Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Maj 2026, 02:11:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Justice League (2017)  (Pročitano 51771 puta)
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
Udario ga dok je bio okrenut leđima i još mu naglasio da beži. Protiv Supermana isto pomoću opreme i strele sa kryptonite. Ovako kada ga je Supermen uhvatio i zviznuo odleteo. Kao i u filmu. Jel bi Batman preživeo da je Superman nastavio ili bolje samo pesnicama da su se tukli ili duže od Supermana da ga je Steppenwolf uhvatio i počeo da mlati? Ja sam pitao jel treba Batman da se bije pesnicama kao Superman ili logičnije da koristi svoju opremu. Ispade Batman fizički snažniji od Supermana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Naglasak na "opremu", a ne na "puske i pistolje". U opremu spada i batarang koji sam pominjao. Oprema moze da bude i bokser od kriptonita recimo. Cela poenta Betmena je da ima taj kod. Kada mu stavis pistolj i pusku postaje jos jedan kriminalac na ulici koji ide i puca. I iz nekog razloga kod Snajdera "zigose zrtve" svojim znakom. Betmen nije Ajron Men. Nije proizvodjac oruzja koji leti i puca rakete. Betmen nije Dedsot koji se ne libi da puca na sve sto se krece. Betmen je neko ko je treniran u borilackim vestinama i tako se i bori. Tako da, i ti i Snajder daleko masite poentu toga i to je moglo da bude bolje odradjeno. Doduse cuo sam da se Betflek bio podgojio za dosnimavanja pa je mozda i do toga. Ali to ne menja cinjenicu da Snajder esencijalno ne razume sta je koji lik. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
Ne mašim ja poentu, ti mašiš a i pitanja koja sam postavio. Oprema je i batsuit. Onda neka igra šah sa nekima koji nisu sa Zemlje i koji su pretnja životu ljudi.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2e439a889ad141715ba367703b2c273f.jpg
(118.16 KB, 551x828)
« Poslednja izmena: 26. Mar 2021, 23:36:15 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
Gle, ideja "Betmen ne ubija" potiče od zlatnog doba stripa, kada je odlučeno da mračni vitez neće koristiti oružje niti ubijati, jer mu je prva žrtva bila Joker.

Cilj je bio da se izgradi pozitivan uzor za generacije koje su čitale strip, naručito tokom masovne cenzure istog počevši od 1954. do početka 2000.tih godina

E sada u samom stripu je pravilo o Batmanu koji ne ubija poštovano do današnjih dana, mada je recimo u Batmanu iz 1988. i nastavku iz 1992. god. Betmen poubijao dosta njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
ma jebes te stripove
zagor i dilan su zakon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Naravno
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
Neki su ljudi tražili da im se poredi film sa stripovima koji su adaptirani. A vi gospodo, kada se (ako se pojavi) adaptacija  Zagora, slobodno.

O Dilan Dogovim adaptacijama, sem Cemetery Man (1994) koji ste garant gledali i imate predstavu o čemu pričam (u prevodu - ne jedite govna i pravite se pametni Smile), bolje da ne pričam, za njih je Justice League marka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
marka  Smile Smile Smile
kod nas sigurno ne
porediti strip i film je kao dupe i oko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
Ne, poredim film i film (Dylan Dog: Dead of Night i Justice League). To što čitaš napamet, promeniš dioptriju ili otvori temu o Dilan Dogu, pa tamo idi piši koliko ti je srcu milo.

Ne dođeš vamo da bi pisao šta je tebi bolje, jer ako jeste, more power to you. Ovo je tema o Justice League, ako ne znaš materiju, ne pravi se pametan i da pišeš da je tebi zakon nešto nevezano i offtopic-uješ. Nekada ako nemaš šta pametno pisati, jednostavo - jebeno ne piši.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2021, 06:19:41 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7244
... A vi gospodo, kada se (ako se pojavi) adaptacija  Zagora, slobodno.

https://www.imdb.com/title/tt0320785/

« Poslednja izmena: 30. Mar 2021, 09:20:07 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Maj 2026, 02:11:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: League Justice

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.