Negde sam postovao, ne znam da li si videla, da bih bas voleo da te upoznam, da vidim uzivo kako izgleda osoba koja ima u sebi toliko negativnog naboja, niko joj ne odgovara, nicije reci ne samo da ne postuje, nego najcesce nece ni da se potrudi da razume, jednom recju, neko kome je ceo svet neprijatelj. Kako ti zivis sama sa sobom?
E sad je dosta,formulo energy ili kako hoces,preterala si ga,unistavas svaku temu,dozovi se pameti u prestani da spamujes!!! Tema je JUBILEJI a ne koga ti i zasto mrzis.Prestani da ides u offtopic na svakoj temi da nebi morali preduzimati mere predostroznosti,opomenula sam te par puta na nekoliko tema ali tebi pisati je isto kao i pisati zidu...Zaista nemam ni volje ni zivaca da dolazim ovamo i citam tvoje postove koji ruku na srce nemaju ni smisla niti veze sa temama...
Lepo sam ja postovao u onoj temi u kojoj smo izvesteni da je energy banovana, a nadovezujuci se na ideje pojedinih clanova da joj treba dati jos jednu priliku, da vuk dlaku menja ali cud nikada. Ali, nece deca da slusaju starije, potreban im je jos jedan i jos jedan i jos jedan i ne znam koliko jos dokaza. Govorili lepo ili ruzno, ovako ili onako, ne vredi. Na trenutnih 629 njenih postova naisao sam samo na jedan jedini koji je bio u duhu teme, naravno da sam ga svesrdno pohvalio za ulozeni trud i pokusao da je ohrabrim da nastavi u tom tonu, ali uzalud... Ista prica se nstavlja. U opkladu da ce komentar biti nesto kao Nisu ni drugi pametni ili Nisam ja jedina ili Svi su protiv mene ili ja pisem ono sto ja zelim ili nesto slicno i podjednako uzaludno... :anger: :anger: :anger: