Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: juhu...vidoh temu tetovaza...ajde sada malo piercing  (Pročitano 11662 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Citat
izmedju doteranog tipa, normalan covek tj devojka ce uvek izabrati ovog drugog.

A sto onda hoces da se tetoviras preko celih ledja?!

Odelo ne cini coveka, jest da ga opisuje ali ga ne cini. I kad skines to odelo tu kosulju ostace crtez preko celih ledja, i neces se nimalo razlikovati od onog prvog lika, osim mozda sto ces imati urednu frizuru
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jel se moja ledja vide kad se setam gradom? Kad skinem kosulju ta osoba me dovoljno poznaje da zna zasto imam bas to na ledjima, tatoo je simbol, busenje i mindjuse ne mogu biti nista vise od toga... obicni parcic metala... Da li cu ja to da uradim preko celih ledja pitanje je, ali i ako uradim to ce videti samo 10ak ljudi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Citat: SerbianFighter
.....ali i ako uradim to ce videti samo 10ak ljudi.

Da, pogotovo ako ides na okupljanje na Adu i pokisnes kao mis tako da moras da skines majicu i onda posle da se kupas i da igras kosarku bez majice Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Sto se desava jednom u 18 godina... i kada na adi nema zive duse posto je kisa...
To su ekstremi, pricamo o normalnim situacijama.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Kosarka je normalna situacija... vrucina je normalna situacija ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nikad ne igram basket bez majce jer se previse znojim, pa se lopta kliza ako me udari, sto je normalno....
Dakle nije extrem, ne volim da skidam majcu, kad se kupam na bazenu ili adi, ali to je stvarno retko... tus kabina zakon.
U ostalom zasto o tome pricamo na ovoj temi?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Hm... ja sam kod tebe bila nedelju dana to ti je 168 sati za to vreme ti si bio obucen hm, mozda 30, ma i manje, a i ni tad je ne bi nosio ali ajd kao nije kulturno... znam kako tesko podnosis vrucinu... hoces da kazes da nikada ali nikada neces ici na more, kupanje, Adu, kosarku itd i da neces skinuti majcu pred vise od 10 ljudi?! Tesko mi je da poverujem u to
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Ok, ok... otisli smo malo offtopic...  samo jos ovo da kazem: Nemam nista protiv ni busenja ni tetovaza... samo mislim da cete to ponekad hteti da nemate, a necete moci svoju kozu da vratite u svoje prvobitno stanje... inace sve je to cool... neko vreme... toliko ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat: SAnja
Hm... ja sam kod tebe bila nedelju dana to ti je 168 sati za to vreme ti si bio obucen hm, mozda 30, ma i manje, a i ni tad je ne bi nosio ali ajd kao nije kulturno... znam kako tesko podnosis vrucinu... hoces da kazes da nikada ali nikada neces ici na more, kupanje, Adu, kosarku itd i da neces skinuti majcu pred vise od 10 ljudi?! Tesko mi je da poverujem u to

Nikad mi necerte biti jasni...
Ti si bila u mojoj kuci, sa mojom porodicom, nije li normalno da oni budu u okrivu 10 ljudi?
Icicu ja na more, verovatno zbog klinca, posto sam ili sa devojkom i nemam neku zelju, radije bih taj novac potrosio na nesto vise pametno a manje kancerogeno... i na plazi ne skidam cesto majcu jer uticaj sunca bas i ne volim posebno onog od 10 do 18 h.
Igracu basket , igracu fudbal, ali kakve to veze ima sa skidanjem? Mislis li da se skidam ?
Mrzim vrucinu i mogu odlicno po njoj funkcionisati samo ako imam dovoljno vode uz sebe, a kad igram basket kod nas na kosu uvek imam bookiranu kiselu u kiosku koja se ladi.
Nisam ja u prici, aman.
Ako budem to radio znacu zasto to radim i to ce imati za mene neku vrednost koju necu hteti da obrisem ili skinem.
Takodje, ne znam kako vi, i u to ne ulazim, ali ja se ne skidam javno... a nisam neki obozavalac mesta na kojima se ljudi masnovno kupaju. Dakle batalite rasprave o mojoj tetovazi potencijalnoj....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
Citat: tAmIcA
pa...da li imate nesto izbuseno na telu...(osim uobicajenog mesta na usima) i sta mislite o tome...?!?!? Smile:  Smile:  Smile:

daaaaaaaaaaaaaaaaaa.........
jezik, brada Smiley)
i razmisljam i nos da probusim, al WEEDecemo Smiley)
nina  :twisted:
IP sačuvana
social share
Levitating and useless debating
in these dvastating times,
while everybody's just doing drugs
and writing melodic rhymes...
Trying to get one
and not get into trouble
i might just be inclined...
We all got needs
we all do dirty deeds
now and then wanna smoke some weed!
Lick it, wet it, you like it, you let it
Lick it, wet it, touch it...
Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.