I magicnih 4 0 0 0 postova, josh hiljadu i potajem priznati ludak, jeeeeeee!!!
I dok primam ovu nagradu, koju stvarno nisam ochekivao, moram da zahvalim svim ljudima koji su ovo omogucili: mom papagaju Djoletu, devojci iz kafica cije ime ne znam, bendu iz istog kafica koji je posle 1000 godina izmenio malo svoj repertoar, liku sa novchanice od 1000 dinara, jer sam njime platio deo telefonskog racuna, Strazburu koji je pobedio Nansi, iako sam igrao chist kec, Prljavom Hariju, ne znam iz kog razloga, itd....da ne nabrajam, puno vas je....i, da ne zaboravim, svima na BUREKU, NAJJACHI SMO!
Life is not measured by numbers of breath we take,but by moments that take our breath away...
And just like the ocean under the moon Well that’s the same emotion that I get from you You got the kind of lovin that can be so smooth Gimme your heart make it real Or else forget about it!
Cudno je to kako nam malo treba da budemo srecni,a jos cudnije je to kako nam to malo uvek nedostaje! :giggle: :hug: [smilie=35s.gif]
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Life is not measured by numbers of breath we take,but by moments that take our breath away...
And just like the ocean under the moon Well that’s the same emotion that I get from you You got the kind of lovin that can be so smooth Gimme your heart make it real Or else forget about it!
Cudno je to kako nam malo treba da budemo srecni,a jos cudnije je to kako nam to malo uvek nedostaje! :giggle: :hug: [smilie=35s.gif]