Auuu... Nisam odusevljen nego naprotiv razocaran do koske. Zamisli tebra koje odsustvo srama treba da imas da bi na jednoj od najgledanijih tv zadizala haljinu da bi ti se videlo dupe, pa jbt aj dobro ovde se nemoze moralisati bas... Odajem respect ali donekle jbg jer joj je dupe sve u svemu sranje. Slazem se s kolegom iznad ali ovo... Pa neka ga je pokazala sad je definitivno 1/1 sranje riba. Vadile su je sise malo, ali generalno je lose gradjena 0 jebozovnosti ruzna u faci... Ovo kao kad bih ja bio voditelj i hteo da imam bolja izdanja od japundze, kosjerine, moje drage cece i ivane milenkovic zajedno, pa ne ide jbg
Pa prvo dupe joj uopšte nije tako loše, bar vizuelno, ovako ne znam, nažalost nisam ga opipao. Drugo, ne znam što je većini ljudi ona ružna. Našminkana je u fulu, bez šminke onako, ali nije ništa ružnija od Joksimovićke na koju se masa ovde pali, i to konkretno na njenu facu. Ova ima i pušačke usne i jebozovan pogled, lepe oči... Treće, nije zgodna? Ima strava butkice, jako lepe mesnate listove i slatka, mala stopala. Skladna, okrugla guza, sise koje pominješ i nisu nešto, one su još i loše u poređenju s ostatkom tela. A, i gipka je, vidi se i na onim džinglovima kad radi gimnastiku, može spagu da uradi, da vidim Joksimovićku, MIlenkovićku i ostale da li to mogu