Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 397 398 400 401 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 965082 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Goranac ja ti verujem da bi ga ti zaustavio   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Pravilo je slijedeće:  "ch" je uvijek "k", a c+i ili c+e je uvijek "ći" odn. "će". Drugim riječima, ako je iza slova "c" slovo "h", onda se to čita kao "k" (a "h" se u talijanskom nikad ne izgovara), a ako je iza slova "c" slovo "i" ili "e" onda će c čita kao ć

Prema tome, Bonucci je Bonući a Ranocchia je Ranokia

Diego je jednostavno preskup da bi ga netko kupio. Jer, sad je svima jasno da on ne vrijedi tih novaca koje je ona kreten Secco za njega dao.

Ista je stvar sa Amaurijem - preskup je. Nitko nije blesav platit toliek pare za škart robu.

(Ко)лектор  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Djovinko je sjajan igrac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Не знам због чега је Бетега отишао. Али баш сам се био обрадовао кад је дошао у клуб. Јебем ли га, не знам шта да мислим  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Није зло као ови идиоти што су већ добили шут карту, него је човек који превише воли Јувентус. Не знам због чега је добио отказ, али углавном је неко неслагање око тренера/играча.

Горанац, шта да? Објасни што је малодушан.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2010, 20:20:41 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Je li to Betega? Je, je Betega  Smile

Tako sam i ja nesto mislio. Vojnik kluba itd, znam da su se navijaci obradovali kad je dosao u toku sezone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung S500
Ja ti rekoh.Dovedi mi ga nekako da meni uzme duel,nijesam u treningu ko zna od kad.E onda cu bolje da ti argumentujem,ovako-tezak kurac!

Ma da, moćan si i snažan. Neprelazan.

Zato ti ovdje drkaš po forumu, a Giovinco (koji tebe u duelu ne bi dobio) se profesionalno bavi nogometom.

I Mesi i Pedro su 100 puta snazniji od njega.U svakom smislu.Ja jos ne vidjeh da ih neko oduva ko sto svi rade sa Djovinkom.. Smile
Pa pazi,kada udje mali mrav na teren,brzi od ostalih(opet ne korisno) svakako da se nesto mijenja,logicno,zar ne,kuzis? Smile

Inače, bio si sa Pedrom i sa Messijem i sa Giovincom u teretani, odradio par treninga, pa si vidio tko je jači a tko slabiji?

Kad je to točno bilo, daj nam reci.

Ili možda samo sereš? Ono, možda. Eventualno.  Smile

Pokusao je i Del Orno,pa nije uspio.Jednostavno,on je fizicki perfektan,kao sto je i K.Ronaldo.A sad,ako ides nekom da je slomis,onda to mozes u svako doba da uradis. Smile

Ma da. Perfekcija u fizičkom smislu. U svaskom udžbeniku anatomije stoji Messijeva slika kao primjer idealne tjelesne građe.

I inače je u medicini poznato da osobe sa hormonalnim poremećajima rasta su vrlo često (ako ne i redovito) fizički idealni. I perfektni.

Dobro, jel' čitaš ti ovo šta napišeš? Jesi li ti uopće svjestan kakve budalaštine piskaraš?

Messi je imao ozbiljan endokrinološki poremećaj. Mislim da točna dijagnoza glasi deficijencija somatotropina (manjak hormona rasta). To je vrlo ozbiljna bolest koja se jako teško liječi intenzivnim hormonalnim terapijama.

Da Barcelona nije uložila u njega i u njegovo liječenje strašne pare, on bi dana bio bogalj. Srećom po njega (i po nas koji gledamo nogomet) ta je njegova bolest koliko-toliko sanirana, i on danas igra.

Čovjek je viši od Giovinca 5 centimetra, i teži 5 kilograma. I zbog tih 5 cm i 5 kg Messi je za tebe fizički perfektan (iako ima medicinski utvrđenu bolest - poremećaj rasta) dok je Giovinco "kurac".

Medicinska znanost tvrdi da Messi nije fizički perfektan, nego da je bolestan i mora se liječit. S druge strane, ti tvrdiš kako je Messi fizički perfektan.

Da, ti si u pravu. A ovi doktori su, po tvojoj "logici", također "kurac". Vjerovatno je i sam Messi kreten jer je uzimao lijekove. A trebao je u stvari samo s tobom razgovarat, da mu kažeš kako je on fizički perfektan.

Kao šta rekoh - sereš.

A čuj... Bettega je doveden od strane Blancove i Seccove uprave. Budući da Agneli i Marota "čiste" sve takve ljude, onda je čistka zahvatilai Bettegu.

Plust toga, Bettega vuće teret Moggijeve afere, u koju je bio uključen (iako za ništa nije ni osuđen ni kažnjen).

Zbog svega toga skupa, izgleda da je nova garnitura procijenila kako Bettega mora ić. Jebi ga.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2010, 11:03:37 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Ma da, moćan si i snažan. Neprelazan.

Zato ti ovdje drkaš po forumu, a Giovinco (koji tebe u duelu ne bi dobio) se profesionalno bavi nogometom.

Za svoje godine,bez trenaznog procesa vec 3 godine,2 kutije cigareta,fizicki sam i vise nego snazan.A za Djovinka ti i ne treba neka snaga,evo,zvacu ja moju babu,ako je predje,kupicu mu cokoladu... Smile

Citat
Inače, bio si sa Pedrom i sa Messijem i sa Giovincom u teretani, odradio par treninga, pa si vidio tko je jači a tko slabiji?

Kad je to točno bilo, daj nam reci.

Ili možda samo sereš? Ono, možda. Eventualno.

Eventualno pokusavas da se napravis pametan,a gle cuda,ne ide ti,kaj ti se desava u glavi?

Toliko pametan,da spominjes teretanu... Smile

Citat
Ma da. Perfekcija u fizičkom smislu. U svaskom udžbeniku anatomije stoji Messijeva slika kao primjer idealne tjelesne građe.

I inače je u medicini poznato da osobe sa hormonalnim poremećajima rasta su vrlo često (ako ne i redovito) fizički idealni. I perfektni.

Dobro, jel' čitaš ti ovo šta napišeš? Jesi li ti uopće svjestan kakve budalaštine piskaraš?

Messi je imao ozbiljan endokrinološki poremećaj. Mislim da točna dijagnoza glasi deficijencija somatotropina (manjak hormona rasta). To je vrlo ozbiljna bolest koja se jako teško liječi intenzivnim hormonalnim terapijama.

Da Barcelona nije uložila u njega i u njegovo liječenje strašne pare, on bi dana bio bogalj. Srećom po njega (i po nas koji gledamo nogomet) ta je njegova bolest koliko-toliko sanirana, i on danas igra.

Čovjek je viši od Giovinca 5 centimetra, i teži 5 kilograma. I zbog tih 5 cm i 5 kg Messi je za tebe fizički perfektan (iako ima medicinski utvrđenu bolest - poremećaj rasta) dok je Giovinco "kurac".

Medicinska znanost tvrdi da Messi nije fizički perfektan, nego da je bolestan i mora se liječit. S druge strane, ti tvrdiš kako je Messi fizički perfektan.

Da, ti si u pravu. A ovi doktori su, po tvojoj "logici", također "kurac". Vjerovatno je i sam Messi kreten jer je uzimao lijekove. A trebao je u stvari samo s tobom razgovarat, da mu kažeš kako je on fizički perfektan.

Kao šta rekoh - sereš.

Opet pokusavas nesto,sto je nemoguce da postignes.

Uporediti Mesija i Djovinka,ne samo u fudbalskom smislu u vidi znanja,vec u fizickom smislu na terenu(ne u teretani  Smiley 1  ) je teska boranija.

Kada dodjemo do "usporedbe" ove dvojice,dobijamo Mesija u obliku Zevsa.Perfektan je u svakom smislu u tom segmentu igre.

Jos nije dozivio Mesi da ga odbaciju ko perce u nekom duelu.A,igrao je protiv Engleza,Italijana,Spanaca,Njemaca..i gle cuda,sa svima se posprdao.A da bi to uradio,moras biti i fizicki snazan.Uzmes za primer "mrava".Zna da dribla,brz je(nista posebno u razumjevanju fudbala) i samo ga dotaknes,on se odvali ko detence neko.I da,to je taj igrac,Juve ce da gradi igru na njegovoj osnovi,da,da..Bas ce to biti pametno.. Smile

Znaci,sto se tice anatomeije,"ljecnika" i drugih sranja,batali,i ne idi izokola,jer onda dolazis do dijagnoze koju drugima pripusujes-SERES!

Djovinko je tezak kurac od fudbalera.Proci ce kao i Fodja.I on je bio mali,brz,nejak,i svi su pricali o njemu kao extra talentu i velikom fudbaleru,da,da...Postade on to.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung S500
Da. Potpuno si u pravu.

Ti sve možeš. Ti si jak, moćan i neprelazan. Tebe profesionalni nogometaš sa prvoligaškim iskustvom ne može dobit u duelu.

Također, Messi je fizički perfektan. Iako ima dijagonosticiranu teško hormonalno poremećenje.

A i inače su bolesni ljudi fizički perfektni. To se uči na prvoj godini medicinskog fakulteta. Boelst = fizička perfekcija.

Nego, daj ti meni reci, jel' ti se neugodno ovako sramotit pred svima? Mislim, meni je više dopizdilo šamarat te ovako lijevo i desno po forumu...

IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 397 398 400 401 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.