"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Kao prvo, po prvi put u istoriji otkako sam član bilo kog foruma sam došao do cifre 30,000 poruka koje sam iskucao na jednom forumu i želeo bih da se zahvalim svima u administraciji i moderatorskom timu zbog toga jer da nije ovako pozitivna atmosfera kao što jeste, ne bi ni mene bilo tu gde jesam i ne bih sigurno napisao ovoliki broj poruka
Kao drugo, dobio sam i novi rang a to je legenda foruma a taj rang ću se potruditi da opravdam i da iznesem u sledećih 20,000 poruka dok ne postanem nešto drugo