Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 357 358 360 361 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 960300 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung 
Au covece kad cujem da je Misimovic jedan od najboljih veznjaka na planeti ja se najezim. Pa da li je moguce da neko bude tako pristrasan i da izjavljuje tako nesto.

Sta onda da kazemo za Lamparda, Dzerada, Cavia, Balaka, Kaku...ma ne mogu da nabrajam.

Budimo realni, Misimovic je samo porsek i nista vise od toga, na pr. barem duplo slabiji igrac i po kvalitetu i po karijeri od naseg Dejana Stankovica i da ne idemo uopste dalje od toga....

Takav igrac ne da nema mesto u Juventusu, nego ne sme da bude ni dovodjen u vezu sa Juventusom, a da je Modju u Juventusu nikada ne bi ni bio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Није баш за поређење са Станковићем у играчком смислу, јер раде другачије послове. Станковић има толико улога у екипи, а организација је само једна од њих, мада је у њој добар колико је и Крауч у баратању с лоптом.

Највећи проблем са Мисимовићем, колико се мени бар чини, је што игра на мало превазиђен начин. Има сјајно додавање, али је спор, не креће се пуно и самим тим је предвидив и лако га је затворити. Нешто попут Рикелмеа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla YFF35
mob
Samsung Galaxy
po meni je misimovic naprednija verzija milijasa  Smile

malo je brzi i ima precizniji sut kao i centarsut.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung 
Pa upravo to, a to je, slozices se, samo prosecan fudbaler i nista vise od toga....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Misimovic nije za Juve,samo je malo izvikan,ali u Italiji ima takvih,pa jos dva puta takticki disciplinovanijih momaka(jer ih tako uce od malena)...On ne bi napravio nikakvu razliku koja Juventusu znaci,samo bi bio "jos jedan od",a pare bi bile potrosene...

Ne trebaju njima nikakva pojacanja,to je skladan tim koji treba neko da pre svega uklopi,podigne moral tima,napravi atmosferu,poveca takticku disciplinu,ulije ozbiljnost i ambiciju.To je bre Juventus,nije to neki tim(da ne vredjam druge)...To nisu polu proizvodi i igraci koji ne vrede.Sa tim timom,neki treneri bi danas bili u nok-aut fazi Lige Sampiona,i u borbi za tittulu,i to najopustenije...

Juve moze,ali izgleda da je Ciro probao da uradi ono sto je nepojmljivo za Juventus,a to je da igra "za gol vise" a ne "za gol manje" i tu je greska...Mediji,navijaci i javnost ga nisu istrpeli,klub je poceo takvom filozofijom da gubi mnogo bodova,da u tekme ulazi otvoreno,da se nadigrava,u Italiji je to rizicno jako...Pao je moral i sve je krenulo niz brdo...Da je Ciro kao bivsi kapiten osetio to sto Juventus kao klub prosto trazi od svojih trenera,da je ispostovao i ispratio tradiciju i istoriju,i da je napravio od ovoh momaka betonsku ekipu koja ne prima golove,a daje ih onako kako moze i mora(na kvalitet i greske rivala),Juve bi danas bio "tvrd Italijanski tim",sa ne nekom posebnom igrom,ali sa nekakvim rezultatom...Mogao je Ciro ladno da igra ovo sto igra Murinjo,2-3 zadnja vezna(Melo,Sisoko),Diego kao Snajer,varijantu sa krilima sa Djovinkom(Baloteli),varijantu sa 2 spica (da bira),i eto...
Ali revolucija fudbala nije uspela,i Ciro je smaknut...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Јувентус је далеко од складне екипе. У одбрани једино Кијелини ваља и ајде да кажемо Касерес, од кога може бити нешто уколико научи да се контролише и не прави беспотребне прекршаје.

Средина им је пренатрпана сличним играчима, док је напад јалов и истрошен.

Дел Пјеро мора остати, јер је капитен и по мени Јакинта, јер је одличан као замена, док Амаурија требају отерати првим трајектом за Сицилију, а Трезегеу се џентлменски захвалити на сарадњи и помоћи му у налажењу новог клуба. Не би им било лоше ни да га задрже, ако би прихватио редовно седење на клупи као реалност и тек повремене уласке у игру (попут Инзагија у Милану).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S500
Ma kako će, molim te lijepo, Juventus igrat "betonski" sa onom obranom? Svašta. Pa najgore partije i najsramotniji porazi događali su se kada su igrali F. Melo i Sissoko zajedno, i Diego kao trequartista, kao šta ti predlažeš.

Ferrara je napravio ono šta je mogao sa materijalom koji mu je uprava dala. On je u cijeloj priči puno manje kriv od idiota koji su u klub doveli Felipe Mela (a tu su već Sissoko, Poulsen, Marchisio), koji su doveli Diega (a tu su već Del Piero, Giovinco), koji su prodali Zanettija a da nisu doveli D'Agostina (kojeg je Ferrara izričito tražio), koji su obranu "pojačali" sa dvojicom veterana pred penziju, koji su prodali Marchionnija iako je u klubu preostalo samo jedno krilo...

Isti oni koji su Amaurija platili 20 milijuna a čovjek je u ovoj sezoni dao četri gola (sjećam se da su se pojedinci ovdje smijali kad sam ja govorio kako je tip preplaćen). isti oni koji su doveli Tiaga, Salihamidžića i slične škartove.

Nema trenera na kugli zemaljskoj koji bi od tako traljavo sklepane ekipe napravio pobjednički stroj. Nema ga. Ne postoji.

Šta kaže stara poslovica - od govana ne možeš napravit pitu.

Jedno jedin zlatno pravilo transferiranja glasi: ne kupuju se imena nego se kupuju igrači koji su potrebni ekipi. Ni F. Melo, ni Diego, ni Grosso, ni Cannavaro, ni Salihamidžić. ni Amamrui, ni Poulsen...  nisu bili potrebni ekipi. A kupljeni su.

Tu je problem.

P.s. Misimović je igrač istog stila i istog profila kao i Diego. A pošto je Diego već u klubu, samo bi izvanserijski kreten pokušao kupit i Misimovića bez da prethodno ne proda Diega. Šta po svemu sudeći znači da će Blanc i Secco dovest Misimovića.
« Poslednja izmena: 17. Feb 2010, 17:27:29 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ma kako će, molim te lijepo, Juventus igrat "betonski" sa onom obranom? Svašta.

Drago mi je da nemamo isto misljenje,i sto mozemo da razgovaramo.

Ali sve ovo sto si ti napisao su za mene budalastine i lupetanja,i mnogi tvoji tekstovi nemaju pokrice i notorne su baljezgarije,ali nemam poriv da ti to na pocetku svakog posta kazem.Ali niko,ama bas niko komentarisuci tvoje pisanije ne pocinje sa predubedjenjem da su lose kao sto radis ti.Niko ovde ti nikada nije napisao "Kako mislis molim te lepo" ili "svasta"...Ne razumem taj tvoj vokabular "na jebi si mater" sto bi nas narod rekao...I nikada te nisam video da prokomentarises nesto sto je dobro niti da se sa necim slazes.Ali kada je po tvom misljenju lose,onda tekstove pocinjes prvo sa postapalicama tipa "Ajde molim te",ili "Ma to sto si napisao je glupost",a onda razvijas daljnju teoriju koja je navodno apsolutna istina i apsolutno tacna(sto je mahom jako daleko od toga)...A ne daj boze da ti na to neko odgovori malo bezobraznije,na jeziku kojim se ti koristis i koji je tebi normalan,onda kao da jedva docekas da ospes paljbu uvreda...Ali to kada ti ultra bezobrazno komuniciras,to je onda normalno i svi reba da se navikavamo na to...Dozvoljavas nama svima da to tumacimo kao da radis tendenciozno i namerno,i da ti cilj nije komunikacija,razmena stavova i misljenja,nego provociranje i oprpbavanje do koje mere bezobrazluk moze da se trpi...Ovo nisam zeleo da napisem,iako sam video i smeta mi odavno,ali jednostavno,naterao si me vremenom...

Nije u redu i razmisli malo...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6681-7710
Aloooo lopovi, kriza a?  Smile 

Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Mozilla YFF35
mob
Samsung Galaxy
 Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 357 358 360 361 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.