Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 00:30:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jovana Stipić  (Pročitano 165457 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 404
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Od glume se ne moze ziveti... a treba i platiti ceh za popijenu rakiju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson xperia m2
Jos,jos  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 208
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Evo u malo većoj rezoluciji.
Nažalost,ovo su jedine njene slike u časopisu.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Fame-1.jpg
(291.62 KB, 1164x1600)
Fame-2.jpg
(177.74 KB, 1886x1273)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

to be or not to be

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 735
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia C3
tnx, ustedeo si mi 200 kinti. ps. bradavica da izbije oko  Smile. ma super je stipicka
IP sačuvana
social share
S.P.Q.R.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ko sta radi, ona se skida, brzo uci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8

Cak i ja, njen nekriticki obozavalac, moram da zakljucim da je malo preterala s ucestaloscu "umetnickih" fotografija. Razume se, i casopis Fame "slavi zensku lepotu na jedan umetnicki nacin" ali kakve to veze ima s glumackiim pozivom? Cini mi e da je preozbiljno shvatila poredjenja s Ditom fon Tiz ili kako se vec zove ta dama, koja nikako ne bi trebala da joj bude uzor. Posle je sudbina kriva sto je decko ostavio, jer ne razume njen profesionalizam?
Spremao sam novo gradivo za Isidora ali  ce to malo da saceka, zbog novih otkrica u oblasti Jovanologije.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2008, 07:40:15 od pera koyot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ohoho slike su odlicne ali bi se slozio sa konstatacijom da je ovo sa skidanjem vec uzelo maha. Ako je zelela da se medijski probije uradila je to na pogresan nacin i neumereno.
Pero ja sam spreman za ucenje. Kad su predavanja? Smile
IP sačuvana
social share
Ova pesma o tebi koja si mi sve na svetu
Ovaj pokusaj da kazem neizrecivo
Nikad se nece naci na nekom CD-u
Imati naslov,cenu i bar kod
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Malo sam oftopic ali da li neko moze da stavi i sliku Ane Maljevic iz Fejma?(posto vidim da su ovde i Jovanine slike iz Fejma)Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 241
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Glumica Jovana Stipić i njen izabranik, slikar i ilustrator Boban Savić Geto, obnovili su vezu koju su prekinuli jer on nije mogao da se pomiri sa njenim erotičnim scenama u filmu Miloš Branković

Da je svaki problem rešiv kada između dvoje ljudi postoje prave emocije, uverili su se glumica Jovana Stipić i njen partner, slikar i ilustrator Boban Savić Geto, koji su zbog nesuglasica pre samo dva meseca okončali svoju vezu, koju su brižno negovali više od pola godine. Golišave scene lepe crnke u filmu Miloš Branković doveli su do prekida komunikacije između Jovane i Bobana, sve do pre dvadeset dana, kada su konačno ostavili ponos po strani i rešili da otvoreno porazgovaraju o problemu koji se isprečio među njima.

- Kada sam se vratila s odmora, koji sam sa porodicom i prijateljima provela na Hvaru, gde sam se svojski trudila da pročistim misli i shvatim šta zaista želim, rešila sam da pozovem Bobana kako bi popričali o svemu što nam se dogodilo u prethodnom periodu. Usledili su maratonski telefonski razgovori, nakon kojih sam odlučila da iz Novog Sada, gde inače živim, dođem u Beograd kako bismo se videli posle skoro dva meseca razdvojenosti. Bila sam svesna da je ljubav među nama postojala i kada smo se razišli, ali se tada jednostavno nismo razumeli oko nekih sitnica i nismo bili voljni da dođemo do pravog kompromisa. Srećna sam zato što našu ljubav nismo prerano sahranili i što smo se na kraju potrudili da rešimo probleme zbog kojih dvoje ljudi koji se vole i razumeju nikako ne bi trebalo da se raziđu.

Razmirice između glumice i njenog dečka nastale su zbog različitih profesija kojima se bave i nemogućnosti da do kraja razumeju poziv voljene osobe.

- Mi smo po mnogo čemu veoma slični, ali sitne različitosti zamalo nisu dovele do kraja naše veze. Bavim se glumom koja zahteva pojavljivanje u javnosti, a njemu to nije bilo blisko. Drugi kamen spoticanja za nas bila je uvodna erotska scena u filmu Miloš Branković. Verujem da je teško videti svoju dragu u zagrljaju nekog drugog, ali svaki takav kadar koji ima smisla i nije vulgaran, ne bi trebalo da ostavi posledice na nas. Dogovorili smo se da nije pametno mešati se u nečiji posao, jer bi on tada prestao da bude ličan. Kvalitetan emotivni odnos ne mora da donosi samo lepe stvari, a velika je samo ona ljubav koja može da podnese i loše situacije. Sigurna sam da će naša veza nakon svega postati još jača.

Umetnica i njen izabranik veruju da je simbol njihove ljubavi zlatna ribica, koja im je i ovog puta ispunila želju da očuvaju romansu.

- Kada smo otpočeli vezu, kupili smo zlatnu ribicu o kojoj smo se brinuli, a nakon što smo se posvađali, ona je uginula. Neposredno pre rođendanskog partija koji je organizovao magazin Story, nas dvoje smo se pomirili i ja sam ostavila Getovu adresu prilikom dostavljanja pozivnice za žurku, ne znajući da ću uz nju na poklon dobiti akvarijum sa ribicom – završava Jovana.

resizeimage.aspx.jpg
(29.23 KB, 150x200)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 208
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Malo sam oftopic ali da li neko moze da stavi i sliku Ane Maljevic iz Fejma?(posto vidim da su ovde i Jovanine slike iz Fejma)Hvala.

Izvinjavam se na offtopic-u, ali s obzirom da nema svoju svoju temu,i da nema dovoljno materijala za otvaranje iste(a editorijala im je zajednički Smile)
Ana Maljevic...

Ana.jpg
(151.86 KB, 1043x1600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 00:30:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.