Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 597 598 600 601 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 963634 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Nedved odbio kormilo Juventusa, čeka Češku

Nekadašnji fudbaler "stare dame" i dobar prijatelj predsednika kluba Anjelija mogao je da postane trener crno-belih iz Torina.

Legendarni Čeh u Juventusu je proveo poslednjih osam godina svoje igračke karijere (2001-09), a u razgovoru za "Tutosport" otkrio da mu je nuđeno da postane šef struke tog tima.

Jedino nije precizirao kada se to dogodilo.

"Nuđen mi je posao, ali odbio sam ga. Mislim da nije pravi trenutak za mene da se posvetim trenerskom poslu", rekao je Nedved, nosilac Zlatne lopte 2003. godine.

"Ne kažem da se u budućnosti neću oprobati. Štaviše, velika mi je želja da jednog dana postanem selektor Češke".

Nedved je član uprave "stare dame" i dobar prijatelj Andree Anjelija, sa kojim često igra fudbal i golf. Mada nema nikakvog trenerskog iskustva, realno je pretpostaviti da će klupa Juventusa pre ili kasnije biti njegova...

Posebno ako rezultati ostanu traljavi kao u prethodne dve sezone, kada su ekipu predvodili Ćiro Ferara, Alberto Zakeroni (2009/10), odnosno Luiđi Del Neri.

Novi strateg Juventusa biće Antonio Konte, takođe bivši član crno-belih.

http://www.mondo.rs/s207685/Sport/Sport/Fudbal/Nedved_odbio_kormilo_Juventusa_ceka_Cesku.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung 
Konte preuzeo "staru damu"

Od utorka je i zvanično Antonio Konte novi šef struke Juventusa.

Konte je bivši igrač "stare dame", a do sada je vodio Sijenu i vratio je u Seriju A.

Juventus je saopštio da je Luiđi Del Neri bivši trener, a da je njegovo mesto zauzeo Antonio Konte, koji je u utorak stavio paraf na dvogodišnji ugovor.

"Antonio Konte se vratio u Juventus", stoji u klupskom saopštenju.

"Ovaj put nas neće voditi na terenu nego sa klupe".

U torinskom klubu očekuju da 41-godišnji stručnjak vrati ekipu na staze uspeha, jer Juve je minulu sezonu u Seriji A završio na sedmom mestu i u narednoj neće igrati na evropskoj sceni.

"Juve želi da pobeđuje i imamo nameru da to činimo sa Konteom", izjavio je predsednik Andrea Anjeli.

Antonio Konte je igračku karijeru proveo u dva kluba, Lećeu (1985-1992) i Juventusu (1992-2004), za koji je odigrao 295 utakmica i dao 29 golova.

Prvi trenerski posao bio mu je u Sijeni, gde je bio pomoćnik, a samostalno je vodio Areco, Bari, Atalantu i Sijenu.

mondo.rs
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 17:23:46 od Levec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Нек је са срећом  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Videcemo koliko on vredi...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Samsung S500
Vidjet ćemo.

Isto kao šta smo vidjeli sa Cirom Ferrarom.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Juventusov "plan B" - Iguain

Nakon odlaska Del Nerija, Juventus pre svega želi da pojača napad. Iguain moguće pojačanje, ako ne uspeju da dovedu Kuna Aguera.

Juventus je jedini klub koji je imao zvanične kontakte sa Atletiko Madridom u vezi transfera Kuna Aguera.
Kao plan B stoji dovođenje igrača madridskog Reala. Juve je zainteresovan za Dijaru, Garaja,  a zanimljivo je da se pominju Benzema i Higuain.
Opcija o dovođenju Aguera deluje nemoguće jer Argentinac je očigledno naumio da po svaku cenu zaigra na "Bernabeu".
Rezervni plan bi moglo biti dovođenje Iguaina, iako Iguain nije baš oduševljen italijanskom ligom.
Letnji prelazni rok zvanično počinje 1.jula. Ukoliko Aguero kojim slučajem završi u Realu, prelazak Pipite u Juventus bi bio izgledniji.

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Samsung S500
Ako Higuain košta manje od 5 milijuna, transfer je manje-više siguran.

Jebi ga, stadion se izgradio, i tako to...
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Kjelini:''Juventusu potrebni igrači koji prave razliku!''

Stameni defanzivac ''bjankonera'' želi da klub dovede što bolja pojačanja ovog leta. Po njemu, Juve ima dobro jezgro tima. Pravi potez angažovanje Kontea kao trenera.

Univerzalni defanzivac Juventusa, Đorđo Kjelini smatra da njegov klub treba dovesti kvalitetna pojačanja, koja bi pravila razliku na terenu, ali napominje da korenite promene nisu potrebne.

''Trebaju nam fudbaleri koji prave ratliku. Već smo promenili mnogo stvari i mislim da bi bilo u redu da nema mnogo promena. Važno je što imamo dobru bazu, tako da nam duže vreme za uigravanje nije potrebno. Novi stadion i ambiciozan projekat bi trebalo da budu dovoljni za novajlije'', kaže štoper.

Nije igrao zajedno sa novim trenerom Antonijom Konteom, ali misli da je napravljen dobar izbor kormilara.

''Nisam imao prilike da igram zajedno sa njim, ali sam primetio njegovu pas igru i entuzijazam. Navijači su tražili Kontea, ali to nije glavni razlog što ga je Juventus doveo. Dobar izbor naših čelnika'', smatra Kjelini.

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Samsung S500
Isto, ali baš isto, je Chiellini govorio i kad je doveden Ranieri, i kad je doveden Ferrara, i kad je doveden Delneri.

Svi ti treneri bili su "dobar izbor klupskih čelnika" i svim tim trenerima su klupski čelnici dali otkaz.

Pa sad se ti misli...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N95
Кијелини тренер...овај српортски директор...овај предсједник...јбм ли га  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 597 598 600 601 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.