Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 469 470 472 473 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 962826 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S500
А како ти знаш шта сам ја мислио? Ваљда ја знам на шта сам циљао. А то сигурно није да саиграчи мрзе Милоша Красића јер је Србин. То само Хрвату може пасти на памет.

Ne znam ja šta si ti mislip, ja sam vidiom šta si ti napisao.

Ako si ti mislio nešto drugo od onoga šta si napisao, onda si trebao napisat to šta si mislio.

Што није ни приближно ономе како си ти називао остале играче Јувентуса.

Naravno danije ni približno. To šta si ti napisao za Pepea je milijun puta gore.

Иначе то што је дао један гол и наместио два довољно говори колико је он добар играч и колико добро игра у Јувентусу.

Pa recimo, to šta je Pepe da jedan gol za Juventus govori slijedeće: dao je 100% više golova za Juventus nego Krasić.

Smile

On topic:

Jesam li ja govorio da pobjeda protiv očajno lošeg udinesea ne znači ništa? Jesam.
Jesam li ja govorio da ekipa nije ni blizu složena, dobra, sređena? Jesam.
Jesam li upozoravao da ove sezone nema mjesta ni optimizmu, ni visokim željama, nadama i očekivanjima? Jesam.

Jesu li četri boda iz četri kola katastrofa? Jesu.
Je li deset primljenih golova u pet utakmica katastrofa? Je.
Je li jedna pobjeda u pet utakmica katastrofa? Je.

Je li Juventus u govnima iz kojih se neće izvuć još najmanje dvije godine? Je.

P.S. Tko je uvijek u pravu? Ja.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Sep 2010, 13:39:23 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Види мајсторе, заиста ценим твоје мишљење на овом форуму али почни и ти да цениш друга.
Стављаш ми у уста ствари које нисам рекао.

Citat
Красићеви саиграчи би могли мало мање да буду себични и да чешће напади иду преко њега...

Јесам ли ја овде споменуо да су његови саиграчи себични или анти-срби?

Можеш ти завлачити колико хоћеш, али јасно је овде шта сам написао и да ту нема никаквих скривених порука. Ова себичност се највише односи на Кваљарелу који шутира на гол из било које ситуације без обзира на то у колико су бољем положају његови саиграчи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
Мојне Трле да се Сплит извињава ил признаје да је погрешио пашће Бурек......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ма не тражим ја да се мени он извињава. Само нек престане да тврди оно што ја нисам рекао и у реду је.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S500
Види мајсторе, заиста ценим твоје мишљење на овом форуму али почни и ти да цениш друга.
Стављаш ми у уста ствари које нисам рекао.

Citat
Красићеви саиграчи би могли мало мање да буду себични и да чешће напади иду преко њега...

Јесам ли ја овде споменуо да су његови саиграчи себични или анти-срби?

Nisi rekao. Implicirao si.

Ja sam upotrijebio riječ "implicirao". Pročitaj još jednom, ako ne vjeruješ.

Можеш ти завлачити колико хоћеш, али јасно је овде шта сам написао и да ту нема никаквих скривених порука. Ова себичност се највише односи на Кваљарелу који шутира на гол из било које ситуације без обзира на то у колико су бољем положају његови саиграчи.

Je li po tvojem mišljenju Quagliarela svojom "sebičnošću" isključivo šikanira Krasića?
Je li on po tvojem mišljenju dodaje svima, ali jedino ne želi dodat Krasiću?
Je li on po tvojem mišljenju šutira samo kada je Krasić u boljoj poziciji, a ako je netko drugi (a ne Krasić) u boljoj poziciji onda tome drugome dodaje?
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Sve se neckam, ali sad moram da procitam sta je to Trstra rekao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Nisi rekao. Implicirao si.

Нисам.

Citat
Je li po tvojem mišljenju Quagliarela svojom "sebičnošću" isključivo šikanira Krasića?

Искључиво не. Кад је неко себичан, себичан је према свима. Проблем је што се он често налази на десној страни (по којој Красић најчешће напада) и има прилику најчешће да сарађује са њим, али за сада то не иде.

Citat
Je li on po tvojem mišljenju dodaje svima, ali jedino ne želi dodat Krasiću?

Не, то је ствар због које си ме ти напао.

Citat
Je li on po tvojem mišljenju šutira samo kada je Krasić u boljoj poziciji, a ako je netko drugi (a ne Krasić) u boljoj poziciji onda tome drugome dodaje?

И ово такође.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 6700
Faco Trle nigde nije spomenuo da su svi anti-Srbi u Juventusu nego je rekao samo da bi mogli malo vise da mu salju loptu
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung S500
Нисам.

Jesi.

Искључиво не. Кад је неко себичан, себичан је према свима. Проблем је што се он често налази на десној страни (по којој Красић најчешће напада) и има прилику најчешће да сарађује са њим, али за сада то не иде.

A nije ti slučajno palo na pamet da je možda trener tako postavio igru da Quagliarela ulazi s desne strane prema golu?

Kad kažeš da bi Krasić bio uspješniji kada bi njemu siugrači dodavali loptu, onda impliciraš da suigrači njemu, samo njemu i nikom drugom osim njega ne dodaju loptu.

kad kažeš da su Juventusovi napadači sebični i uopće ne surađuju sa veznoj linijom, ond aimpliciraš da vezni igrači (svi vezni igrači) ne dobivaju lopte od napadača.

Ako si mislio reć da vezni igrači ne dobivaju lopte od napadača, onda asi to tako trebao napisat.

Не, то је ствар због које си ме ти напао.

И ово такође.

Nitko tebe nije napao, ne budi paranoičan.

Komentirao sam tvoj kometar onako kako je napisan i to isključivo zbog onoga šta je napisano u tvom komentaru.

I kao šta sam do sada barem pet puta naglasio:

Tvoj je komentar bio glup pa sam se ja na njega nadovezao podjednako glupim kometarom, održavajući na taj način glupu razinu kakva je bila uspostavljena.

I stvarno mi nije jasno kako možeš od tako nečeg šta je u satrtu bilo tako glupo napravit ovakav problem?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Нисам.

Citat
A nije ti slučajno palo na pamet da je možda trener tako postavio igru da Quagliarela ulazi s desne strane prema golu?

И да шутира са 30 метара 10 пута на утакмици? Није. Јер би то био најглупљи тренер на свету. А Дел Нери то није сигурно.

Citat
Kad kažeš da bi Krasić bio uspješniji kada bi njemu siugrači dodavali loptu, onda impliciraš da suigrači njemu, samo njemu i nikom drugom osim njega ne dodaju loptu.

Не ти си рекао да ја имплицирам да му не дају лопту зато што је Србин. Односно зато што су они Анти-Срби.

Citat
Ako si mislio reć da vezni igrači ne dobivaju lopte od napadača, onda asi to tako trebao napisat.

Не, ја то нисам мислио. Додавање није равномерно искоришћено, и често се дешава да Јуветнус напада по 15-так минута само по једној страни.

Citat
Tvoj je komentar bio glup pa sam se ja na njega nadovezao podjednako glupim kometarom, održavajući na taj način glupu razinu kakva je bila uspostavljena.

Велика је разлика. Ја свој коментар не сматрам глупим, ти твој сматраш.  Smile

Citat
I stvarno mi nije jasno kako možeš od tako nečeg šta je u satrtu bilo tako glupo napravit ovakav problem?

Ти си направио проблем, не ја. Ниси ваљда стварно мислио да ћу само онако прећи преко онакве глупости какву си ти написао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 469 470 472 473 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.