Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 19:31:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jupiter  (Pročitano 79465 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
JUPITER

U OVNU Ovo su vrlo dinamicne osobe,aktivni,energicni ali i violentni.Skloni filozofiji,religiji,misticizmu,putovanjima.Mogu biti i jako uspesni u sportu i tehnickim inovacijama,pravu,jake su intelektualne discipline.Velikodusni su i plemeniti,optimisti ali mogu biti i holericni.

U BIKU  Ovo je jako dobar polozaj za ekonomiju,trgovinu pa posebno trgovinu nekretninama,umetninama i sl.Moguce je nasledstvo nekretnine ili sticanje imetka kroz zenu.

U BLIZANCIMA  Ovo je vrlo slab polozaj Jupitera prvenstveno u finansijskom pogledu.Medjutim osobe sa ovim polozajem Jupitera su vrlo moralne,religiozne,pravedne i dobrodusne..Takodje imaju smisla za nauku,matematiku i sl.

U RAKU  Osnovne karakteristike Jupitera su posebno naglasene u znaku Raka.Osobe sa ovim polozajem Jupitera mogu profitirati kroz trgovinu naftom,alkoholom pa i nekretninama.Takodje ovaj polozaj daje smisao za ekonomiju,religiju ili nauku.Ovo su kulturne,moralne i pravedne osobe.

U LAVU  Ovaj polozaj Jupitera posebno naglasava duhovne kvalitete,osobe sa ovim polozajem su naklonjene diplomatiji.Imaju smisla za pravo,nauku,politiku i organizaciju.Oni teze visokim polozajuma,otvoreni su i ambiciozni,karijeristi.

U DEVICI  Kvaliteti Jupitera su u ovom polozaju znatno oslabljeni.Osobe sa ovim polozajem Jupitera su devijantne moralnosti,nisu posebno religiozni.Medjutim intelekt je veoma izrazen pa se mogu okrenuti drustvenim naukama,pravu i finansijama.

U VAGI  Ovo su vrlo kulturne osobe retko bez visokog obrazovanja,cesto umetnici,estete.Uzivaju u zadovoljstvima,lagodnosti i javnom zivotu i radu.Ali mogu biti i rasipnici i hedonisti.

U SKORPIJI  Mnogi od kvaliteta Jupitera se gube u ovom znaku;Pa ipak ovaj polozaj daje odlicnu sposobnost organizacije.Osobe sa ovim polozajem vole da dominiraju,cesto su nepravedni pa i agresivni.Dosta vojnih lica ima ovaj polozaj Jupitera.

U STRELCU  Ovo je najjaci polozaj Jupitera jer se on ovde nalazi u svom sedistu.Ovaj polozaj pre svega moze doneti uspeha u inostranstvu,pomoc stranaca i sl. Osobe sa ovim polozajem privlaci pravda,humanost,razne nauke pa i religija i duhovnost.Ovo su takodje odlicni sportisti,politicari,diplomate,vrlo su dostojanstveni i pravedni.

U JARCU  Ovo je polozaj koji dosta smanjuje osobine Jupitera jer je on ovde u padu.Novac je ovde moguc samo kroz tezak rad ili stednju.Osobe sa ovim polozajem Jupitera imaju interesa za ekonomiju pa i prava.Ove osobe su cesto egoisti,materijalisti koji se uzasavaju finansijskog kraha.

U VODOLIJI  Osobe sa ovim polozajem Jupitera su pravi duhovni inovatori.Vrlo su originalni,imaju smisla za tehniku,elektrotehniku,informatiku,fiziku i sl.Vedrog su duha,optimisti,jakog karaktera,individualisti posebne ideologije.

U RIBAMA  Ovo je polozaj koji prvenstveno daje religioznost,jak duh i mudrost.Ovo su posebno humane osobe,filozofi,umetnici a nekada i naucnici koji teze da ujedine duhovno u naucna shvatanja.Medjutim ovim osobama je vrlo cesto neophodna izolacija kako bi sakupili energiju.Ovaj polozaj vrlo cesto donosi zivot preko mora u drugoj polovini zivota.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jupiter
U 1. kuci  Jupiter u ovompolozaju daje  otmene osobe sa jakim sarmom,dobre manipulatore i organizatore.Imaju dosta srece i protekcija.
U 2. kuci  ovo su osobe koje zanju od kamena da naprave novac,imaju dosta dobitaka od javnih poslova,izuzetno sposobne osobe.
U 3. kuci  osobe sa ovompozicijom su talentovane za knjizevnost,dobici od  bliznjih ili kroz putovanja.
U 4. kuci  ove osobe imaju lepe domove,dobre odnose sa bliznjima i dobitke od istih.Bogatstvo i porodicnu harmoniju u drugoj polovini zivota.
U 5. kuci    ovaj polozaj donosi dosta ljubavi,uspeh u finansijskim spekulacijama,kreativnost,lepu i vaspitanu decu.
U 6. kuci  ove osobe mogu imati isceliteljske sposobnosti,uspeh u cinovnickoj klasi,dobro zdravlje i odnose sa kolegama.
U 7 kuci  ove osobe cesto imaju dosta veza,poularne su i omiljene u javnosti.Dobit od drustva,partnerskih poslova ili nakon braka.
U 8. kuci  osobe sa ovompozicijom Jupitera imaju dosta finansijske podrske drugih,cesto su zavisni ili profitiraju nasledstvom.
U 9. kuci  ovo su uglavnom visoko obrazovane osobe,sirokih itelektualnih vidika.Imaju uspeha u filozofiji,zakonu,religiji i metafizici ili kroz putovanja.
U 10. kuci  ove osobe imsju uglavnom dobar odnos sa ocem,pomoc,stranaca ili svestenih lica.Uspon u javnosti,povoljne okolnosti i uspesnu karijeru.
U 11. kuci  osobe sa ovim polozajem imaju dosta prijatelja i pomoci od prijatelja,ostvarenje planova,dosta sluzbenih odnosa.
U 12. kuci  ove osobe imaju uspeha samo u tajnim,povucenim,institucionim poslovima ili u inostranstvu u okultizmu i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Jupiterovo kraljevstvo - 2007   

Jupiter - planet sreće, uspjeha, životnih uspona, visokih položaja, ugleda, vjere, duhovnosti, pravde i velikodušnosti, 25. 11. 2006. ulazi u znak Strijelca kojim prirodno vlada, dakle dolazi u svoje sjedište i tu će boraviti sve do 18. 12. 2007. Na istoj poziciji nalazi se svakih 12 godina. U mitologiji je povezan s vrhovnim bogom Zeusom, on je kralj svih bogova, pravedan, velikodušan i mudar. Nalazeći se u svom vladajućem znaku pokazat će se u punom svjetlu, bit će upravo ono što je, pa je za očekivati da će 2007. godina biti obilježena značajnim događajima, prilikama da puno toga sagledamo na pozitivniji način i da potaknemo u sebi vjeru u bolje sutra.

U prvom planu će biti vjera i to ona univerzalna, koju osjećamo duboko u duši, vjera koju je nemoguće uništiti jer je to ono što izvire iz nas. Pravda će tražiti put da bude zadovoljena, tako da bi se na mnogim područjima mogla očekivati promjena pravnog sustava. Obrazovanje će također biti na cijeni, svaka vrsta znanja će imati svoj značaj. Mnogi će potražiti neke odgovore duboko u sebi, a to vodi osvještavanju, pogotovo kada je riječ o prirodi i njenim vrijednostima.

Možemo očekivati sve više akcija vezanih za očuvanje prirode jer ćemo konačno postati svjesni da smo i mi dio te prirode i da od nje živimo. Iako ne možemo očekivati čuda, Jupiter u svojoj najjačoj poziciji može napraviti puno dobra, pa ako i najmanje poduzmemo nešto u bilo kakvom obliku poboljšanja, bit ćemo nagrađeni za to. Jupiter nam daje mnoštvo mogućnosti, na nama je samo da se pokrenemo. Jedina stvar koju ne smijemo napraviti je ostati u pasivnom stanju, jer ćemo propustiti mnoge pozitivne prilike. Ako nam je nešto već servirano na pladnju, trebamo samo pružiti ruku i poslužiti se uživajući u sadržaju.

Potreba za pustolovinama i istraživanjima nepoznatih područja nas može dovesti do iznimnih otkrića. Tko bude dobro znao iskoristiti Jupiterov utjecaj doživjet će uspon i ostvarenje ciljeva.

U 2007. godini će se naći u povoljnim aspektima sa Saturnom i Neptunom što omogućava stvaranje dugoročnih pozitivnih planova koji imaju čvrstu osnovu i na kojima možemo graditi nove temelje, a sve više ćemo se usmjeravati na brisanje granica, pogotovo religijskih gdje se sve jače primjećuje težnja za stvaranjem univerzalne vjere. Radit će se na stvaranju nekih sloboda, makar to ostalo samo u obliku ideja, ostavit će velikog traga na mase. Ono što će u ovom periodu biti začeto, kroz malo dugoročniji period će se moći u potpunosti realizirati.

U kombinaciji s Neptunom, između ostalog može stvarati i pojačanu potrebu za glamurom, skretanje u neke iluzije, a pojačana je i opasnost o raznim ovisnostima, što će tek trebati prevladati. Alternativna duhovnost će sve više privlačiti ljude, a i umjetnost će biti sve više primijećena i cijenjena. Pred nama je godina velikog stvaralaštva po tom pitanju. Saturnov utjecaj će na svu sreću dosta toga prizemljivati i stavljati u okvire nekih realnih mogućnosti. Upravo zbog Saturna bi pruženu šansu mogli ozbiljno shvatiti i poštujući tradicije polako širiti svoje vidike. Jedini napeti aspekt će biti formiran između Jupitera i Urana, što ukazuje na neke netaktične poteze, pretjerivanja, preuranjene poteze u smislu traženja promjena i rušenja nekih sistema, koji neće uspjeti samo zato što nije pravi trenutak za to.

Ako će izgledati da je nešto od toga ipak uspjelo, posljedica će svakako biti. Kroz bilo kakvo forsiranje i prenagljivanje možemo očekivati prekide odnosa koji su značajni. Jedan period u 2007. će ipak biti obilježen nemirima i rušenjima, a bilo kakva upotreba sile i prijetnji će uzrokovati prirodne katastrofe ili nepotrebna stradanja. Kada se krajem godine Jupiter približi Plutonu, možemo očekivati razne igre nadmoći gdje se neće birati sredstva.

Kao što i sami znamo, toliko toga ovisi o nama, pa kad je već tako trebali bi otpustiti te negativne energije i potrebe za dokazivanjima i primiti se istraživanja do sada netaknutih dubina, jer Pluton nam i to omogućava. Usmjerimo li se na takav način, možda otkrijemo neke tajne svemira, možda uspostavimo kontakte s nekim nepoznatim bićima i dođemo do sasvim novih uvida.

U slijedećih godinu dana najviše sretnih okolnosti će imati, naravno, Strijelci, vrlo povoljan će biti Ovnovima i Lavovima, a pozitivne vibracije će unositi i u živote mnogih Vaga i Vodenjaka.
Nepovoljne utjecaje će osjećati Blizanci, Djevice i Ribe, doživljavajući prepreke u nekim ostvarenjima, otežane uvjete u planovima i suprotstavljanja tamo gdje bi bilo pametnije ostati suzdržan. Svi predstavnici ovih znakova mogu očekivati probleme sa zakonom ako se upuštaju u bilo kakve mutne poslove.

Ostalim znakovima je neutralnog djelovanja, a to znači da mogu imati sitna zadovoljstva, ali i manje poteškoće ako se ne postave na pravi način.

Sanja Matoš
« Poslednja izmena: 25. Dec 2006, 15:40:14 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta donosi tranzit Jupitera preko Urana,Uran je suvladar 2 kuce....    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Super tekst Andjo!
sta donosi tranzit Jupitera preko Urana,Uran je suvladar 2 kuce.... Smile

Nenadane dobitke. Ako je tranzitni Jupiter preko Natalnog Urana.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
meni treba donijet srecu jer mi je jupiter u 2 kuci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam strelac a moj natalni Jupiter je u Lavu u 7.polju,i mogu da kazem da mi nije doneo uspesan 1. brak Smile Sada mi se tranzitni nalazi u 11.polju,gde mi je strelijum strelca(Sunce,Mars,Merkur,Neptun).Sta mogu da ocekujem ove godine?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Jupiter
U 1. kuci Jupiter u ovompolozaju daje otmene osobe sa jakim sarmom,dobre manipulatore i organizatore.Imaju dosta srece i protekcija.

ziva istina  Smile
bas sam otmena,sarmantna  Smile...... a negdje sam procitala da su to srecne osobe,osobe rodjene pod srecnom zvijezdom....princevi i princeze... Smile  Smile

salim se ali ozbiljno..i ovo za mjesec u ovnu je apsolutno tacno
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Meni je tranzitni Jupiter aktivirao kucu XI,mnogi prijatelji se pojavljuju u mom ziovtu,odjednom,kao da padaju s neba,stalno neki pozivi....
Neke osobe koje dugo nisam vidjela,zivot nas razdvojio ili rat...
Bash neki dan dobijam mail od prijateljice koju nisam chula 15 gdina, sa otoka Krka,bile smo se pogubile...poslala sam joj pismo, sa mojim svim podacima za kontakt,na adresu, jako staru...i mail je stigao...sigurno je Jupiter umjeshao prste Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Andjela da znas da si u pravu..i kod mene slicna situacija sto se prijateljstava tice..puno kontakata u poslednje vreme Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 19:31:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.