Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 332 333 335 336 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juventus F.C. - La Signora Vecchia  (Pročitano 966678 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1874
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6233
Bez sposobne uprave i prave selekcije igraca ne moze nista da se uradi Smile

Jeste da navijam za Inter ali sve mi se cini da uprava Juventus kao da hoce namerno da unisti klub ili jednostavno ne znaju da rade svoj posao Smile

Ne znam kako klub ovakvog renomea moze da drzi ovakvu upravu ovoliki dugo vremena  i ako ubrzo ne dodje do promena lose se makar ja to mislim pise Juventusu Smile

« Poslednja izmena: 19. Jan 2010, 13:35:27 od MeXoRiuS_92 »
IP sačuvana
social share

[/img]

Our generation will have to repent not only for the words and acts of the Children of Darkness, but also for the fear and apathy of the Children of Light." Dr. Martin Luther King, Jr
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Chiellini najbolji defanzivac u 2009.

Giorgio Chiellini je proglašen za najboljeg odbrambenog igrača za prethodnu sezonu tokom koje je nastupio na 37 utakmica u svim takmičenjima, postigao 5 golova (27 utakmica u prvenstvu i 4 gola). Za Giorgia su glasale njegove kolege i tako mu dodjelili nagradu Fudbalski Oskar za 2009. godinu, odnosno nagradu za najboljeg odbrambenog igrača.

Giorgio je posle prijema nagrade govorio o njegovom zadovoljstvu zbog primanja ovakvog priznjanja, ali i o teškim trenutcima u kojim se nalazi Juventus:

"Srećan sam što mi je uručena ova nagrada, najviše zbog toga što mi je dodjeljena od strane mojih kolega, ali nisam previše srećan zbog teškog perioda kroz koji prolazimo."

O načinu kako izaći iz krize Giorgio se ne dvoumi:

"Ne mogu nam alibi biti povređeni igrači. Mi moramo da se oporavimo, na jedan ili drugi način. Postoji mnogo razloga, ali sada jedino trebamo da razmišljamo o pobjedi nad Romom. To će biti veoma važan meč za naš moral, koji je trenutno vaoma nizak. Promjene ne klupi? Mi svo svi na istom brodu i ja i moji saigrači se nadam da će Ferrara ostati."

http://www.juvefans.info/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Da, Ranieri je sve ono šta sam ja napisao, i jošpuno više. Pogledaj samo njegove trenerske "uspjehe" (kojih nema) i sve će ti bit jasno.
Citat
Trezeguet i Del Piero su već godinama u top 3 napada lige. Kooiko god se meni osobno ne sviđa Trezeguet, njegova statistika govorim sama za sebe.

Tog čovjeka ili treba prodat za dobre pare pa dovest novog napadača, ili ostavit da igra. Del Piero je, jednostavno, najboji talijanski nogometaš u zadnjih 15 godina. Dovodit u pitanje kvalitet tih igrača je smiješno, pogotovo ako se ima u vidu činjenica da je Juventus prošlek sezone imao drugi najefikasniji napada lige.

Ovom i ovakvom Juventusu potreba je gomila igrača, ali vratar i napadači nisu ono šta Juventusu sada treba.

Niko ne dovodi u pitanje kvalitet,ali jednostavno,kada nekom prodje vrijeme,onda je vrijeme za rastanak.
Trezege kuburi sa povredama,vise je van terena nego na terenu.Del Piero takodje,i koliki god majstor bio,nemoze igrati na vecem nivou od nekog dobrog napadaca od 25 godina.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Bufon najbolji golman u poslednjih 20 godina

Điđi pobedio Ikera Kasiljasa i Šmajhela. Pomračio slavu legendarnog Dina Zofa, Italijani ga smatraju najboljim čuvarom mreže u istoriji.

Institut za fudbalsku istoriju i statistiku proglasio je najboljeg golmana sveta u poslednje dve dekade.

Prema očekivanjima u pitanju je golman Juventusa i svetskih prvaka Italijana, Đanluiđi Bufon. On je u glasanju pobedio čuvara mreže španskog Reala, Ikera Kasiljasa, dok je treći bio Peter Šmajhel.

Bufona većina smatra i za najboljeg čuvara mreže u istoriji italijanskog fudbala, a pomračio je slavu takođe svetskog prvaka i Juventusove legende Dina Zofa.

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Jedan je Djidji   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Trezeguet i Del Piero su već godinama u top 3 napada lige. Kooiko god se meni osobno ne sviđa Trezeguet, njegova statistika govorim sama za sebe.

Tog čovjeka ili treba prodat za dobre pare pa dovest novog napadača, ili ostavit da igra. Del Piero je, jednostavno, najboji talijanski nogometaš u zadnjih 15 godina. Dovodit u pitanje kvalitet tih igrača je smiješno, pogotovo ako se ima u vidu činjenica da je Juventus prošlek sezone imao drugi najefikasniji napada lige.

Napokon  Smile  Smile Smile

Kad budes nekad dolazio u sa, imas desetku u citav i koliko god luka budes htjeo  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung S500
Niko ne dovodi u pitanje kvalitet,ali jednostavno,kada nekom prodje vrijeme,onda je vrijeme za rastanak.
Trezege kuburi sa povredama,vise je van terena nego na terenu.Del Piero takodje,i koliki god majstor bio,nemoze igrati na vecem nivou od nekog dobrog napadaca od 25 godina.

Ti si dovodio u pitanje njihovu kvalitetu.

Del Piero je prošle sezone praktički sam dovukao Juventus do drugog mjesta na tabeli, pritom zabio 15 golova i namjestio još najmanje toliko. I sve to sa 35 godina.

Trezeguet je najbolji ne-Talijan strijelac u povijesti Juventusa, kluba starog preko 100 godina u kojem su igrale desetine svjetskih klasa.

Obojica su i dalje aktivni igrači, i dalje igraju i zabijaju golove.

Vincenzo Iaquinta je standardni talijanski reprezentativac, čovjek koji je ove godine u 8 utakmica zabio 4 gola, i koji u karijeri ima 118 golova u 383 odigrane utakmice, šta je prosjek od 0.3 gola po utakmici kakvog se niti jedan svjetski napadač ne bi posramio.

Po n-ti put ponavljam - prošle sezone ti isti igrači koje ti sada proglašavaš "starim željezom" zabili su 69 golova u prvenstvu (šta daje prosjek od 1.8 gola po utakmici).

Napadači nisu Juventusov problem. Napadači nisu stvar koja se mora hitno rješavat. Napadači nisu igrači koje se mora sada tražit.

A pogotovo nije potrebno (kao šta ti kažeš) kupovat tri napadača.

Problem je obrana. Problem je potpuno raštiman i neuravnotežen vezni red. Problem je trener. I iznad svega, prije svega i više od svega, problem je uprava.

Riješe li se samo dva od tri gore navedena problema, napadači će sigurno opet zabijat prosječno 1.8 golova po utakmici.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson W810i
Jasno mi je za onaj 1 gol, al kako ce da daju 0.8 golova?  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung E250
Ognjene jel bi voleo da ti st_faca bude najbolji drug?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson W810i
Ognjene jel bi voleo da ti st_faca bude najbolji drug?

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 332 333 335 336 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.604 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.