Dole nisam video kakva je, ali gore ima predivan dekolte, nabzdžene sise na izvolte, kao i frizura i očigledno je još pumpala usne.
Ne znam zašto je ona ovde zapostavljena. Bolja je od svih voditeljki u poslednje vreme. Razni krševi i dreševi se postavljaju, a ovakva napucana bomba ne.
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!
Zodijak
Pol
Nije sve u pokazivanju gole koze ili (vestackih?) sisurina, pre svega je bitno kako se ona inace ponasa i kakva je kao "voditeljka" (uzasna je u oba slucaja i bez ikakve sumnje).
Moze ona i potpuno gola da dodje u emisiji, cinjenica jeste da kepec ne zanima skoro nikog zivog ovde!
Ako gresim, onda neka me dementiraju ostali clanovi foruma.
A, ovde je tema njena elokvencija i način na koji vodi emisiju ili izbačene sise, bataci i ostala seksi pikanterija? I ne znam kako nikoga ne interesuje, a evo nabila je 30 strana u temi. Jedno vreme je bila jako popularna ovde, dok je imala neka poptuno bezvezna izdanja, e sad kad je mnogo provokativnija i seksipilnija tema zamire - potpuno čudo i nelogično.
Kao da se kod ostalih vodteljki ovde gleda kako vode emisiju i kako se ponašaju. Pa, ako ćemo o tome voditeljki koje imaju nešto u glavi i koji znaju novinarski posao ovde maltene uopšte i uopšte nema. Tu mislim na voditeljke sa NOve i N1, a samo se propagiraju režimske kretenke, ali oet ta ovaj forum je i to nebitno, jer gledamo fizički izgled, a ne obrazovanje i način na koji rade svoj posao.
Nema ovde nista vise da se vidi! Micite se odavde!
Zodijak
Pol
Kratak odgovor sa moje strane da diskusija ne ide u tri lepe sargarepe:
Ona (tj. JJ) dolazi u svaku emisiju polugola i skoro da nema reakcija ovde, bolje se pitaj zasto je tako?
Necu dalje da se raspravljam sto se tice njenog nacina vodjenja emisije, nekome se ona svidja a drugima ne. Meni se njen stil uopste ne dopada.
Sto se tice voditeljki emisija N1 i Nova S, meni se ni tamo ne svidja kako su obucene (dosta puta sam napisao ovde u forumu moje misljenje). Ne verujem da ce se nesto ikada promeniti.