali kada je po tvom misljenju lose,onda tekstove pocinjes prvo sa postapalicama tipa "Ajde molim te",ili "Ma to sto si napisao je glupost",a onda razvijas daljnju teoriju koja je navodno apsolutna istina i apsolutno tacna(sto je mahom jako daleko od toga)...A ne daj boze da ti na to neko odgovori malo bezobraznije,na jeziku kojim se ti koristis i koji je tebi normalan,onda kao da jedva docekas da ospes paljbu uvreda...Ali to kada ti ultra bezobrazno komuniciras,to je onda normalno i svi reba da se navikavamo na to...Dozvoljavas nama svima da to tumacimo kao da radis tendenciozno i namerno,i da ti cilj nije komunikacija,razmena stavova i misljenja,nego provociranje i oprpbavanje do koje mere bezobrazluk moze da se trpi...Ovo nisam zeleo da napisem,iako sam video i smeta mi odavno,ali jednostavno,naterao si me vremenom...

Nije u redu i razmisli malo...

Pa ko tebi brani da ti napišeš kako su "moji tekstovi notorne baljezgarije". Slobodno piši šta god hoćeš. Dok god ne vrijeđaš mene osobno, ja nemam ništa protiv.

Ako ti smeta ono šta ja pišeš, a ti onda to nemoj čitat.

S druge strane, priče o "tradiciji igre" i o "tipičnoj talijanskoj igri" su, s oproštenjem, za malu djecu. Nema to veze sa "tradicijama" nego sa igračima.

Igra se slaže po igračima, a ne obrnuto. Ferrara naprosto nije mogao igrat "beton" jer je obrana katastrofalna a napad jalov.

Ne možeš igrat 90 minuta sa 10 igrača iza lopte ako ti obrana pliva i može primit gol u svakom momentu, i ako ti napadači od 10 šansi možda zabijaju jednom.

Beton se igra ako imaš nepogrešivu užu obranu i napadača koji iz pola šanse zabija, odmah, iz prve, i ne trba mu više ništa.

Juventus nema ni jedno ni drugo.

A osim mene, baš svi komentatori, i u Italiji i po Evropi, ističu kako je osnovni Juventusov problem neizbalansirana ekipa, i kako je Juventusova uprava i ove sezone kupila skupe igrače koji ne trebaju momčadi.

A sad, ako je tebi gušt i dalje pričat o "tradiciji" i "tvrdoj talijanskoj igri", ti samo izboli. Jebe se meni...

P.S. po sto i prvi put - nisam ja kriv šta sam uvijek u pravu. To je jednostavno tako. S time se rodiš. Amer'kanci bi rekli "It's a giftSmile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2010, 18:07:54 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Nije problem ovaj primer vezan za Juve i Italijanski fudbal...nego uopste nacin tvoje komunikacije koja deluje vise provokativno i zlonamerno,nego kao miroljubiva otvorena diskusija...Kako bi ti rekao "gust" ti je da nekoga omalovazis,nikada se nisakim ne slozis iako mnogo puta mislis isto,stalno si na granici provokacije i vredjanja,a sve kao da neces,to se da primetiti.A onda kada se nadje neko ko na to plane,onda ga prozoves nekultutnim i seljacinom...Cinican si,pravis se pametan i pokusavas da budes superioran,ne zato sto stvarno jesi,nego zato sto ti se niko na taj nacin ne suprotstavlja,jer sve budale nasednu,pa krene vredjanje sa tobom,a to i hoces...Jako si cudan,zlonameran,i tu si kad god je nesto lose,ili da kritikujes nekog drugog sta on pise,a ne da ti pises svoje vidjenje stvari...Ja ne cenim toliko to o cemu govoris da bih pristao da svaki put prvo gledam osvrt na svoj tekst u tvojoj reziji,pa onda tvoje misljenje.Nisi ti ovde da bilo koga komentarises ili ispravljas,nego da pises sta ti mislis.A vidim jedva docekas da se zakacis za nekoga,ili neciji tekst pa da o tome pises,nisam video nikada neko tvoje vidjenje neke stvari pre svih,niti je tebe neko nekad napao.Uglavnom si ti taj koji "napada druge" i sebi dozvoljava da druge "prepravlja" i "edukuje",to moze da prodje kod neke budale,mene se mani...Neces me isprovocirati da te vredjam,pa da ispadnem malouman,a neces me vise videti da bilo kakav "tvoj osvrt" na bilo ciji tekst dobije moj odgovor.Mislim da kada se ljudi ne bi obazirali na tvoje cinicne uvrede i skrivene brzobrazluke,da se sa tobom niko ne bi ni dopisivao,niti ti odgovarao...Ne bi te ni primetili...Ovako,s' vremena na vreme udjes u svadju sa nekim,uglavnom sa nekim za koga znas da nece znati da ti parira i to je tebi najzanimljivije.Ne pises ti ovde ni o jednom klubu,samo cekas priliku da testiras granicu bezobrazluka i komentarises druge...

Sto je najgore,ja sam najmanje bio tvoja meta,verovatno jer znas gde ne smes da diras,ali ovo sam morao da napisem jer prelazi granicu pristojnosti,nivoa ovog foruma,i ako ovako nastavis,zalozicu se da budes prvi na lisiti za ban.

To sto drugi ne vide i moderatori da si bezobrazan,i sto kao politicar vagas izmedju normalnog i zlonamernog je tvoj problem,ali ne mozes da vredjas inteligenciju normalnih ljudi ovde svojim ponasanjem od kako si tu...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
Arsene Wenger želi Immobilea

Trenera Arsenala, Arsene Wenger, zainteresovan je da dovede mladog Ciru Immobilea, pošto je pogledao DVD sa igrama ovog igrača Primavere.

Immobile je prije neki dan osvojio Viareggio Cup sa Primaverom i na njemu je postigao 10 golova. Wenger je poslao skaute koji su ga pratili na tom turniru.

Posle turnira skauti su se vratili u London sa DVD-ovima 19-godišnjaka, koji je postigao het-trik u finalu protiv Empolija.

http://www.juvefans.info/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S500
Nije problem ovaj primer vezan za Juve i Italijanski fudbal...nego uopste nacin tvoje komunikacije koja deluje vise provokativno i zlonamerno,nego kao miroljubiva otvorena diskusija...Kako bi ti rekao "gust" ti je da nekoga omalovazis,nikada se nisakim ne slozis iako mnogo puta mislis isto,stalno si na granici provokacije i vredjanja,a sve kao da neces,to se da primetiti.A onda kada se nadje neko ko na to plane,onda ga prozoves nekultutnim i seljacinom...Cinican si,pravis se pametan i pokusavas da budes superioran,ne zato sto stvarno jesi,nego zato sto ti se niko na taj nacin ne suprotstavlja,jer sve budale nasednu,pa krene vredjanje sa tobom,a to i hoces...Jako si cudan,zlonameran,i tu si kad god je nesto lose,ili da kritikujes nekog drugog sta on pise,a ne da ti pises svoje vidjenje stvari...Ja ne cenim toliko to o cemu govoris da bih pristao da svaki put prvo gledam osvrt na svoj tekst u tvojoj reziji,pa onda tvoje misljenje.Nisi ti ovde da bilo koga komentarises ili ispravljas,nego da pises sta ti mislis.A vidim jedva docekas da se zakacis za nekoga,ili neciji tekst pa da o tome pises,nisam video nikada neko tvoje vidjenje neke stvari pre svih,niti je tebe neko nekad napao.Uglavnom si ti taj koji "napada druge" i sebi dozvoljava da druge "prepravlja" i "edukuje",to moze da prodje kod neke budale,mene se mani...Neces me isprovocirati da te vredjam,pa da ispadnem malouman,a neces me vise videti da bilo kakav "tvoj osvrt" na bilo ciji tekst dobije moj odgovor.Mislim da kada se ljudi ne bi obazirali na tvoje cinicne uvrede i skrivene brzobrazluke,da se sa tobom niko ne bi ni dopisivao,niti ti odgovarao...Ne bi te ni primetili...Ovako,s' vremena na vreme udjes u svadju sa nekim,uglavnom sa nekim za koga znas da nece znati da ti parira i to je tebi najzanimljivije.Ne pises ti ovde ni o jednom klubu,samo cekas priliku da testiras granicu bezobrazluka i komentarises druge...

Uglavnom, ono šta ti hoćeš reć jest da ti uopće ne analiziraš ono šta ja pišem, nego ti smeta način na koji ja to pišem.

Znači, jebe te forma a ne sadržaj.

I onda meni držiš predavanja o komunikaciji i načinu rasprave? A dobro...

Sto je najgore,ja sam najmanje bio tvoja meta,verovatno jer znas gde ne smes da diras,ali ovo sam morao da napisem jer prelazi granicu pristojnosti,nivoa ovog foruma,i ako ovako nastavis,zalozicu se da budes prvi na lisiti za ban.

Ma u pravu si, stari. Opasan si ko opasač i ja u paničnom strahu da te ne raspizdim, oprezno te zaobilazim. Koji put čak i ne mogu spavat od straha.

Slobodno se založi kod koga god hoćeš. Možeš čak i UN-u poslat predstavku. Baš me zanima šta Ban Ki Moon misli o tome.

To sto drugi ne vide i moderatori da si bezobrazan,i sto kao politicar vagas izmedju normalnog i zlonamernog je tvoj problem,ali ne mozes da vredjas inteligenciju normalnih ljudi ovde svojim ponasanjem od kako si tu...

Kad već pričaš o inteligenciji, šta ne bi malo razmislio o tome kako ti reagiraš kad ospori tvoje mišljenje (kao na primjer sada)?

Šta ne bi malo razmislio o tome da si čitav jedan traktat sastavio isključivo od ad hominem argumenata, bez da si se jednom jedino rječju osvrnuo na temu?

Ja sam komentirao i kritizirao isključivo tvoj stav o temi (konkretno, stanju u Juventusu). Dok ti u dva uzastopna i vrlo opširna posta ne pišeš o temi, ne osvrćeš se na moj stav o Juventusu, nego samo i jedino komentiraš mene i moje pisanje na forumu.

Mislim, kad već prijetiš da ćeš se obratit moderatorima, možda bi mogao s njima popričat i o tvome takvome ponašanju.

Ili si možda preopasan pa ni moderatori ne smiju s tobom o tome pričat? Možda da se i o tome založiš kod Ban Ki Moona?  Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2010, 12:12:00 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ajaks - Juve: Beograd, 1973.

Igrali su Juve i Ajaks mnogo važnih utakmica, ali prvi veliki duel bivših evropskih šampiona dogodio se 1973. godine na beogradskoj „Marakani“.

Bilo je to finale Kupa evropskih šampiona. I sve je nekako delovalo nadrealno. Em finale kod nas, em na severnoj tribini navijači crno-belih iz Torina, na južnoj amsterdamski crveno-beli, a na centru, naš sudija Milivoje Gugulović iz Niša.

Rumun Stefan Kovač i Čehoslovak Čestmir Vicpalek, izveli su sledeće ekipe:
Ajaks: Staj, Surbir, Hulshof, Blankenburg, Krol, Neskens, Han, Miren, Rep, Krojf i Kajzer.
Juventus: Zof, Salvadore, Marketi, Morini, Longobućo, Kauzio, Furino, Kapelo, Altafini, Anastazi i Betega.

Već u 4. Minutu, Ajaks je poveo sa 1:0. Nakon centrašuta Nemca Blankenburga, Džoni Rep je nadvisio u skoku Đanpjetra Marketija i glavom savladao Dina Zofa. Samo nekoliko minuta kasnije, Krojf je na desnoj strani video Surbira, koji snažno šutira, ali slavni golman Juventusa, ovoga puta dobro interveniše i hvata „živu“ loptu. Do kraja poluvremena, Ajaks je imao više prilika da uveća svoje vođstvo, ali Johan Krojf, Ari Han i Geri Miren nisu uspeli da postanu strelci. Sa druge strane, jedino se isticao Brazilac Žoze Altafini, međutim, golman Ajaksa Hajnc Staj, lako je neutralisao njegove pokušaje.

U drugom poluvremenu, Altafini je u završnici napada izgubio korak u duelu sa Krolom. Potom sledi odličan udarac Hana sa 25 metara, ali je Zof odbranio. Do kraja meča nije bilo ozbiljnijih prilika, Ajaks je na kraju slavio sa 1:0 i bio je to njegov treći uzastopni trofej u elitnom takmičenju.

Tri godine kasnije, Beograd je još jednom bio centar fudbalske Evrope, domaćin završnice Evropskog prvenstva. Baš smo bili „face“...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@st_faca
Necu bre sa tobom uopste da diskutujem,samo iz razloga sto si ovde da bi provocirao,bio bezobrazan i lecio neke svoje frustracije...A to se vidi,jer ne propustas priliku da budes agresivan i bezobrazan,iz svima ovde nepoznatih razloga.To sam ti i rekao,jer mi je muka od tebe,mesecima citam kako se "kacis" i "koskas" sa drugima,i gledam kako svi cute...A recit si(to mora da se prizna) i onda kao politicar,plivas na granici izmedju ban-a,nemarene provokacije i teksta koji je "strucan i objektivan",i onda ko kako to tumaci...Posto ljudi ovde nisu zlonamerni,tumace kao "nacin pisanja" ili ko zna kako,a ti si sve vreme cinican,i zao sa namerom...
To je to,izvinjavam se na ovolikom offu svima,ali neko je morao da ti ovo napise  Smile
Zavrsili smo razgovor,uz izvinjenje svima

Da se vratimo na Juventus,ja i dalje mislim da je to dobar tim,kome treba jedan autoritativan trenar i to je to...Juve je sa ovom timom,mogao da ima postavku slicnu Interovoj i da do danas bude u trci za titulu...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Necu bre sa tobom uopste da diskutujem,samo iz razloga sto si ovde da bi provocirao,bio bezobrazan i lecio neke svoje frustracije...

Dadoh mu ja dijagnozu na drugoj temi,al jbg..Znas,ljudi sa primorja imaju problem u glavi,sve je to zbog morske vode.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Necu bre sa tobom uopste da diskutujem,samo iz razloga sto si ovde da bi provocirao,bio bezobrazan i lecio neke svoje frustracije...

Dadoh mu ja dijagnozu na drugoj temi,al jbg..Znas,ljudi sa primorja imaju problem u glavi,sve je to zbog morske vode.. Smile

Molim te nemoj sad da se hvatas za to odakle je,jer nikako ne bih zeleo da ovo sto sam pisao o njemu poprimi konotaciju da je to zbog geografskog podneblja odakle je,ili ne daj boze nacionalog opredeljenja,porekla,zargona itd.  Smile  Stvarno ne bih voleo da prica ode u tom smeru i da ispada da sam ga napao zbog toga ili da sam mislio na to...Cak sa tim zaista nemam nikakav problem.Jednostavno ovako bih se obratio bilo kome ko se dugo vremena ponasa na nacin koji je vise nego iritantan...Pa jos kad vidis da je to sa namerom,e onda stvarno...Smucilo mi se jednostavno...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Primorje nema veze sa  nacijom,religijom,rasom i sl.. Smile

On je iz primorskog grada,kao sto su i Budva,Tivat,Kotor i td i td i td..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Primorje nema veze sa  nacijom,religijom,rasom i sl.. Smile

On je iz primorskog grada,kao sto su i Budva,Tivat,Kotor i td i td i td..

Ma znam ja to,nego krene prvo kontinentalci-primorci,a zavrsi se ko zna gde,samo ako se ukljuci neko da samo malo potpali,kapiras  Smile  Nego nema veze,ja samo ne zelim da to ode tamo gde ne bi trebalo,ja znam da ti nisi mislio,ali naci ce se neko,pa sam zato napisao,da sasecem da ne krene u tom smeru ne daj boze,jer onda cela moja prica nema smisao,i to nikakav...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 358 359 361 362 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.219 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.