Da i ja kazem nesto za Dnevnik. Sjecam se kad je onomad Arhimed izletio gologuz iz kupatila i poceo da jurca po ulicama dernjajuci se ko nezdrav a ljudi se krstili i lijevom i desnom................. ....................cekaj malo................ .............ma ne to :no: #-o :[35]:...................htjedoh reci da sam stigao do 1400 posta i da mi je milo em drago sto sam sa vama i sto me trpite ovoliko iako nisam bas sav svoj ponekad :blink: ....nekad :confused2: ....cesto :crazy: .....stalno :doh: :eyebrow:..............................it will continue
P.S. A o Arhimedu cu vise pisati na forumu ljepota i zdravlje sa naznakom mentalno zdravlje. Hmmmm, mozda bi tema mogla da se zove "neshvaceni umovi i njihova anatomija izlozena javnosti".
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Zahvaljujem postovana koleginice. Evo i cvjetic za tebe ..................ma evo jos jedan................ ........... :[48]:................ma evo ti citav bunch of cvjetova :bunch: :bunch: :bunch: :bunch:.................. :zombie: (malo li je :confused2:)..........ma evo ti jos........... [smilie=frisko85.gif] [smilie=frisko85.gif] [smilie=frisko85.gif] [smilie=frisko85.gif] ..................... :blah:.....................i za kraj, jos jedna litra (sto bi rekao pijanac) .
P.S. Samo molim te da ne kazes sarmici jer sam sve ovo pocupao u njenoj basti , ako cuje ima da me ZIK [smilie=13.gif] :headache: a i metla ce da "radi" a da ne pricam o crnoj magiji :flamed: i drugim metodama [smilie=32.gif] .