Jul, Rusija, Srbija iliti kako srpki moskovki kapital hoce da se vrati u Srbiju?
Prisuxtvujemo jednom pokusaju da se obezvredi najjaca i najprofitabilnija grana energetike u Srbiji, da bi se prodala. Vesti kazu Gazpromu, a da se krse svi zakoni, da se ne otvara tender a da se jedna ogromna upotrebna vrednost srpke energetike preda nekome ko ce biti vlasnik polovine tog preduzeca.
Da se razumemo bilo koja da je trasa gasovoda, tu su potrebne ogromne investicije za realizaciju toga. Sa druge strane potrebne su i potpuno nove tehnologije a i one stare su skupe. Ko ce za to obezbediti pare?
Koliko su u stvari prsti srpskih tajkuna umesani u to, a koliko prsti vodje tih tajkuna koja obituje u Moskvi? Koliko su srpski politicari pritisnuti da to poslusno izvedu, kad se prodaje na tv-u izuzetno primitivno od strane ambasadora Rusije da ce Srbija da bude diler a ne potrosac. Kako, sa kim, kome ce prodati, kako ce gas stici do nas itd itd su pitanja na koje bi vlasti sa svojom dobro poznatom 'transparentnoscu' trebalo da daju odgovor gradjanima. Energetika je najbitnija komponenta zivota i standarda gradjana. Da li se sprema velika prevara u vidu ruske zice a u stvari srpske pljacke novog milenijuma?
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Zasto teorije zavere? Karic julovac, Mrkonjic julovac, Miskovic julovac eto samo neki koji su aktuelni i nesakrivaju se. Tu su ti i Beko i Drakulic i mnogi drugi.
Rusi mogu gas da daju a od kojih para ces sagraditi infrastrukturu? I da daju pola milijarde za nis i pola za modernizaciju, to nije dovoljno. hajde reci koliki je onda interes da daju nesto sto ti ne mozes sprovesti?
Kako to da ne dolaze uopste i kako da se nijedna karta ne pojavljuje sa trasom, vec se samo bergla juzni potok, juzna jaruga. ima da ima ima da nema.
@gambino Sve stranke izuzev Chedine, koja se buni jer nije dobila nista.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 18:30:49 od shkorpion »
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Ovo troje su pobegli u Rusiju koja ih štiti, pa sada verovatno pokušavaju sebi da "srede" povratak
tebi treba
Citat
Rusi mogu gas da daju a od kojih para ces sagraditi infrastrukturu? I da daju pola milijarde za nis i pola za modernizaciju, to nije dovoljno. hajde reci koliki je onda interes da daju nesto sto ti ne mozes sprovesti
ti si ..... pa ko ima lovu za građenje gasovoda,ajde otvori nam oči sveznajući
Gale Rusi ga prodaju, a oni kojima treba nek si sagrade. Nije logicno? Hoces da ti donesu Chechene da ti kopaju kanale?
Tamo je i firma Mirka Marjanovica, tamo je i Bora Milosevic, a para ne mora da bude samo u Rusiji. Moze i u Pecincima.Pitajte malo Peconija, jel su pare njegove?