Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 714 715 717 718 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 969897 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Mah... to su gluposti, u biti... netko se zajunio, ne shvaća da postoji i drugačije mišljenje, pa eto, prijavljuje postove kao spamm...

No dobro, tako je kako je. Nikad nisam imao iluzije da mogu nečije mišljenje promijenit. Mogu samo svoje izrazit, i to je to... Ništa se neće rješit ako o tome nastavimo ovdje piskarat...

Uglavnom - da se vratimo na temu...

48 utamica bez poraza, u svakom slučaju hvale vrijedno postignuće.

Ali - isti oni problemi sa početka sezone (pa i od prošle sezone) su i dalje prisutni, a rješenje se ne nazire...

Realizacija - kroničan problem. Danska letva predstavlja samo smetnju, Giovinco bojim se iz utakmice u utakmicu potvrđuje da nije igrač za Juventus.... Ostali i dalje neumorno promašuju....

Conte izgleda odlučio ovog Pogbu forsirat i da mu dogodine bude standardni prvotimac. Mene baš nešto i nije oduševio, ne znam... Ne ulijeva mi neko veliko povjerenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
takav je bio i dzejsonov komentar kad sam pohvalio Pogbu prilikom njegovog ulaska u mecu Juve-Napoli, pa mali dade strasan golaco. Nisam ga nesto detaljnije gledao, ali je jako mlad(ili se vodi da je jako mlad) i ima prostora za napredak kod njega.

Mislim da bi pravo resenje za realizaciju bio Levandovski ili Papis Sise, mada bi oni verovatno kostali 25 miliona, ne znam kakva je finansijska situacija Juventusa, ali znam da dugo nije napravljen neki finansijski ozbiljniji transfer. Mislim na odlaske.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Uf, Lewandowski i realizacija? Nisam baš siguran... još mi je u glavi ono šta je lik promašio protiv Cityja u LP, da ne spominjem festival promašaja na evropskom prvenstvu...

A koji je taj drugi šta ga spominješ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Pa dobro, ali mislim da je kvalitet napadaca i samo ulazenje u sanse. On u poslednje vreme igra lose, ali sam siguran da se radi o odlicnom napadacu i mislim da bi bas legao Juventusu.

Drugi je crnja, koji takodje lose igra u poslednje vreme ali je sjajan igrac. Godinama je resetao u Frajburgu, al ajd to nije neki reper, prosle godine presao u Njuku i mislim da je imao 100% procenat utakmica/golova, fazon 15 utakmica 15 golova, ali nisam siguran u tu informaciju, a obzirom da rolam neku igru mrzi me sad da proveravam.

Uglavnom, mislim da su obojica dobro resenje za Juve i da su daleko bolji napadaci od Matrija, Bendtnera prevare itd.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2012, 23:52:39 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Bili bi bolji - u to nema nikakve sumnje. Naime, i 1 je više od 0, ali je usprkos tome ipak samo 1.

Drugim riječima - iako bi oni donijeli nekakav napredak, bojim se da to nije onakav napredak kakav Juventus treba.

Ali slažem se da su poboljšanja u tom napadačkom dijelu prijeko potrebna, bez obzira tko su i šta su.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Игуаин би се најбоље уклопио у Јувеов концепт игре. Он је нешто најсличније италијанском голгетеру (који високе класе тренутно не постоји за Јувентус). Има човек завршницу као Бог, остало ништа посебно. Ал то треба њима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
ko bre ima zavrsnicu ko Bog?
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Има човек завршницу као Бог, остало ништа посебно.

Смајликојисекрсти  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Nokia 5800 express mus
« Poslednja izmena: 30. Okt 2012, 13:07:28 od nikolapfc89 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Pirlo dve godine bez poraza!

Juventus se može pohvaliti činjenicom da je već 48 utakmica bez poraza, ali Andrea Pirlo je bolji. Njegov niz je, verovali ili ne, još duži!

Poslednji put kada je plejmejker "stare dame" napustio teren pognute glave, zbog poraza njegovog tima, dogodio se 30. oktobra 2010. godine, dakle, pre tačno dve godine, ironijom sudbine, kada je njegov tadašnji tim Milan poražen od njegovog sadašnjeg rezultatom 1:2!

Od tada je italijanski reprezentativac odigrao 53 utakmice, 36 je pobedio, 17 je bilo nerešeno, naravno reč je o utakmicama Serije A.

sportal
« Poslednja izmena: 31. Okt 2012, 15:49:19 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 714 715 717 718 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.