Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 19:19:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Juice - Brate Minli(novi album)  (Pročitano 27316 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
jebiga , moram da kazem ali isuvise ste glupi i neupuceni da bi ste skontali neke stvari o repu ... sta mislite vi , napise covek dvaes teksta i evo ga vec ima album i pun je ko brod ??? djus ima svoju filozofiju , svoj stil ( kraljevski stil) koji vi ne kontate ( ni ja nisam pre pola dine ) ... E sad snimi struka neko sranje uzme pare , snimu gru neko sranje uzme pare .... snimi djus savrsenstvo albuma - hiphopium i ispusi ga ... a ulozeni trud u album je 50 puta veci ... e pa doslo vreme da djus naplati to sa brate minli .... djus nema samo 2 pesme ( za koje se vi culi KK o BM) ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 290
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Bravo na postu,care!Respect!
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson d750-i
jebiga , moram da kazem ali isuvise ste glupi i neupuceni da bi ste skontali neke stvari o repu ... sta mislite vi , napise covek dvaes teksta i evo ga vec ima album i pun je ko brod ??? djus ima svoju filozofiju , svoj stil ( kraljevski stil) koji vi ne kontate ( ni ja nisam pre pola dine ) ... E sad snimi struka neko sranje uzme pare , snimu gru neko sranje uzme pare .... snimi djus savrsenstvo albuma - hiphopium i ispusi ga ... a ulozeni trud u album je 50 puta veci ... e pa doslo vreme da djus naplati to sa brate minli .... djus nema samo 2 pesme ( za koje se vi culi KK o BM) ....
Smile Smile Smile јебени ђус снима песме са оном из фанки џија а ти серњаш ту нешто?!!о њему је довољно рећи САМО да је снимио песму са анабелом фанки џи,ништа више не треба да се каже о његовом квалитету и да ли је комерцијала или не!!!молим те,али молим те Smile јер ниси најпаметнији...на свакој теми о репу просераваш се и лупаш чак оно што не би рекао ни фан групе циа...какав ментол...
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Slusaj bilde . Svaka scena treba da ima underground i mejnstrim ( ti ne razlikujes jedno od drugog) ... Kod nas je underground ( do skora ) bio sve ono sto je lose . Juice je tu negde stavio tacku i uspeo da stvori kakav takav mejnstrim . muzika se pravi da bi se prodavala , e sad ,kolko si upucen u hop i ako si upucen u hop , znaces da su najveci hoper pricali samo o prodaji ... kolko ja znam djus radi neki eksperiment , tj. publika ne zna kad je ozbiljan a kad se zeza .... da ti dam pamet i znanje o hopu ne mogu ali videces hiphopium 2 ... a grupa CIA je u top tri srpske grupe .... deli prvo mesto ...

vidi sinak , 15 dina jos si slina , teras inat .....
« Poslednja izmena: 12. Okt 2007, 18:38:55 od Nazzy90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson d750-i
Slusaj bilde . Svaka scena treba da ima underground i mejnstrim ( ti ne razlikujes jedno od drugog) ... Kod nas je underground ( do skora ) bio sve ono sto je lose . Juice je tu negde stavio tacku i uspeo da stvori kakav takav mejnstrim . muzika se pravi da bi se prodavala , e sad ,kolko si upucen u hop i ako si upucen u hop , znaces da su najveci hoper pricali samo o prodaji ... kolko ja znam djus radi neki eksperiment , tj. publika ne zna kad je ozbiljan a kad se zeza .... da ti dam pamet i znanje o hopu ne mogu ali videces hiphopium 2 ... a grupa CIA je u top tri srpske grupe .... deli prvo mesto ...

vidi sinak , 15 dina jos si slina , teras inat .....
nemam komentar :[1]:kakav utripovani retard...
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 290
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Sđa jeste komercijala,ali je činjenica da je odličan i reper i MC,to se može videti na Hiphopiumu.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Word up, Tequila style

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1269
Zastava Novi Beograd, Kraljevina Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Sharp KoBaS
E kad Se setim da sam ga kao klinac slusao jos od Full Moona , stvarno me je sramota kolko sam bio  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ој Косово, Косово земљо моја вољена, земљо славних витезова Лазара и Милоша
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Ono sto on radi je totalni debilizam. Ovaj novi album je gluplji od predhodnog, a predhodni je bio mnogo glup.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
mob
Qtek 小米
Djus je uzeo toliko para, tek da ne mora da radi u nekoj firmi 8 sati dnevno, 5 dana u nedelji.
Snimanje albuma je skup sport, inace ne bi izdavao album svakih 4-5 godina.
VIP su iza sebe imali studio pa koliko su snimili albuma i koliko su uzeli para.
Inace izvodjac placa gotovo sve ,nije ovo zapad, kad sve izracunate, komercijalni reperi su par puta godisnje otisli preko i to samo u godini kada su aktuelni i tamo mogu da uzmu po glavu dve , tek toliko da kupe 3-4 matrice.

« Poslednja izmena: 14. Okt 2007, 20:39:31 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Unlimited

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 628
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson P990i
Ne znam ko sta slusa,iskreno ja sklusam rep i ne idem u teme grand itd,ali onaj ko slusa grand itd. ne bi trebao da vredja rep,zato sto se na razume,a posto je tema o djusu ja mogu samo da kazem da je novi album extra,kao i prethodni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 19:19:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.