Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 23:09:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: JUKOM stiti Bebu ~ Hajkom protiv hajke  (Pročitano 6294 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ma samo neka se gamad medjusobno tamani

Mihajlović: ... na Bebin zahtev praktično uradio istragu o poslovima Stanka Subotića Caneta, Mladen Spasić i njegova ekipa, i podneli izveštaj premijeru i Bebi i svima ostalima da su ti poslovi čisti i da ništa nisu našli.

B92: Stanko Subotić Cane, o toj osobi govorimo, dakle biznismen...

Mihajlović: Znači, na kog Subotića mislite?

B92: Mislim na Stanka Subotića Caneta, pretpostavljam da znate o kome govorim.

Mihajlović: Onog koji kaže da je prijatelj Zorana Đinđića od ’90-ih godina, kada je Zoran Đinđić...

B92: Dobro, zašto sad pominjete Zorana Đinđića? Mislim, ja sam Vas pitao za...

Mihajlović: Pa ne, zato što ga pominje Cane Subotić, ne ja, da je s njim prijatelj...

B92: Pa i Legija je govorio da je prijatelj sa Đinđićem i sa Vama itd.

Mihajlović: Ne, dozvolite da kažem. Znači, tada kada je Đinđića upoznao, upoznao ga je kada je prodavao mašine neke šivaće iz Nemačke. Pitate me za onog Caneta Subotića za koga Beba kaže da ga je upoznao sredinom ’90-ih godina, za koga kaže da je izdašno finansirao DS...

B92: Za tog Caneta Subotića Vas pitam, gospodine Mihajloviću.

Mihajlović: ... i da je posle toga finansirao...

B92: Identifikovali ste, u redu.

Mihajlović: ... pazite, da je finansirao vanbudžetske akcije Vlade. Znači, državne projekte van budžeta je finansirao Cane Subotić. Da li je to onaj Cane Subotić koga je Veruović obezbeđivao kada je posle Petog oktobra prvi put došao u Beograd na suđenje, pa ga Beba odredio da čuva stan Subotića?

B92: Taj Cane Subotić, gospodine Mihajloviću.

Mihajlović: Dozvolite da završim. Na kojoj se nalazi njegova slika i slika njegove supruge, i da želi da vidi o čemu se radi, odnosno da objasni svoju ulogu u prometu cigareta iz ovog vremena. Na pitanje o kojem izveštaju je reč Milanović je počeo usmeno da izgovara početak teksta izveštaja, te je bilo nesumnjivo da je stvarno čitao izveštaj ove radne grupe. Na pitanje od koga je dobio izveštaj i radnu šemu Milanović je izjavio, ali u poverenju i da to više nikada neće reći, pazite, to je čuvena ona rečenica ’reći ću ti samo jednom’, da je izveštaj i šemu dobio od Vladimira Popovića, zvanog Bebe, nekih godinu dana pre obavljenog razgovora. O čemu se radi sad? Drugo, ima jedna stvar... 

Mihajlović: ... i nećete da razgovarate o tome zašto smo došli, zašto smo izgubili bitku sa mafijom, ko je pustio Šiptara i Kuma iz zatvora i omogućio da mafija organizuje pobunu ’crvenih beretki’, i da ojača toliko da posle toga omogući, da stvori uslove da se realizuje atentat na premijera Đinđića. E, hoćemo da bežimo od toga ko je odgovoran za to, i sada tražite žrtveno jagnje u ministru koji je upoznao Caneta Subotića.

Mihajlović: Molim vas, što ne pitate Bebu šta je radio kad je mirio...

B92: Pa pitaću ga, naravno, ako bude ovde u studiju.

Mihajlović: ... Milorada Lukovića Legiju i Stanka Subotića?

B92: Pa objasnio je.

Mihajlović: Gde je objasnio?

B92: Zamolio ga je premijer.

Mihajlović: I doveo premijera da miri. Zašto?

B92: Objasnio je da ga je premijer zamolio, a premijera je zamolio Legija, a to je drugo pitanje zašto.

Mihajlović: I to je u redu? Ma ta paralelna vlast, koju je Beba stvorio, ta paralelna vlast koja je radila meni iza leđa u tom istom ministarstvu je dovela do toga da nemamo više Đinđića, to je suština.

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Bukti rat između bivšeg ministra i nekadašnjeg šefa Kancelarije za medije
Međusobne tužbe Popovića i Mihajlovića
Autor: N. M. Jovanović | 20.06.2007 - 08:29

Hapšenje članova duva-nske mafije je na svetlost dana isteralo pitanje ko je sve iz iz vrha bivše i sadašnje vlasti sarađivao sa jednim od glavnih osumnjičenih Stankom Subotićem Canetom. Pranje ruku uveliko traje. Bivši ministar policije Dušan Mihajlović najavljuje za „Blic“ da će podneti tužbu protiv Vladimira - Bebe Popovića koji se istovremeno sprema da presavije tabak i za krivično delo klevete tuži Mihajlovića zbog javne optužbe da je njegovo „paralelno vladanje Srbijom“ dovelo do smrti premijera Zorana Đinđića.
Mihajlović za „Blic“ tvrdi da posle svega što su on i Popović jedan o drugom rekli „do suda mora doći“.
- Podneću tužbu protiv Bebe, a i on to najavljuje. Nadam se, da i državni organi neće sedeti skrštenih ruku. Radujem se što će javnost saznati istinu o Bebinoj ulozi, koju je on sam izneo u svojim sabranim delima. Beba je sam rasterao magle iz moje knjige „Povlenske magle i vidici“. Sam je razotkrio svoje skrivanje iza pokojnog premijera. Za naše prilike Đinđić jeste politički svetac, ali Beba svakako nije njegov apostol - kaže Mihajlović. On se, po svemu sudeći, kao i Popović, poziva na njegove izjave date u intervjuima i „Insajderu“.
- Neka sami čitaoci zaključe šta je njegova prava uloga kad čuju šta je sve Beba sam rekao o Zoranu Đinđiću. Dakle, ključni svedok za moje tvrdnje o tome da je hteo da vlada Srbijom preko kontrole podzemlja, jer po njemu, „ko drži podzemlje - taj drži vlast u zemlji“ biće - reči i dela samog Bebe Popovića - ocenjuje Mihajlović.
On nije želeo da se osvrne na tvrdnje Popovića da je preplašen i ucenjen od strane aktuelne vlasti, a da ga optužuje „na radost Koštunice i njegovih savetnika“.
Mihajlović ponavlja da se Beba sredinom devedesetih upoznao sa Canetom, koji je „izdašno finansirao DS i vanbudžetske projekte Vlade, kome je slao Veruovića da ga obezbeđuje i koga je mirio sa Legijom u svom stanu“.
- To je strašno, a ne to šta je on imao sa njim, sa Legijom, i vođom surčinskog klana Ljubišom Buhom Čumetom. Da to jednostavnije kažem: uvek kad na dnevni red javnosti dođe pitanje mafije, nađe se neko ko pokuša da zameni teze i da sve prebaci na slepi kolosek. Setite se mojih muka kad je policija uhapsila Šiptara i Kuma. Sada to isto radi Beba Popović, jer treba sakriti istinu o paralelnoj vlasti koju je gradio iza leđa, svih nas, DOS-a, Vlade, policije, pa i samog premijera Đinđića. A ta paralelna vlast, koja je vezala ruke policiji, sve do akcije „Sablja“, uzrok je i pobune „crvenih beretki“ i činjenice da su njegovi dotadašnji „prijatelji i poslovni partneri“ mogli da ubiju premijera prve demokratske vlade - ocenjuje Mihajlović u pismenom odgovoru na pitanja „Blica“.
Na pitanja da li je stvarno ucenjen od strane vlasti, kao i šta je, u stvari, pokazao Subotiću, Mihajlović nije hteo da odgovara, uzvrativši kontrapitanjem:
- Vi ste Bebin advokat?
Posle Popovićevih optužbi da je Mihajlović izveštaj akcije „Mreža“ predao Subotiću, bivši ministar policije je u emisiji „Poligraf“ naveo da je Popović bio „lično obezbeđenje“ pokojnog premijera, kao i da je sa nemačkom obaveštajnom službom učestvovao u preseljenju Đinđića sa Studentskog trga na Dedinje, o čemu nijedna informacija nije stizala do ministra policije. Istovremeno je negirao da je Subotiću pokazao izveštaj policijske akcije „Mreža“ i istakao da nikada „formalno nije imao uvid u te izveštaje“, ali da mu jeste pokazivao belu knjigu, u kojoj je, između ostalih, i sam Subotić označen za šverc duvana.
Popović je, nakon Mihajlovićevih optužbi iznetih u „Poligrafu“ izjavio je da je bivši ministar policije „preplašen i ucenjen od nekoga iz aktuelne vlasti“ i najavio je tužbu protiv njega.
- Očajnički pokušaj, da štiteći sebe, pomogne Koštunici i vrati priču o političkoj pozadini Zoranovog ubistva, tamo gde je stao Dejan Mihajlov, naravno da će završiti na sudu, ali i kod specijalnog tužioca, kome će Mihajlović morati da objasni zašto, po čijem nalogu i sa kojim namerama laže, a posebno zašto prekraja i izvrće moje izjave i sudska svedočenja - rekao je Popović.
On je istakao da je Mihajlović slagao da je Canetu pokazivao belu knjigu, a ne rezultate „Mreže“, dodavši da Subotića i nema u beloj knjizi, tako da bivši ministar policije nije ni mogao to da mu pokaže.
- On preplašen i dodatno ucenjen započinje opasnu igru laži, zamena teza i činjenica i trovanja javnog mnjenja, na zadovoljstvo i radost Koštunice i njegovih savetnika - zaključio je Popović.
Šef poslaničke grupe DSS Miloš Aligrudić, zamoljen da prokomenatriše ove Popovićeve navode, samo je ironično rekao da „Mihajlović priča ono što je pričao i DSS“.
- Naravno, pa ko bi bio veći deesesovac od Mihajlovića - kaže Aligrudić.
Juče nije bilo moguće dobiti komenatar iz kabineta premijera na optužbe Popovića da aktuelna vlast vrši pritisak na Mihajlovića da iznosi optužbe protiv njega.
Bivši premijer Srbije Zoran Živković kaže da je ovo što se dešava najobičnija kampanja u koju su uvučeni i Dušan Mihajlović i Vladimir Popović, a koju kreiraju isti oni koji još od 12. marta pokušavaju da dokažu da se Zoran Đinđić ubio sam.

Pljušte tužbe
Pored Mihajlovića i Popovića, i šef kabineta premijera Srbije Aleksandar Nikitović saopštio je da će podneti tužbu protiv TV B92 i novinara Jugoslava Ćosića zbog klevete. Ćosić je u „Poligrafu“ pitao Mihajlovića „da li je u kontaktu sa Subotićem, kao što su do pre nekoliko nedelja sa Subotićem bili u kontaktu direktor RTS Aleksandar Tijanić, šef kabineta premijera Srbije Aleksandar Nikitović, direktor BIA Rade Bulatović i biznismen Milan Beko.
- Nikada u životu nisam video Subotića, niti sam na bilo koji način imao kontakt s njim - navodi Nikitović.
Istovremeno, i direktor RTS Aleksandar Tijanić rešio je da tuži novinara nedeljnika „Vreme“ Miloša Vasića i lidera DHSS Vladana Batića zbog tvrdnji da je večerao sa Bojanom Bajrušević osumnjičenom za šverc duvana dan pre njenog bekstva.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Citat
Ma samo neka se gamad medjusobno tamani

Mihajlović: Molim vas, što ne pitate Bebu šta je radio kad je mirio...

B92: Pa pitaću ga, naravno, ako bude ovde u studiju.

Mihajlović: ... Milorada Lukovića Legiju i Stanka Subotića?

B92: Pa objasnio je.

Mihajlović: Gde je objasnio?

B92: Zamolio ga je premijer.

Mihajlović: I doveo premijera da miri. Zašto?

B92: Objasnio je da ga je premijer zamolio, a premijera je zamolio Legija, a to je drugo pitanje zašto.

Mihajlović: I to je u redu? Ma ta paralelna vlast, koju je Beba stvorio, ta paralelna vlast koja je radila meni iza leđa u tom istom ministarstvu je dovela do toga da nemamo više Đinđića, to je suština.

auuuuuuuuu pazi te ekipu na jednom mestu u stanu kod bebe..... legija+stanko subotic+beba+djidjic=drzava do 2003......

lepo sam je pisao klupko je pocelo da se odmotava  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Ma, dva idiota koji se svadjaju ko je vec zrtva...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
А ниједан није жртва већ...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Nek se kolju izmedju sebe.Kako je jednom rekao moj profa sa faxa:"Kad vidis dva kriminalca koji nece da kazu istinu uradi ovako-Posvadjas ih i kad pocnu da se pljuju izmedju sebe onda lepo cujes sta je istina"  Smile E tako i u ovoj prici.Mihajlovic je tesko djubre i olos a o Bebi me mrzi da trosim reci.Ja bi voleo da se dobro posvadjaju i da cujemo istinu o svemu  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma, dva idiota koji se svadjaju ko je vec zrtva...

Као некад ко је био већа жртва комунизма Smile
Ипак маса чињеница ће испливати. Осим ако напречац не ућуте (као ономад Митровић и Тијанић)

Citat
legija+stanko subotic+beba+djidjic=drzava do 2003

Не треба заборавити да је Михајловић ту био шатро мутави министар полиције. Иначе (најмање) двоструки агент, тип мутан као Топчидерска река док је радила индустрија.

А ево моје синтезе коју сам изнао на другом месту. Јер овде су опасне ствари у игри.

Наравно, тужилаштво би морало да се огласи. Како рече јуче Обрадовић у скупштини.
Но, није све баш кривично дело, а неко је већ и мртав. То је брука за целу земљу да испада да су премијера убили јер се талио са мафијом. Ипак, кад већ износе прљав веш да се рашчисти.

То што Цане каже да је био Ђикијев ортак, ајде... Ајде, мада оно са флухцојгом доста говори. Но да видимо таксативно:
1. Беба зна Цанета од почетка 90-их (он је то говорио) и комисија састављена од његових људи вели да је Цане "чист".
2. Цане финансира ванбуџетске акције владе Зорана Ђинђића, а и сам премијер је имао тако нека окупљања тајкуна - чиста корупција!
3. Беба одређује да премијеров телохранитељ чува Цанета приликом неког суђења.
4. Беба мири Шареног и Цанета, наводно по захтеву премијера (наводно - то сам Беба наводи и тако оптужује онога кога шатро највише воли за шуровање с мафијом). Шта има премијер да мири криминалце?!?

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
kako  god ispalo ,sasvim je jasan utisak o tome kakav je kupleraj bila vlada zorana djindjica  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
"Екипа мутнија од Дунава..."  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

DON BEBA
Bivši ministar policije Dušan Mihajlović optužio Vladimira Popovića za stvaranje paralelne mafijaške vlasti, čija je žrtva bio premijer Zoran Đinđić

BEOGRAD - Dušan Mihajlović, ministar policije u vladi DOS, optužio je Vladimira - Bebu Popovića za umešanost u ubistvo premijera Zorana Đinđića! Mihajlović tvrdi da je nekadašnji šef Vladinog Biroa za komunikacije sve vreme održavao vezu sa osuđenima za atentat na Đinđića i da je s njima stvorio sistem paralelne, mafijaške vlasti, a da je pokojni premijer "kolateralna šteta" Bebine ambicije da "vlada Srbijom i podzemljem van institucija".

- Ta paralelna vlast koju je Popović stvorio, paralelna vlast koja je radila meni iza leđa u tom istom ministarstvu, dovela je do toga da više nemamo Đinđića. Ako nećete to da čujete, onda pozivam specijalnog tužioca i sve nadležne državne organe da istraže to što nam je Popović saopštio. Ja sam Popoviću zahvalan do neba - rekao je Mihajlović preksinoć u emisiji "Poligraf" na TV B92.

On je dodao da o Bebinoj vezi sa mafijom govori i podatak da su transkripti prisluškivanih razgovora dolazili u isto vreme i u kabinet ministra policije i kod vođa "surčinskog klana". Da povodom Mihajlovićevih teških optužbi mora reagovati Specijalno tužilaštvo, smatra i Nenad Vukasović, advokat Zvezdana Jovanovića, koji je zbog ubistva premijera dobio 40 godina robije. Vukasović tvrdi da zamenik specijalnog tužioca Jovan Prijić, u skladu sa zakonom, mora da "protrese Mihajlovića dok mu mozak ne proključa".

- Ovo što je Mihajlović rekao u "Poligrafu" je potpuno drugačije od onoga što je pričao pred sudom i otvara mogućnost novog pretresa. On je tada pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću očigledno prećutao mnogo toga i sada bi morao da bude pozvan pred pravosudne organe. Nažalost, Jovan Prijić nema ni hrabrosti ni snage za tako nešto, jer bi time otvorio jedno teško poglavlje o pravom liku Zorana Đinđića. Svuda u svetu se ljudima tresu gaće na pomen tužiočevog imena, a samo u Srbiji se Prijić trese od Čumeta i sličnih - kaže Vukasović za Kurir.

U Specijalnom tužilaštvu, međutim, juče nisu znali da li će pokretati istragu povodom otkrivanja novih detalja o ulozi Bebe Popovića. Portparol Tužilaštva Tomo Zorić kaže za Kurir da se oni tim povodom zasad neće oglašavati.
- Ne govorim često da nemam komentar o nekom slučaju, ali ovo zaista ne bih komentarisao - rekao je Zorić.

Komentar je zato imao Beba, koji je Mihajlovića nazvao "najnovijim džokerom Vojislava Koštunice". Popović tvrdi da je njegov bivši saborac "preplašen i ucenjen'' od nekoga iz aktuelne vlasti.
- Po istoj matrici po kojoj se i njegov prethodnik, kako ga je on zvao, ''gospodin Legija'', naknadno prosvetlio pa lagao o prodaji 600 kilograma droge, tako se i ovaj, najnoviji, džoker Vojislava Koštunice i njegovih savetnika preko noći osvestio i, eto, rešio da posle tri godine ćutanja, saopšti javnosti epohalno otkriće: Koštunica i njegovi su nevini i čisti, a jedini krivac u Srbiji sam ja - rekao je Popović agenciji Beta.

On je najavio da će tužiti Mihajlovića.
- Očajnički pokušaj da, štiteći sebe, pomogne Koštunici i vrati priču o političkoj pozadini Zoranovog ubistva tamo gde je stao Dejan Mihajlov naravno da će završiti na sudu, ali i kod specijalnog tužioca, kome će Mihajlović morati da objasni zašto, po čijem nalogu i sa kojim namerama laže, a posebno zašto prekraja i izvrće moje izjave i sudska svedočenja - dodao je Popović.

DSS: Beba je problem za policiju

Dragan Šormaz, potpredsednik Izvršnog odbora DSS, tvrdi da Dušan Mihajlović nije niti ucenjen od strane vlasti, niti je džoker Vojislava Koštunice i da Beba Popović funkcioniše po principu "drž'te lopova".
- Slušajući Mihajlovića stekao sam utisak da je njegova priča blizu realnosti. Uostalom, nije on leteo privatnim avionom Caneta Subotića, nego Beba i njegovi prijatelji. Ali, Popović nije problem DSS, nego istražnih i policijskih organa, i ja verujem da oni neće imati popusta ni za njega, ni za njegove političke saveznike, ako se utvrdi da su radili to što priča Mihajlović. A ko su Bebini saveznici, zna se. To su Čedomir Jovanović i Vladan Batić - zaključuje Šormaz.

(U. K.)   20. jun 2007.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 23:09:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.