Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 05:53:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jovo Kapičić napadnut na ulici  (Pročitano 19459 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
a skoro sam se pitala hoće li ovog "heroja" ikad iko uhapsiti ili ikako kazniti za sve što je učinio. kanda se još neko pitao isto to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple 15
Citat
A sta ces kad izdajnicka vlast pusta takve da budu narodni heroji eeeeeej?!

Pa nije mu Tufnica dao titulu narodnog heroja...

Mislim, to je politicka odluka stara 60 godina...

Da je "kralj" pobedio, Ljotic bi bio narodni heroj...

I isti bi ljudi bili ubijeni iz osvete... Srbi obozavaju da ubijaju  i drukaju Srbe bez obzira da li su na vlasti komunisti, monarhisti, anarhisti, liberali, demokrate, fasisti, nacisti ili neki treci, cetvrti ili peti...
« Poslednja izmena: 13. Dec 2011, 12:46:10 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1

Srbi obozavaju da ubijaju  i drukaju Srbe bez obzira da li su na vlasti komunisti, monarhisti, anarhisti, liberali, demokrate, fasisti, nacisti ili neki treci, cetvrti ili peti...
jeste, ali meni se nekako čini da oni drugi ne bi bili tako gadni, da se ne bi setili da naprave Goli otok. užasnije mi je od nemačke okupacije, to što su Srbi radili Srbima, tj to što su komunisti radili Srbima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple 15
Lose ti se cini...

To su ljudi koji su uniforme presvlacili i strane menjali u treptaju oka... Smiley

Ja imam utisak da bi Srbi van Srbije bili asimilovani od strane Hrvata i Turaka u Hrvatskoj i Bosni ili prepusteni sami sebi kao ovce koje idu na klanje... Ovako je Tito pokusajem mirnodopskog etnickog ciscenja (osma ofanziva) samo ucvrstio nacionalni duh....

« Poslednja izmena: 13. Dec 2011, 12:55:44 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Alcatel 
Aleksandar Karađorđević je  imao logore za neistomišljenike, tako da mislim da je Anea potpuno u pravu. Da je pobedio Draža, ili Nedić, bili bi pobijeni Partizani, garantovano. Veći problem , kod Srba je ta stalna želja za osvetom, a u ime demokratije i pravde. Kod nas nema sredine , ili mi , ili oni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple 15
Vidis... ja se ne slazem sa tobom u jednoj recenici... Ne bi bili pobijeni partizani, kao sto nisu bili pobijeni cetnici...
Ja sam uverena da su ti ljudi poubijani samo iz jednog razloga - znali su kolika su govna ovi sto su dosli na vlast i sta su sve radili...
E, sad... da su pobedili monarhisti, ubijani bi pod parolom da su "komunisti" i "partizani", ovako su ubijani kao "cetnici" i "kolaboracionisti"

Ja znam da moj pradeda nije bio ni jedno ni drugo ni trece ni cetvrto...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Lose ti se cini...
ma sigurno da mi se loše čini, nego eto, lakše mi je da mislim da bi možda bilo bolje da je bilo drugačije

ali ovaj čovek... 10 deceniju troši, narodni heroj, lepo živi a tolike je ubio batinama, u kašu pretvorio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Alcatel 
Vidis... ja se ne slazem sa tobom u jednoj recenici... Ne bi bili pobijeni partizani, kao sto nisu bili pobijeni cetnici...
Ja sam uverena da su ti ljudi poubijani samo iz jednog razloga - znali su kolika su govna ovi sto su dosli na vlast i sta su sve radili...
E, sad... da su pobedili monarhisti, ubijani bi pod parolom da su "komunisti" i "partizani", ovako su ubijani kao "cetnici" i "kolaboracionisti"

Ja znam da moj pradeda nije bio ni jedno ni drugo ni trece ni cetvrto...
Mislio sam uopšteno, svi protivnici. Inače kada je diktatura u pitanju, Srbi su tu bez premca. Tada se ubijaju svi politički protivnici, ali se neprijateljima proglašavaju svi neistomišljenici , pa i oni čije im se face ne sviđaju.Slobodan Jovanović je veoma lepo o opsao u svojoj istorijskoj knjizi , čini mi se da se zove, "Vlada Milana Obrenovića". Dok je Milan bio maloletan, namesništvo (Blaznavac, Ristić) je vršilo progone , ne samo nad onima koji su bili protiv, već i nad onima koji se nisu izjašnjavali.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2011, 13:16:54 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Из угла жртава и освете вероватно би било исто. Далеко битнија ствар је оно што не би било исто - не би било комунизма. Уствари питање је шта би ови други радили, дал би неговали српство или југословенство. Форсирање југословенства да би се створио већи народ да би се владало за нијансу већом територијом нас је одвело у понор, а све је закувао Александар јебала га идеја.

У сваком случају српство је запостављено било 50 година, а кад се југословенство разбило и кад је требало бити Србин онда се јавише разне варијанте Срба што уствари значи да смо се у погледу идентитета тотално погубили. И још увек смо погубљени.
« Poslednja izmena: 13. Dec 2011, 13:21:01 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Alcatel 
Jugoslovenstvo nisu izmislili Komunisti, već kapitalisti.Kapital uvek želi veće tržište, zar ne? Kogod da je pobedio 1945. odmazde bi bilo. Najgor je što se to nastavlja i danas. Komunizam nije bio valjan, ali i kapitalizam koji danas imamo je mnogo gori. Sličan kapitalizam Srbija je imala i pre 1945, inače komunisti nikada ne bi došli na vlast. Zašto bi se neko bunio protiv sistema, ako je on dobar? Problem nije u tome što su komunisti pobedili, već u tome što su vladali sa mnogo krvi nasilja i progona, što im je osveta bio jedini moto. No i dans je tako, unuci progonjenih posatju progonioci i osveta im je jedini moto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 05:53:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.